Şimdi Ara

GM Discovery 2 kulaklik ses siddeti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Simdiye kadarki cep telefonlarimda memnun kalmadigim bir nokta cihazlarin kulaklik seslerindeki yukseklik... Soyle ki, herkes telefonlarin sesi iyi/dusuk gibi yorumlarla oyalaniyor ancak aslinda gercek, Avrupa Birligi'nde satilan butun kulaklikli cihazlarin ses siddetinin 85 dB ile limitlenmesini soyleyen kanun. Bu kanun nezdinde gecilen ayarlar Turkiye'de satilan cihazlarda da var. O yuzden cihaz sesinde sorun marka degil, software ile konulan limitasyon. Bunu asmak icin telefonu root'layip sound config dosyasina mudahale gibi yontemler mevcut. Ancak Xperia Z'mde rootlama maceram sorunlu oldu, telefonu zor kurtardim.

Simdi diyecegim su ki: General Mobile Cin'de uretilip Turk markasi altinda burada satildigindan ve Avrupa'da satilmadigindan dolayi ses limiti olmayabilir mi? Sesi yuksek ise bu telefonu dusunebilirim. Kullananlarin yorumlarini rica ediyorum.

Tesekkurler

• yemın ederım nası bır yazı yazdıysan okumaya usendım 1 satırdan sonra
  • aferim sana
  • Bos yazi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt
    boş moş yazmamış 2 dakika üşenmeyip okursanız arkadaşın sorusunun ne olduğunu anlarsınız ! muhtemelen telefonun ses sistemine önem veren bir arkadaş
  • lordwalmax kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler... :)
  • Okudm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.