Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -PaS_hA-

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

Çift tıklamayla ekranı açma umarım güncellemede vardır. Heyecanlanmıştık o kadar.
  • twitterde de yazdım inş launcher güncellemesi DİE elitedeki launcheri verip 4.4 DİE yutturmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şey benim de aklıma geldi. Umarım daha önce söylediği için tekrar etmek istememiştir.

@Alfren
  • Cift tiklama uzerinde calisiliyormus

• Alfren kullanıcısına yanıt
    Çift dokunarak uyandirma çalismalarimiz arasında, Testlerimizi geçemeyen yeni özellikleri kullanıcı deneyimini korumak için kullanmayacağız.

Diye bilgilendirildi Muzaffer Gölcü tarafından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenten16

Çift dokunarak uyandirma çalismalarimiz arasında, Testlerimizi geçemeyen yeni özellikleri kullanıcı deneyimini korumak için kullanmayacağız.

Geri vites yapmaya çalışıyorlar. Çıft tıklamayla açma olmayacaksa güncellemeyi beklemeye gerek yok benim için.
  • Alfren kullanıcısına yanıt
    Acikcasi aciklamalardan sonra benim de heyecanim gitti daha enteresan seyler bekliyordum waow diyecegimiz sey cikmayacak gibi vaziyet

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Orijinalden alıntı: tenten16

Geri vites yapmaya çalışıyorlar. Çıft tıklamayla açma olmayacaksa güncellemeyi beklemeye gerek yok benim için.

Aynen benim içinde. Umarım Elite in bir farkı olsun diye değildir bu geri vites yoksa çok saçma olur. Elite in farkı donanımıyla zaten ortada.

Ayrıca bildirim barındaki elementlerin rengi umarım yeni tema ve launcher ile değişmez yada rengi ayarlama seçeneği olur. Şahsen ben beyaz olmasını hiç istemem mavi daha hoşuma gidiyor. Tabi benim görüşüm.

• şubat sonuna diyor arkdaşlar hani ocakdı subatta olmucak gibi martta olcak anca
  • Çift dokunma ile uyandırma yetişse iyi olurdu

• neden saf android istiyorsunuz her markanın kendine has arayüzleri var bence çok güzel ikonları ve farklı teması olması gm özel bir hava katıyor,mesela htc sense ile bambaşka bir deneyim yaşatıyor gm ilerleyen zamanlarda kendine has bi arayüz yapacaktır elbet,iisim ney koyacaklar acaba onu merak ediyorum :)
  • Kapasitif tuşları bildirim ledi olarak kullanma gelirse bile çok büyük yenilik. Onun gelmesi kesin sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Kapasitif tuşları bildirim ledi olarak kullanma gelirse bile çok büyük yenilik. Onun gelmesi kesin sanırım.

Root yapanlar için bu açıkçası pek de yenilik değil. Bundan sadece 4 gün önce çift tıklamayla ekranı uyandırma özelliğinin geleceğini bizzat Muzaffer beyin kendisi açıkladı. Şimdi ise aynı Elite de olduğu gibi "olabilir olmayada bilir"e getirmeye çalışıyor. Dediğim gibi bu özellik gelmeyecekse güncelleme hiç gelmese de olur benim için. Bir iki tane tema, göstermelik bir iki ufak özellikle sazan yerine konulmamızdan bıktım artık.
  • 2g/3g arası tek tıkla geçiş gelse süper olur.

3g aktif etmek açmak için kaç kere işlem yapıyorum
  • Su guncelleme gelsin artik kac ay oldu bekliyoruz merakla

• Çift tıklama ve bildirim ledi gelmeyecek sanirim, çift tıklamayı geri vites yaptilar, çok çelimkili bi tweet mesaj attı muzaffer bey.
  • Çift tıklama ile uyanma gelmiyormuş satın telefonları bu özellik olmadan ne işe yarar ki bir telefon...

Ocak ayında güncelleme gelecek gibi bir şey demedi ki discovery çalışanları. Bunu söyleyen forumda 'telpada arkadaşım var böyle böyle dedi' gibi hurafe konu açanlar dan çıktı.

Güncellemede isteklerinizin çoğunu kendiniz halledebilirsiniz daha güzel isteklerde bulunmak gerek
    OTG, MHL konusunda çalışmalar yapılsın bence. Sonra şu kaynak kodları verin gitsin artık :-) cyanogen kullanmak istiyoruz.

Bu arada bu gelecek güncelleme 4.4 mü, 4.2.1'in yeni sürümümü bu konuda kesin bilgi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_E -- 11 Şubat 2014; 3:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

Çift tıklama ile uyanma gelmiyormuş satın telefonları bu özellik olmadan ne işe yarar ki bir telefon...

Ocak ayında güncelleme gelecek gibi bir şey demedi ki discovery çalışanları. Bunu söyleyen forumda 'telpada arkadaşım var böyle böyle dedi' gibi hurafe konu açanlar dan çıktı.

Güncellemede isteklerinizin çoğunu kendiniz halledebilirsiniz daha güzel isteklerde bulunmak gerek
    OTG, MHL konusunda çalışmalar yapılsın bence. Sonra şu kaynak kodları verin gitsin artık :-) cyanogen kullanmak istiyoruz.

Bu arada bu gelecek güncelleme 4.4 mü, 4.2.1'in yeni sürümümü bu konuda kesin bilgi var mı?

Büyük ihtimal Android sürümü yükselmez (4.2.1) ki ben memnunum. Pek bir artısı yok saydam çubuğu ve beyaz ikon (statusbar) hepsini saf bi ROM'da yaptığım için sorun değil.

• madem çift dokunarak ekran kilidini açma yoksa daha ne balta güncellenme yapıyorlar ki bu güncelleme gerek kalmıyor ki artık güncelleme gerek yok telefon bu haliyle yeterlidir ben teşekkür ederim general mobile bu saatten sonra dan general mobile den telefon almam..
    Elite telefonu alıp bu teli eşime vericektim gerek kalmadı sağolsun..

Dalga geçer gibi wechat ne ya :) versinler saf bir android keyfi nexus gibi temalar tırt uygulama güncellenmesi ne ya zuhahaha dalgamı geçiyorlar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEvilErol -- 11 Şubat 2014; 9:34:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

Çift tıklama ile uyanma gelmiyormuş satın telefonları bu özellik olmadan ne işe yarar ki bir telefon...

Büyük ihtimal Android sürümü yükselmez (4.2.1) ki ben memnunum. Pek bir artısı yok saydam çubuğu ve beyaz ikon (statusbar) hepsini saf bi ROM'da yaptığım için sorun değil.

4.2.1'in ciddi stabilize sorunları olan bi sürüm. Şuan performans olarak yetmiyor telefon ve yazılımda çok eksik var. En kötü 4.2.2 ye yükselirse çok faydalı olur. Şu kaynak kodları açsalardi.. İsterlerse hiç güncelleme yapmasınlar :-)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.