Şimdi Ara

GM DİSCOVERY BRİCK KURTARMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk kez konu açtığım için hatalarım elbette vardır şimdiden özür. Telefonuma birkaç tane rom yükledim. Hepsinde malesef menülerde kendi kendine hareket etme, yazı yazma hatta isteğim dışında telefon açma gibi sıkıntılar oldu. Bu durum araştırmalarım neticesinde pek çok kişidede aynı sorun olduğunu gördüm. Aynı rom her cihazda düzgün çalışmaya biliyor. Neyse konumuza dönelim. wipe date fabrika ayarlarına sıfırla yapınca sürekli silme çıktı ve ilerleme olmadı. Pili söküp taktım ama aynı ekrana dönüp ilerlemedi yani kısaca tel brick oldu. Sonunda orjinal roma dönmeye karar verdim vehttp://forum.donanimhaber.com/m_77696597/tm.htm burakgonun hazırlamış olduğu konuyu takip ederek telefonu orjinale çevirmeye çalıştım fakat program hata verdi. (daha önce aynı yolları takip ederek orjinal roma dönüş yapmıştım) birkaç kez belki bir adımı atlamış olabilirim diyerek tekrarladım fakat olmadı. Malesef hata mesajının ss sini almadığım için yayınlayamıyorum. Yeni çıkan 16 gb'lık olan yeni gm discoveriyimi alayım acaba derken başka yol denemeye karar kıldım. üstteki verdiğim adrestekileri uyguladım ancak romu gösterdikten sonra dowload yapmayıp onun yerine firmware/update seçtim ve telefonu bağladığımda sorunsuz bir şekilde yükleme yaptı. Açılışta kısaca ''şifreleme hatalı olduğundan yükleme yapılamadı telefonu fabrika ayarlarına getiriniz'' yazan bir ekran geldi ve en alttada telefonu sıfırla yazan bir seçenek vardı. Sıfırla dediğimde seçenek çalışmadı. Bende recovery bölümüne giderek wipe cache partition yaptım. (wipe data/factory reset yapmayınız. denenmedi) Telefonu açıldığında ilk kurulum ekranına döndü ve şu an normal çalışıyor. Anlatm pek düzgün olmadı ancak bu gibi bir problemle karşılaşan arkadaşlara yardımı olur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisivs -- 28 Eylül 2013; 14:30:10 >

• Of çok uzun olmuş yazı özet geçsen ?
  • http://forum.pittech.net/showthread.php?tid=286
    şuradaki romu dene bi splash ile.
  • yardım için teşekkürler şu an telefon çalıştığı için ihtiyaç duymadım ama ne olur ne olmaz diyede verdiğin linkteki dosyayı kaydettim.
  • Sana göre uzun olmuş olabilir ama önce problem anlatıldıki olurda bu gibi sorunları yaşayan kişiler kolaylıkla bulabilsin. Bir konu açıldığında genelde en baştan bütün cevaplarıyla okurum ki sormak istediğim soruya önceden cevap yazılmış olabilir diye. Tabiki 100 sayfadan daha uzun olanlar hariç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisivs

yardım için teşekkürler şu an telefon çalıştığı için ihtiyaç duymadım ama ne olur ne olmaz diyede verdiğin linkteki dosyayı kaydettim.

Spflash ve driver larıda yedekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar splash cihazımı görmüyor driver yüklüyorum olmuyor windows 10 kullanıyorum yardım lütfen cihaz hiç açılmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.