Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subatin sonlarına girmiş bulunmaktayız Herman güncelleme gelebilir.

• Guncelleme ile ilgili beklentiye kimse yazmamis ama guncelleme sikligi ile ilgili de biraz sikinti var bence. Herhangi bi guncellemede cikan hatanin duzelmesi icin 3 ay bekliyoruz.

• CnnRose kullanıcısına yanıt
    Önerinizi ekliyorum.
  • Gelmedi şubat bitti be birader.
  • Şubat sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz dediler Şubat 28 çekiyor. Umarım Önümüzdeki hafta güncellemeyi alırız. Vermiş oldukları sözde dururlar.
  • benim ümidim azaldı valla. yeni modellere ağırlık verdiler anlaşılan
  • Tahmini güncelleme zamanı MWC 2014 sırasında olacak ya da o günler içinde, yani yeni modellerin tanıtımıyla beraber

Edit : Her ne kadar xposedle yapılabilir olsa da, stock olarak bildirim çubuğu şeffaf olsa hiç fena olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandrak -- 22 Şubat 2014; 7:50:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandrak

Tahmini güncelleme zamanı MWC 2014 sırasında olacak ya da o günler içinde, yani yeni modellerin tanıtımıyla beraber

Edit : Her ne kadar xposedle yapılabilir olsa da, stock olarak bildirim çubuğu şeffaf olsa hiç fena olmaz

Yani 24-27 Şubat tarihleri arasında mı ?
  • tenten16 kullanıcısına yanıt
    Elbette bu benim tahminim arkadaşlar, kesin bilgi falan değil yani aman yanlış anlaşılmasın

• Rehberda samsungtaki gibi sağa sola çekip arama mesaj atma özelliği gibi birşey olsa iyi olur.
  • Ses seda yok marta aksayabilir

• Diğer modellerin Barcelona'daki fuarda resmi olarak tanıtılması içindi çalışmalarımız devam ediyor falan dediler bence, yoksa çok zor birşey değil yani fix güncellemesi sonuçta,sürüm yükselmiyeceklerdir,diğer modellerini resmi olarak tanıtıp benzer arayüz vb. özelliklerin bize uyarlanması şeklinde olacaktır güncelleme,26-27-28 şubat ki benim beklentim bu aralarda verilmezse martın 3. haftasına uzatılcaktır,yeni modellerin satışa sunulmasından sonra umarım daha çok bekletmezlerde tanıtımdan hemen sonra verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atak-1 -- 23 Şubat 2014; 15:53:55 >
  • Rehberde sadece tel. numaralarinin gösterilmesi secilebilmeli.mail, watsap vs de görünüyor kişinin. Bir de bazen sadece tele kayitli no.lari gösteriyor, yeniden baslatinca sim.deki tel.leri gosteriyor. Bildirim geldiğinde bütün kapasitif tuşlar yerine sadece ortadaki tuş yanip sonsun.

• Atak-1 kullanıcısına yanıt
    Fix i isteseler verirlerdi. 6397 yüklü cihazımda serviste ve yeni seri cihazlarda var bu sürüm.
    Herkese bu fixi verip sonra tekrar güncelleme verselerdi olurdu. Böyle yaparak neyi amaçladılar bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Fix i isteseler verirlerdi. 6397 yüklü cihazımda serviste ve yeni seri cihazlarda var bu sürüm.
    Herkese bu fixi verip sonra tekrar güncelleme verselerdi olurdu. Böyle yaparak neyi amaçladılar bilmiyorum.

Yeni modelleri tabikide,yenilerini piyasaya sürmeden eski modeline vermezlerdide işte ufak tefek fixlemeler yapsalardı bari,bir flash için mesela aylarca bekletilmeye gerek yoktu,neyse az kaldı bakalım bir kaç güne gelir inşallah.
  • MWC'de ne elitten ne discovery 2'den nede discovery 1 için gelicek güncellemeden haber var güncelleme gelmiyecek herhalde.
  • bu işte tırişka çıktı herhalde 2015 şubatı kastettiler
  • Fırtına öncesi sessizliktir umarım. Ayın sonu geldi... En azından bir açıklama bekliyoruz.
  • Ses seda yok, sanırım mart veya nisan ayında gelecek diyecekler 4.4 ile beraber.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.