Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğru diyorsun Android'in hata versiyonu idi 4.2.1 ve sonra 4.2.2 ile düzeltildi bu sorunlar dediğin gibi 4.2.2 de yeterli. Bu arada kaynak kodu gelse CynogenMod'u official olarak kim yapacak ki ?
  • 4.4 kitkat hayal oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

Doğru diyorsun Android'in hata versiyonu idi 4.2.1 ve sonra 4.2.2 ile düzeltildi bu sorunlar dediğin gibi 4.2.2 de yeterli. Bu arada kaynak kodu gelse CynogenMod'u official olarak kim yapacak ki ?

Cyanogen MTKnın kodlarını istiyor zaten 6589için Kernel çıkartır oda bize yeter bu işlemciyi kullanan çok telefon var offical sürüm yaparlar.
    MTK kaynak kodlar için cyanogenden 100bin dolar civarı para istedi o yüzden beklemede şuan.

http://m.chip.com.tr/haber/cyanogen-den-dev-ucunculuk-hedefi_42742.html

Bu çalışmasına bizim işlemciyide katsa yeterli :-)

• Rehbere sadece numaraları olan kişileri göster eklenmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: onadron

Rehbere sadece numaraları olan kişileri göster eklenmeli

Rehberde zaten istediğimiz kişileri görebiliyoruz... Görüntülecek kişilerden sim kart'ı seçseniz yeter.
  • muzaffer bey önceki twetlerinde çıtayı yükseltmişti. güncelleme içeriği olmasa da olur denilebilecek bir tat bıraktı hepimizde. kitkat bence de hayal oldu. hayırlısı ne diyelim:) arayüzü beğenen kendine özgü diyen arkadaş bu çinlilerin çoğu replikada kullandığı çin arayüzü yani gmye özel değil. umarım launcher google now olur.:)
  • bu ne şimdi şakamı bu yazılanlar.
  • bunların bi amacı yok getirmeyin daha iyi sürümü kitkat ve kitkat arayüzü olmasını istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meraxes -- 11 Şubat 2014; 13:14:57 >
  • Arayüzü gerçekten bende merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PaS_hA-

quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Orijinalden alıntı: tenten16

Çift dokunarak uyandirma çalismalarimiz arasında, Testlerimizi geçemeyen yeni özellikleri kullanıcı deneyimini korumak için kullanmayacağız.

Diye bilgilendirildi Muzaffer Gölcü tarafından...

Geri vites yapmaya çalışıyorlar. Çıft tıklamayla açma olmayacaksa güncellemeyi beklemeye gerek yok benim için.

Aynen benim içinde. Umarım Elite in bir farkı olsun diye değildir bu geri vites yoksa çok saçma olur. Elite in farkı donanımıyla zaten ortada.

Ayrıca bildirim barındaki elementlerin rengi umarım yeni tema ve launcher ile değişmez yada rengi ayarlama seçeneği olur. Şahsen ben beyaz olmasını hiç istemem mavi daha hoşuma gidiyor. Tabi benim görüşüm.

Size katılıyorum arkadaşlar bence Genel Müdürün Twitter hesabına yazalım yapsınlar. :)

• Dostum şu beyaz ikonları ve saydam çubuğu nasıl yaptın anlatabilirmisin?
  • yeni tema nedir yahu :) çok büyük yenilik gerçekten. kalp dayanmaz.

• Tahmin ediyorumki GMD 2 nin launcheri ve teması GMD 1'ede entegre edilip sunulacak,ayarlar menüsü ve tema ve launcher için ayrı bi çalışma yapılacağını sanmıyorum ama GMD 2 nin arayüzü verilir gibime geliyor,bildirim led çalışması ne şekilde sunulur bilemiyorum tam olarak ama sadece menü tuşu yansa (3 kapasitif tuş yerine ortadaki tuş) daha iyi olur ama teknik olarak imkan varmı bilemiyorum,neyse az çok aşağıdaki gibi bir güncelleme gelicek diye tahmin ediyorum.Çift dokunma ile açılma ise teknik olarak ne şekilde işler bilemiyorum ama bence optimizasyonunda sıkıntı yaşıyor olabilirler,3-4 seferde açılması bazen algılamaması veya cepte iken açılması gibi, testleri devam ettiğinden tam akıllı şekilde çalışmadan vermeleri mantıklı olmaz,tam bir muaamma şimdilik,umarım olur.
    Az çok şekillendi bence güncelleme,umarım sıkıntı yaşamadan kısa sürede alabiliriz,ama bu söylediklerim tamamen kendi tahminim.

Ayarlar görünümü.
     GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

Tema

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

Launcher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atak-1 -- 11 Şubat 2014; 14:59:48 >

• Twitter'dan Muzaffer beye çift tıklamayla ilgili yukarıda yazdıklarımın aynısını yazdım. Bu konuyu önemseyen herkes aynı şekilde davranırsa amaca ulaşabiliriz.

https://twitter.com/muzaffergolcu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atak-1

Dostum şu beyaz ikonları ve saydam çubuğu nasıl yaptın anlatabilirmisin?

İlk başta Gravity Box'a giriyorsunuz.

Saydamlık Yönetimi seçeneğine dokunun ve ; (Transparency Manager Mode'a dokunup onu -Status Bar- Olarak seçiceksin ve hepsini 100 yapıcaksın açık olanların.

Durum çubuğumuz saydam oldu. Sırada Beyaz İkonları yapma var,

Gravity Box'a giriyorsunuz.

Durum Çubuğu İyileştirmeyeleri'e dokunun, İlk başta Simge Renklerini Etkinleştiri (Açık) Hale getiriniz Durum Çubuğu Simge Rengi, Secondary Signal ve veri etkinliğini Beyaz yapıcaksınız.

Ve bunların arasında Status Icon Stlye var ona dokunup onu Kitkat olarak seçiceksiniz.

Bu kadar basit

Not : Root gerektirir.

Ekran Görüntüleri ;

Dipnot : Anlatım yapmış iken konusunu açayım da bi kaç kişi daha yararlansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdesouza -- 11 Şubat 2014; 16:27:22 >

• teşekkür ederim dostum sagolasın.
  • Bazı arkadaşların yorumları saçmalıktan öteye gidememiş. Forumda rom root yapmaktan çekinen yapmayan insanlarda var.

GMD2 ayarlar görünümü mevcut ayarların yerine gelmesi çok iyi olur.

Temalar ve efekktler kaldırılarak discovery launchere geçilirse çok iyi

Line çalışmıyor son sürümde Wechatte ve whatsappta sıkıntı yaşanlar var.

Bildirim ışığıda rootsuz yapılamıyor.

Kamerada belki biraz düzeltilir. Flash geldi en azından

Başka birşey yapılmasa bile bunlar yeterli sayılır. Çift dokunuş çok iyi ama Lumialardada var fakat kimse kullanmıyor çünkü bataryayı içiyor.
  • 4.4 tema discover 2 deki tema güzeldi tanıtımdaki :D
  • 4.4 teması ayrı bir hava katar telefona...
  • Toplu mesaj gönderirken her mesaj için ayrı ayrı izin onayı istemesi problemini de ekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenten16 -- 14 Şubat 2014; 15:00:06 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.