Şimdi Ara

Hard brick discovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telpanın reklamını yapmıyorum ama adamların hakları yenmiş. Arkadaşın şarj soketi ücretsiz yapıldı ve bende ardından güvenerek hard brick telefonumu gönderdim. Teknik ekibe 19 mayısta girdi. 2 günde hard brick sorunum tamir edildi. Kargonun gelmesini bekliyorum ;) Ücretli olur diye düşünmüştüm ama gerek yokmuş teşekkürler telpa

Bu arada resmi sansürledim aramızda telpadan biri falan vardır sakata gelmeyek
    http://i.hizliresim.com/qqA1k3.png

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukanoksuz

Telpanın reklamını yapmıyorum ama adamların hakları yenmiş. Arkadaşın şarj soketi ücretsiz yapıldı ve bende ardından güvenerek hard brick telefonumu gönderdim. Teknik ekibe 19 mayısta girdi. 2 günde hard brick sorunum tamir edildi. Kargonun gelmesini bekliyorum ;) Ücretli olur diye düşünmüştüm ama gerek yokmuş teşekkürler telpa

Bu arada resmi sansürledim aramızda telpadan biri falan vardır sakata gelmeyek
    http://i.hizliresim.com/qqA1k3.png

Hard brick olduguna emin misin?
    Telefon servise giderken rootlu muydu ve cwm var miydi?
    Nasil becerdin mersk ettim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CWM yoktu ancak rootluydu, rom flashladıktan sonra telefon ne şarj aldı ne birşey oldu işte öyle :D
  • dogukanoksuz kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Ucuz kurtulmuşsunuz.
  • Teşekkürler :D Bu arada stock roma dönüş yaparken oldu v6000 aman aman sakın preloader flashlamayın
  • Hard brick olmus telfonda root , cwm , rom olsa bile anlayamazlar cunku telefon hicbir sekilde acilmiyor sadece telefona sp flash tool ile rom flaslarsan acilir. Telpada stock rom flasliyorlar anlasilmiyor oyuzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcht38 -- 21 Mayıs 2014; 20:10:13 >
  • Nasil hard brick yaptin merak ettim.
    Gecmis olsun buarada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    atrix soft brick yardım lutfen
    12 yıl önce açıldı
    Gm 5 hard brick oldu YARDIM!!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • custom rom maceramdan sonra artık normale dönme zamanı gelmiştir dedim stock rom flashlarken gionee'nin preloader flashlamışım arasında kaynamış telefon gg wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

Hard brick olmus telfonda root , cwm , rom olsa bile anlayamazlar cunku telefon hicbir sekilde acilmiyor sadece telefona sp flash tool ile rom ziplersen acilir. Telpada stock rom zipliyorlar anlasilmiyor oyuzden

Bunu bilmiyordum. Tesekkurler

• quote:

custom rom maceramdan sonra artık normale dönme zamanı gelmiştir dedim stock rom flashlarken gionee'nin preloader flashlamışım arasında kaynamış telefon gg wp

Ne ugrasiyonki cwm ile yedegini al bide gm nin orjinal bootunu indir tmmdir bida stock rom flaslamaya son ben ole yapiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcht38 -- 21 Mayıs 2014; 20:09:17 >
  • cwm kurulmuyor cihazıma :)
  • dogukanoksuz kullanıcısına yanıt
    Romu nasil yukledin diyecemde sende flashladim deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcht38 -- 21 Mayıs 2014; 20:07:39 >
  • flashladım, flash tool candır ondan başka bişey kullanmıyorum zaten :D
  • quote:

flashladım, flash tool candır ondan başka bişey kullanmıyorum zaten :D

Flaslama zor teledonu pc ye baglayacanda oooo. İsin zor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.