Şimdi Ara

Global MU (Offical) başlamak için ekip aranıyor... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yine kusura bakmayın vizelerim ancak bitti. O paketleri bizde açtık şuan 3 arkadaş Helheim'da kasıyoruz 200-240 lvl arasıyız. Kanat filan aldık yukarıda bahsettiğimiz guild sağolsun bize yardımcı oluyorlar. Ayrıca unutmayın her gün login event var. Biz 3 arkadaş DS, BC, CC kasıyoruz. Helheim'a gelriseniz haber verin guilde alırız.

Bu da şuan ki halimiz
     Global MU (Offical) başlamak için ekip aranıyor...

hepimiz 40-100 lvl arası başladık
    1 günde bufflar ile 200 geldik sabah akşam seri seri kasıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorfinli Melankolik -- 2 Mayıs 2016; 19:03:59 >
  • Bende dün sabah 10 da başladım şuanda 132 level karakter growlancer aldım onun için 200 olması gerekiyormuş karakterin 200 olunca direk ona geçicem. dailyden pet skeleton verdi baktım skeleton ringle uyum sağlıyormuş kombin oluyorlarmış eventtende 14 gün gold ticket gelmişti onlarla girince %993 xp oluyor öyle rahat rahat kastım bakalım ne olucak.
  • @ExtremTarz Oyunda yazmıştım ama anlamamışsın sanırım Zen'e bir çare bulamazsın onu görev ve canavarlardan kasarsın
    Excellent itemler için Kundun canavarı kesiceksin Kundun Box düşürürsen anca ki daha güçsüzsün kesemezsin güçlensen bile hemen kesiyor diğer playerler Ya da benim şansıma yere düştü exc item almış ben bota bırakınca
    Ayrıca NPC'lerden set dediğin quest seti mi çünkü 90 levelden itibaren zaten verdiği questlerde set veriyor onları giysen belli bir seviyeye kadar götürür seni
    @deadlords Çok kolay 200 olursun bufflarla beraber deli gibi exp ve deff attack falan veriyor. Bende ekli değilsen 310'luk MG var WoMeNiZeR ekle bir şey sorarsan oyunda onlineyim çoğu zaman.
    Herkese iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoMeNiZeR_ -- 4 Mayıs 2016; 12:07:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @WoMeNiZeR_ 200 Olunca direk growlancer açıcam bilmiyorum nasıl bir karakter ama onu kasıcam işte master scrollar duruyor onlarla kasmayı düşünüyorum onu ama tamda emin değilim bakalım ne olucak ne biticek belki elfe defam ederim. 1.nesil kanat yapmayı denedim olmadı =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlords

@WoMeNiZeR_ 200 Olunca direk growlancer açıcam bilmiyorum nasıl bir karakter ama onu kasıcam işte master scrollar duruyor onlarla kasmayı düşünüyorum onu ama tamda emin değilim bakalım ne olucak ne biticek belki elfe defam ederim. 1.nesil kanat yapmayı denedim olmadı =)

beyler tavsiyem para konusunda biz "n" party kurarak yaptık 3x kadar zen düşüyor. Kanatta kolay basılıyor hocam %100 yapmadan mı bastın acaba? egg eventi bol bol kovalayın petler lvl up yapınca çok sağlam oluyor low lvl için.
  • Bende 2 tane var pet düştü de nasıl uplıyoruz onları acaba ? Aynen %100 yapmadım zaten nasıl yapılacağı konusunda çokda fikrim yok işte 2 soul 1 bless düştü 2 günde bakalım birde bu chaos bundlelar var satılıyor 20 li 30 lu onlar ayrı ayrı kullanılıyormu tek tek mesela chaos item basmak kanat yapmak için filan ?
  • Birde bazı elemanların isimlerinin sol tarafında V gibi bir simge var o nedir ?
  • cok rus var diye cykawizard yaptım nickimi ekleyin beyler oyundan konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kylekin

cok rus var diye cykawizard yaptım nickimi ekleyin beyler oyundan konuşalım

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
  • Bu Grow lancer cacık gibi geldi bana ama bilemedim yahu :S
  • Aynı peti üst üste koyunca yükseliyor leveli "evolution stone" bulunca'da bir üst haline geçiyor.

%100 yapman için ADD eşya atman gerekirdi 1st Wing için.

Bundleları istersen Zen ile açıyorsun istersen öyle kilitliyorsun.

V ve D oyunda ki Genler D'ler "Duprian" V'ler ise "Vanert"
  • Endorfinli Melankolik kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır oyun arıyordum. Konuyu görünce oyunu biraz inceledim ve hoşuma gitti. Yanlız oyun hakkında hiç bir bilgim yok. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltraWoodS

Uzun zamandır oyun arıyordum. Konuyu görünce oyunu biraz inceledim ve hoşuma gitti. Yanlız oyun hakkında hiç bir bilgim yok. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Tabi ki dostum elimden geldiğince yardımcı olurum
    Çok teşekkür ediyorum vermiş olduğunuz bilgiler için. Birde şimdi bless kasma mevzusu tamamen şans sanıyorum şansfaktörünün etkili olduğu bir durum ben mesela bir tane 220 lvl elf birde üzerine 180 lvl grow lancer kastım toplamda 1b1s3chaos düştü. 1b ile exc lance aldım bilemiyorum şimdi nasıl kasılıyor ama bazı siteler var misal asgard için 60b şukadar dolar diyor. Buralardan destek almak gerekirmi yoksa farklı bir yolmu izlemek gerekir. Ayrıca growlancerda sanırım elfdeki gibi görevler item vermiyor. 180 oldum daha açılmadı hiç o tarz bir görev ve daha npcdeki itemleri kullanıyorum sadece silahı exc bir silah aldım okadar. Nasıl bir yol izliyeceğim konusunda hiçbir fikrim yok. İtem nasıl kasılır ne edilir ne olur.
  • quote:

Çok teşekkür ediyorum vermiş olduğunuz bilgiler için. Birde şimdi bless kasma mevzusu tamamen şans sanıyorum şansfaktörünün etkili olduğu bir durum ben mesela bir tane 220 lvl elf birde üzerine 180 lvl grow lancer kastım toplamda 1b1s3chaos düştü. 1b ile exc lance aldım bilemiyorum şimdi nasıl kasılıyor ama bazı siteler var misal asgard için 60b şukadar dolar diyor. Buralardan destek almak gerekirmi yoksa farklı bir yolmu izlemek gerekir. Ayrıca growlancerda sanırım elfdeki gibi görevler item vermiyor. 180 oldum daha açılmadı hiç o tarz bir görev ve daha npcdeki itemleri kullanıyorum sadece silahı exc bir silah aldım okadar. Nasıl bir yol izliyeceğim konusunda hiçbir fikrim yok. İtem nasıl kasılır ne edilir ne olur.

Hocam o bless mevzusu bende oyuna başlarken kafamda dertti, lakin şu yumurta eventi filan imdadımıza yetişti desem yeridir. alttaki resimde 3 arkadaş olarak 6 günlük hasılatımızı göreceksin.
     Global MU (Offical) başlamak için ekip aranıyor...

ticaret yaparak ve tavşan filan kovalayarak kasabilirsin. grow lancer quest konusunda hiç bilgim yok maalesef :( Ben ve arkadaşlarım destek(maddi) almadan kasmaya çalışıyoruz şuan, item konusunda en büyük tavsiyem sizde pelerin olması gerekir önce onu tamamla 2nci nesil 2.5 nesil 3ncü nesil hangisi uygun varsa onu çünkü pelerin ve kanatlarda increase damage ve absorb özelliği var haliyle elimize alacağımız silahın şu an bize pek faydası olmaz. çift taraflı fayda lazım bize. item konusunda hangi yerde kasıyorsan araştır oranın drop listleri ona göre mu helper yaz item isimlerini. bulabilirsen partylere gir seri kas.

Açıkçasını söylemek gerekirse bende para vermek istemiyorum he ama bi 1000 wcoin aldım event muhabbetine onuda zaten level kasmak için harcıyorum bi gl açtıktan sonra kalan wcoini. Cape konusunda ise normal cape yapar gibimi glyide yapıcaz acaba o konuda kararsızım çok ne yapmam gerekiyor bilemiyorum birde bu tavşanlar nerelerde çıkıyor acaba gerçi siteden bakmıştım ama çokda emin değilim.
  • Birde aklıma gelmişken. Şimdi güzel bir site buldum sürekli oradan bakıyorum ama diyelim tarkandaki moblardan düşürdüm itemi bunu blesslerle ve soullarla artımı basmam gerekiyor ? Düşen item zaten lucky ve addli bir item olması lazım onlarda artışız düşüyor diyelim yada 2-3 düşürdük onlara basarakmı yüksek artılı itemleri elde ediyoruz. Birde cape olarak sanırım capeof fighter mı ne kullanıyor sanırım gl bunu nasıl yapıyoruz acaba ?
    Cloak of Limit miş ismi ama yok hiçbiryerde :S gl ile alakalı hiçbirşey yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlords -- 6 Mayıs 2016; 13:51:57 >
  • quote:

Açıkçasını söylemek gerekirse bende para vermek istemiyorum he ama bi 1000 wcoin aldım event muhabbetine onuda zaten level kasmak için harcıyorum bi gl açtıktan sonra kalan wcoini. Cape konusunda ise normal cape yapar gibimi glyide yapıcaz acaba o konuda kararsızım çok ne yapmam gerekiyor bilemiyorum birde bu tavşanlar nerelerde çıkıyor acaba gerçi siteden bakmıştım ama çokda emin değilim.

Mu hakkında güzel bilgiler olan bir site

Aynen bless ve soul ile basman gerek ama acele etme çünkü bless soul piyasası çok yüksek gerçekten basılması değer bir item bulman gerek. o yüzden bless ve soulu öncelikle ticarete yatır. Verdiğim sitede detaylı bir şekilde growlancer bilgileri mevcut kurcalarsan bulursun istediğini fazlasıyla.

• Bence biz gibi Helheim'den devam edebilirdiniz, BK,SM,Energy Elf olarak party halinde kasıyoruz, 3 günde 300'ün üzerine çıktık, TR guildi bulduk gerekirse oradan destek alıyoruz, en azından kafamıza takılan herşeyi sorup öğreniyoruz, anlıyacağınız sohbetimiz eksik olmuyor. Bizde baştan en eski server diye buraya katılma taraftarı değildik, herkes uçmuş kaçmıştır biz ezik kalıcaz vs. derdik ama inanın çok da önemli değil eğlenebildikten ve sohbet edebildikten sonra. Ve de en son açılan serverde başlasak dahi bu oyunun politikası gereği yüzlerce dolar para yatıran adamları yakalamamızın rekabete girmemizin vs imkanı yok bunu unutmayın, yani en son serverde başlayalım da gelişelim oradakilerle kapışalım mantığı biraz hayal açıkçası, çünkü playerler arası eşit şartlar hiç bir zaman oluşmayacak, oluşamaz :)
  • Aslında mantık doğru ama baya araştırdım bende misal item fiyatları uçmuş durumda bilmem kac yuz bless istiyorlar filan. Benimde ee vardı ilk zamnlarinda oyunun o serverda aslında cok da düşündüm ama yeni tur yeni şans diyerek başladım bakalım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.