Şimdi Ara

Global MU (Offical) başlamak için ekip aranıyor... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanat çok fazla önemli düşün %40 damage ve damage absorb veriyor. Çokrahat kasıyorum. Zaten genelde mesela kanturu 2 de kasıyordum ama çok boş olmuyor elfide aldm icarusta takılıyorum ee ile birlikte rainmaker mı ne varya onlarda.
  • Acheron map ekstra exp bonusu var tavsiyem duracağınız bir slot seçip ct element shield takıp orada kasmanız.
  • Acheron beni çok çok aşar. Daha 372 levelim luckyset2 var ama sanmıyorm zor.
  • Endorfinli Melankolik kullanıcısına yanıt
    Acheron hakkınd abiraz daha detaylı bilgi verebilirmisiniz acaba hiçbir bilgim yok orası hakkında. Misal CT Element Shield nedir pentagram sanırım ?
  • Acheron görevlerine başladım artık Deruvishten alıp. Başladım derken sadece ilk görevini aldım benden Muren's Book of Magic istiyor ama zaten bende var o item kullanıyorum. İllaki dropmu yapmam gerekiyor anlayamadım bir türlü. Nasıl olucak varmı fikri olan arkadaşlar ?
  • ben dropla almadım pazarda bulup almıştım murens book u sağda görev tamamlandı göstermiyor ama görevi aldıgın adama gidip bitirebiliyorsun sonraki göreve geçilebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlords

Acheron görevlerine başladım artık Deruvishten alıp. Başladım derken sadece ilk görevini aldım benden Muren's Book of Magic istiyor ama zaten bende var o item kullanıyorum. İllaki dropmu yapmam gerekiyor anlayamadım bir türlü. Nasıl olucak varmı fikri olan arkadaşlar ?

yok o itemi quest veren dayıya ver sana anger verecek. Eğer aynı muren değilse doğru olanı bulman gerek murenler'de çeşitli element olarak değil tür olarak.
    Bu konuda en detaylı bilgi şimdi resmi sitesi

http://muonline.webzen.com/events/EX700Guide/pop_attribute

• Asgar'da takılıyorum karekterin rumuzu Goril
    Aktif olarak değil de AFK modunda takılıyorum
  • Başlasam mi:/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz ekip olarak hala asgardtayız giren çıkan oldu ama sabit bi 6-7 kişiyiz benim nick KIRSACLIM geçtiğimiz 2 gün ve önümüzdeki 2 gün oyunda olamayacagım sonra gün içersinde acc lara gir çık yaparım sık sık gelirseniz bekleriz
  • "Helheim" ekibi olarak biz'de devam ediyoruz, aramıza yeni gelen arkadaşları bekleriz. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
  • arkadalar merhaba bende indirdim oyunu asgardta açtım hesap ismi annoca ama benim şöyle bir sorunum var ben oynamayı bilmiyorum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • annoca kullanıcısına yanıt
    Yapman gereken şey aslında başlarda çok basit karakterini açıcaksın ( hangisini açtığını yazmamışsın ) çıkcaın dışarı hemen köy çıkışlarında bir melek gibi bir hatun var ondan tıklayıp 1.den buffını alıcaksın bittikçe ve dışarıda mob kesiceksin. Level aldıkça elf isen agi ağırlıklı str vericeksin str 200e kadarmı ne sonradan vericeksin itemler için. Diğerleri de bunun gibi işte devam ediyor. Görevleri sürekli o melekten al 2.sinde oluyor yap zaten sana itemde veriyor xpde parada. Para kasması zaten çok fazla kolay artık. Herşeyi sat düşen işine yaramayan özellikle skill itemleri çok fazla para yapıyor. Zaten botu var oyunun hemen sol üst tarafta görüceksin en rahat DK ile kasarsın o bot ile elfte okun bitti dwde manan bitti derdin olmaz. 180 levele gelince ses edersin tekrar yardımcı oluruz.
    Selam dostum verdiğim linkte güzel basit bir şekilde oyun rehberi mevcut. Ek olarak asgard sunucusun'da oynayan arkadaşlarımız mevcut Letter yolu ve ya chat penceresin'den kendilerine erişebilirsin.

http://muonline.webzen.com/mubasicguide/level_1-150
  • arkadaşlar teşekkür ederim

dark wizard açtım str energy agi hangisine ne kadar basayım
  • str kıyafet set shield yada weaponları ele alabilmek için lazım dark wizardta ilk levellerda aldıgın gördügün yada almayı düşündügün itemlere göre stats dağıt, yükseldikçe de energy vermen lazım büyücü karakter oldugu için energy veriliyor sırf soul barier isimli skill i en iyi şekilde kullanmak için agi dw ler gördüm ama o durumda da damage atamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

Yine dayanamadım başladım Global'e Asgard'da açtım 3 tane yeni char kasılıyorlar beraber 25 lvl daha. Lorencia'da gezinirken de bir Türk arkadaşla karşılaştım onun da tanıdığı 3-4 Türk varmış ve 1-2 kişi daha başlayacak falan dedi. Gelmek isteyenler mail atsın oyundan onu nick Topal benimki ColdplayTR Başlamak isteyen olursa ulaşsın bize beyler guild kurma planları bile yapmaya başladık iyi günler

Kardeşim ben asgard dayım guild kurmayı düşünüyorsanız ben de alabilir misin ? Tek başına tadı çıkmıyor oyunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar çok basit bir sorum olacak internette aradım da bir türlü bulamadım kalkanım hasar almış tamir etmek istiyorum ama bir türlü beceremedim yardımcı olursanız sevinirim
    Noria Lorencia ve Deviasta bulunan silah satıcılarında tıklıyorsun ve altta Repair kısmı var ona tıklayınca basınca tamir etmiş olursun.
  • mintonia kullanıcısına yanıt
    womenizer ve topal oyunu bıraktı biz kendi yeni guild ile devam etmekteyiz benim nick KIRSACLIM ekler yada mail atarsan oyundan her türlü yardımcı olurum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.