Şimdi Ara

Global MU (Offical) başlamak için ekip aranıyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler peki bir ts raidcall falan var mı birleşip konuşabileceğimiz ayrıca hangi serverda karar kıldık şimdi hep beraber seçelimde ona gore başlamayı dusunuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtremTarz -- 28 Nisan 2016; 23:45:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtremTarz

Beyler peki bir ts raidcall falan var mı birleşip konuşabileceğimiz ayrıca hangi serverda karar kıldık şimdi hep beraber seçelimde ona gore başlamayı dusunuyorum...

dostum asgard dışında bir yere geçmem ben zar zor belimi doğrulttum siz başka serverda karar kılarsanız ise başarılar dilerimm
  • Ben yeni açtım zaten 20 level oldum zar zor ben gelebilirim :D birde level kasmak mı zorlaşmış ben mi oyunu unutmuşum :D
  • Asgard serverı zaten en son açılandır herhalde bildiğim kadarıyla birde benim eski hesapta sanırım bir tomar key girmiştim herhalde silinmemişse vardır hepsi onların bir sürü scroll ıvır zıvır felan olucaktı bakmak lazım bi.
  • Arkadaşlar bu arada başlamak isteyenlere acayip iyi bir destek varhttp://www.mmorpg.com/giveaways.cfm?offer=728&uh=9D9A0C840802A64FC3F1E2D448165902 buradan üye olduktan sonra kodunuzu alarak oyuna +1 daha rahat başlar ve kasarsınız dediğim gibi kaçırılmayacak bir event yapmış adamlar keyler hali hazırda varken kaçırmayın alın bence.

7th Anniversary Pack

Gold Channel (14 days)

Seal of Healing (14 days)

Master Scroll of Protection (14 days)

Master Scroll of Strengthener (14 days)

Master Scroll of Quickness (14 days)

Master Scroll of Health (14 days)

Master Scroll of Mana (14 days)

Master Scroll of Wrath (14 days)

Scroll of Health (14 days)

Scroll of Mana (14 days)

Scroll of Wrath (14 days)

Scroll of Wizardry (14 days)

Scroll of Protection (14 days)

Scroll of Quickness (14 days)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlords -- 29 Nisan 2016; 10:09:38 >

• Bak bu muhabbeti bilmiyordum çok teşekkür ederim
    Bu arada asgard da açıcamda başlangıç için yardım edebilecek kimse var mı tek başına açıp kasmak cok zor oluyor klan falan var mı yada ts skype falan varsa ordan iletişime geçelim...
  • Ben de bu muhabbeti bilmeden başladıydım 50 level oldum da böyle bir şey varsa buradan üyelik açar onu kasarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asgard da açtım ben nickim Extremtarz oyunda olanlar pm atabilir guild için ts yada skype falan kullanalım baya unutmuşum oyunu...
  • Beyler ben bu server ilk açıldığı zaman bir arkadaşla başlamıştım unutmuşum şans eseri eski üyeliğe girince gördüm
    275 level MG varmış WoMeNiZeR nickli ekleyin ya da ekliyeyim sizi görüşelim serverde
    Ayrıca bu eventi üyeliğinize alabiliyorsunuz çünkü eski üyeliğe aldım direk kabul etti.
    Unutmadan bir de günlük login event var onu da unutmayın iyi forumlar

• Şu an online mısın ben oyundayım birde hangi serverda oldugumuz fark eder mi yani gene pm gelir mi ikimizde asgardda oldugumuz sürece ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtremTarz

Şu an online mısın ben oyundayım birde hangi serverda oldugumuz fark eder mi yani gene pm gelir mi ikimizde asgardda oldugumuz sürece ?

Oyundayım kardeşim ekledim Extremtarz ı
  • 2,561 Keys Left diyor üye oldum ettim key i alamıyorum :( bitmiş mi yoksa
  • hallettim çok teşekkürler
  • Dedim grow lancer açayımda öyle başlayım oyuna aldım ticketini birde 7th yıl muhabbetine kodumuda girdim 14 er günlük bir tomar zımbırtı verdi ve growlancerı açabilmem için 200 lvl bir karakterim olması gerekiyormuş =) Okumadım normalde okuyarak yaparım böyle alışverişleri ama bi anlık gaflete geldim artık bi elf açtım onu kasıyorum asgardda açtım bende bakalım ne olucak durum. Yeni başlıyorum kasmaya bende artık.
  • Bende 180 oldum kasıyorum hala bende dark lord açmak ıstıyorum bakalım hala çözemediğim şeyler var item düşürmek ve zen kasmak konuları hakkında oyundaki nickim Extremtarz eklersen yardımcı olurum elımden geldıgınce....
  • ben turk severinde baska oynamayı dusunmuorum ah aha nerde o eski mhp liler :D
  • ExtremTarz kullanıcısına yanıt
    Bende işte saat 9:30 10 gibi bvaşladım şimdi 68 levelim %993 xp buff var zaten 1 günlük iskelet pet çıktı günlükten birde ring aldım iskelet ring ikisi güzel kombin oldu golden ticketi kullandım oda 3.3x veriyor xpyi muhtemelen bugün rahat 100ün üstüne çıkarım işyerinde takılıyorum akşam 6 ya kadar vaktim var işte bakalım ne olucak.

Bu arada bende asgarddayım nickim Lolyta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlords -- 2 Mayıs 2016; 12:55:40 >
  • Ya aslında bir ts skype falan ayarlasak kafama takılan kaç tane soru var birbirimize yardımcı oluruz ayrıca offical mu oynuyoruz demo-mu prvt değil....
  • Şirkette o tarz programlar çok zor habire birileri geliyor gidiyor. Ben 105 lvl oldum kasıyorum işte görevleri yapıyorum item görevlerini yavaştan.
  • Ya zen farmlamak ve excellent itemleri nerden toplayacagımız mantıgını çözemedim NPC de satılan setlerle devam ediyorum arada gorev verıyor +8 item mesela 180 de class degıstırme görevi için 1m zen ıstıyor onu bile yapamıyorum şu an internette bakıyorum saçma sapan guide'ler yazmışlar...

Bende aynı şekilde ofisteyim evde kendi kasıyor eve gittiğimde bakıyorum ofiste olmaz tabi ts , skype ev için müsait olduğumuzda dedim dostum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.