Şimdi Ara

★ Glock-18 | Sharky Sunuma Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 saat uğraşarak yaptığım bir skin!
    Yardımınıza ihtiyacım var, eğer beğendiyseniz bir "EVET" oyu çok fark yaratabilir.
    Beğenmezseniz de fikirleriniz ile skini geliştirmeme yardımcı olabilirsiniz belki.

Kabul görmesi durumunda tüfekler için de çalışmalar yapacağım.

BURADAN skine ulaşabilirsiniz, ayrıca fiyat belirtmek isterseniz atölye de konusu mevcut!
    Arkadaşlarınıza bahsetmeyi unutmayın!

Vakit ayırdığınız için çok teşekkürler^^

★ Glock-18 | Sharky Sunuma Çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawarg -- 23 Haziran 2015; 12:57:54 >

• Çok hoş olmuş emeğine sağlık Alp.
  • Gerçekten güzel olmuş , iyi çalışmalar..
  • Mavi vb. Renkler kullanılsaymış çok iyi olurmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 saatin boşa gitmiş bence. Daha dikkat çekici renkler kullanmalıydın. Bizon Kum Tirelinden farkı yok cidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt
    bu kadarda gömme be kardeşim sen yapta görelim daha iyisini bizim milletimiz böyle kendimi yapmaz yapanlarada çomak sokar gayet güzel olmuş kardeşim
  • Alp abi güzel olmuş bu arada senin de internet gidip geliyor mu ara sıra arkadaşım süperonline ben ttnet kullanıyorum ikimizinkide gitti sende var mı böyle bir şey?
  • Emek vermişin.Emeğine sonsuz saygım var ama güzel olmamış
  • Beğenmedim kusura bakma.
  • Bende pek begenemedim ayrıca hayirdir kendini pahalidan satıyorsun kabul olunca belki tüfeklerde calisacakmis Yanlış bir düşünce kardeşim uyarmadan edemedim. Eğer cidden emek harcamak istiyorsan seçilmek istiyorsan çok skin yapıp kendini geliştirmen lazim her skinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

Bende pek begenemedim ayrıca hayirdir kendini pahalidan satıyorsun kabul olunca belki tüfeklerde calisacakmis Yanlış bir düşünce kardeşim uyarmadan edemedim. Eğer cidden emek harcamak istiyorsan seçilmek istiyorsan çok skin yapıp kendini geliştirmen lazim her skinde.

Kendimi ağırdan satmıyorum ki efenim. Orada demek istediğim eğer skin beğenilirse uyarlarım demek istedim. Tasarımı denemek için tabancı ile başladım manasında yani. Zaten ilk skinim elbette ki hatalar olur. Keza atölyede ki Glock skinlerinin de pek parlak olmadığını söylemek lazım. Beğenmemiş olabilirsiniz tabi ki ama olumsuz da olsa eleştirin lütfen. Nasıl bir şey yapabiliriz. Neler daha çok beğeniliyor mesela? Yada bu skin nasıl değiştirilebilir? Fikirlere göre çalışmak daha efektif olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: WirierJerk

quote:

Bende pek begenemedim ayrıca hayirdir kendini pahalidan satıyorsun kabul olunca belki tüfeklerde calisacakmis Yanlış bir düşünce kardeşim uyarmadan edemedim. Eğer cidden emek harcamak istiyorsan seçilmek istiyorsan çok skin yapıp kendini geliştirmen lazim her skinde.

Kendimi ağırdan satmıyorum ki efenim. Orada demek istediğim eğer skin beğenilirse uyarlarım demek istedim. Tasarımı denemek için tabancı ile başladım manasında yani. Zaten ilk skinim elbette ki hatalar olur. Keza atölyede ki Glock skinlerinin de pek parlak olmadığını söylemek lazım. Beğenmemiş olabilirsiniz tabi ki ama olumsuz da olsa eleştirin lütfen. Nasıl bir şey yapabiliriz. Neler daha çok beğeniliyor mesela? Yada bu skin nasıl değiştirilebilir? Fikirlere göre çalışmak daha efektif olmaz mı?

Uslubunuz ve cevabiniz için tesekkur ediyorum. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Yaptığınız skin oyunun ilk skinlerinden famas spitfire a benziyor. Varmak istediğim nokta benzerlik değil varmak istediğim skinlerin sürekli modernleşmesi . Yanı bu gün bir bright wateri ilk siz yapsaniz gulunecek bir skin olurdu. Fakat vulcani veya wasteland rebel'ı su an siz çıkarmış olsanız çok begenilirdi .

Modern çizgiler taşıyan veya doku hissi uyandıran gerçek emek verilmiş skinler uretmeniz lazım . Skim piyasası artık boyadan ziyade daha özelleştirilmiş şeyler istiyor.

Hazır ornek vermişken wasteland rebel mesela gövdesindeki bambu işçiliği kendini hissettiriyor gerçekçi bir dokusu var.

Silahın karakteri konusuna pek değinmeyecegim zaten bu konuda iyisiniz glocka köpek balığı karakterini yansitmissiniz.

• shadowalker35 kullanıcısına yanıt
    Doğruya doğru konuşuyorum ben. Uğraşsam yaparım ama gereksiz görüyorum.

• Ayıptır sorması o köpekmi ?
    Edit : pardon köpekbalığıymış kardeşim sonradan farkına vardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huluk -- 24 Haziran 2015; 18:56:10 >
  • quote:

quote:

quote:

Uslubunuz ve cevabiniz için tesekkur ediyorum. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Yaptığınız skin oyunun ilk skinlerinden famas spitfire a benziyor. Varmak istediğim nokta benzerlik değil varmak istediğim skinlerin sürekli modernleşmesi . Yanı bu gün bir bright wateri ilk siz yapsaniz gulunecek bir skin olurdu. Fakat vulcani veya wasteland rebel'ı su an siz çıkarmış olsanız çok begenilirdi .

Modern çizgiler taşıyan veya doku hissi uyandıran gerçek emek verilmiş skinler uretmeniz lazım . Skim piyasası artık boyadan ziyade daha özelleştirilmiş şeyler istiyor.

Hazır ornek vermişken wasteland rebel mesela gövdesindeki bambu işçiliği kendini hissettiriyor gerçekçi bir dokusu var.

Silahın karakteri konusuna pek değinmeyecegim zaten bu konuda iyisiniz glocka köpek balığı karakterini yansitmissiniz.

Hmmm evet bu şekilde çok daha iyi anladım durumu. Gerçekten çok zor bir iş bahsettiğin skinleri yapmak.
    Yardımın için teşekkür ederim.

P.S benim koyduğum skin google görsellerden alınmış bir resimi direk olarak silahın yüzeyine yapıştırmaktan çok farklı bir işti yalnız, grafik tablet ile kendim çizdim.
    Ama ileri de boş vakit yakalarsam çok daha modern bir skin üzerinde uzuuun uzuun çalışmak istiyorum.

Tekrar teşekkürler.

• Desen çok basık gibi durmuş yani bir resmi sadece kenarlardan büyütürsünüz ya onun gibi.. ondan yayınlanacagını düşünmüyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hmmm evet bu şekilde çok daha iyi anladım durumu. Gerçekten çok zor bir iş bahsettiğin skinleri yapmak.
    Yardımın için teşekkür ederim.

P.S benim koyduğum skin google görsellerden alınmış bir resimi direk olarak silahın yüzeyine yapıştırmaktan çok farklı bir işti yalnız, grafik tablet ile kendim çizdim.
    Ama ileri de boş vakit yakalarsam çok daha modern bir skin üzerinde uzuuun uzuun çalışmak istiyorum.

Tekrar teşekkürler.

Aynı swatın dediği gibi.Belli bir deseni yapmayı geçeli uzun zaman oldu.Artık herkes silaha oturmuş bir şey istiyor.Çöl isyancısı ve şaheser efsane olmuş.Hyper beastte öyle.Bunun gibi şeylerden özgün başka bir skin yaparsan tutar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.