Şimdi Ara

Gm 5 plus şarj soketi arızasına rağmen alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım galaxy s4 un bozulmasından dolayı yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla özellik olarak gm5 plus gayet iyi ancak şarj soketi ile ilgili tereddutlerim var.

Alırsam kesin yasarmiyim, yasayanlara teknik servis ücretsiz onarım sağlıyor mu gibi konuları merak ediyorum. Daha önce şarj soket problemi yaşamış olan veya bu konuda bilgisi olan kişilerin tavsiyelerini bekliyorum.

Bu telefon dışında 1500TL ye kadar olabilecek telefon önerilerine de açığım. Dikkat ettiğim iki en önemli şey telefonun en düşük android 6 olması ve kamerasının s4ten iyi olmasi.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Huawei p9 lite 2017 alabilirsin daha iyidir kamera acisindan arayuzude kullanislidir. Fiyat Performans icin xiaomi mi5 ve mi5s de olabilir. Batarya performansi icin xiaomi redmi note 4x olabilir bu cihazlar gm5 plustan cok daha iyidir. P9 lite 2017 alirdim sekil olarakta guzel

• Önerin için teşekkürler

• Ben 1 aydır kullanıyorum soket arızasıyla karşılaşmadım ama yaşayan arkadaşlar var forumda. İleride belki ben de yaşarım bilmiyorum.

• 1 yıl oldu 2 adet kullanıyorum soket sıkıntısı yaşamadım...
    ŞArjda iken telefonu mecburkalmadıkça kullanmaz iseniz yada kabloyu cok eğip büküp kırıp temassızlık halinde sokei zolamaz iseniz sıkıntı olmaz.
    Ha olursada cihazda ezik vuruk kırık sıvı teması yamulma vs yoksa ücretsiz yapıyorlar. Bulundıuğunuz yerde servis varsa 1 saat içinde teslim alıyorunuz. KArgo ile pazartesi gönderdiğinizde en geç cuma elinizde oluyor.

1500 tl civarına cıkabiliyorsanız asus zenfone3 ve lenovo p2 tavsiye ederim. Hangi telefonu alırsanız alın en az 3 gb ram ve 32 gb hafızası olsun buna dikkat edin o paralara daha altı alınmaz
  • Öneriler için teşekkürler

• Soket sıkıntısı yaşadım, yaklaşık aldıktan 10 ay sonra. Kayseri'de General Mobile yetkili teknik servisi ücretsiz olarak 1 saat içinde onarıp verdiler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.