Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birisi orijinal build.prop dosyasını paylaşabilir mi? Benimki hafıza kartının arızası yüzünden silindi.

V_6375 sürümü güncellemeye ait olan build.prop dosyası lazım.
  • Şubat bitiyor be.
  • Video cekiminde ses kalitesi ve seviyesi iyilestirilmeli.Ayrica video cekimi sirasinda karanlik ortamlardaki fps dusmesi sorunu cozulmeli.video pause olmali.3g alanindan 2g alanina gecislerde telefon konusmalari nin kesilmesi sorunu giderilmeli. 3G'nin tek tusla kapanabilmesi icin widget eklenmeli.MTK Modem basebandi v8 ile guncellenmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Facebook üzerinden yazdığım mesaja bugün şöyle bir cevap verilmiş,

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

Çift tıklamayla ekranı açma benim bu güncellemeden beklediğim tek şey durumunda şuan. Umarım kötü bir sürpriz yaşamayız.
  • Yalan olacak gibi görünüyor.

Umarım ben yalan çıkarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunulmaya hazırlanan güncellemeden gerçekten çok umutluyum. Umarım yanılmam...
  • Ciksaydi su guncelleme artik aylar oldu ya, nasil bi calisma yapiliyor musteriyi memnun etseler bari sonuc olarak. Bide son guncelleme geldiginde bir cok ayar bozuldu. İns bundada kas yapayim derken goz cikarmazlar

• Stock Room bir felaket dostum)) nasıl duzeltecekler bilmiyorum işleri çok zor. siz en iyisi Custom rooma geçin rahat edin. bırakın gunceleme beklemeyi en Son gunceleme geldide ne oldu 2 saat oyunla pil bitiyor olacak iş değil

• beyler ağ hatasi diyor güncelleme de :D yakinda geliyor demek ki

• balomer kullanıcısına yanıt
    Öncekilerde böyle mi oluyordu :) Malesef bende Son sürüm yüklü diyor ama :) 16 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenten16 -- 19 Şubat 2014; 16:10:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

beyler ağ hatasi diyor güncelleme de :D yakinda geliyor demek ki

Bende sorum sürüm yüklü diyor. Genel bir olay değil anlaşılan.
  • Alfren kullanıcısına yanıt
    güncelleme yakinken boyle hata veriyordu ?? sizde olmaması garip

Sizin cihaz 4 gb mı 16 gb mı hocam
  • Duzgun sade stabil akan bi rom gelsin 4.4 olmasini isterdim istedigimiz seyler gelsinde nezaman gelirse gelsin

• tenten16 kullanıcısına yanıt
    4gblik hocam
    eşit: duzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balomer -- 19 Şubat 2014; 16:34:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenten16

quote:

Orijinalden alıntı: onadron

Rehbere sadece numaraları olan kişileri göster eklenmeli

Rehberde zaten istediğimiz kişileri görebiliyoruz... Görüntülecek kişilerden sim kart'ı seçseniz yeter.

sim kart kişilerini seçtiğim zaman sim karttakileri gösteriyor doğal olarak; ben sim kart kişilerini değil numarası olan kişileri görmenin iyi olacağını söylemiştim. Bir sürü mail vb. görüyorum rehberde çünkü.
    benimkisi 16 gb belki o yüzden uyarı vermmemiştir.
  • ağ hatası demek güncellemeye az kaldımı demek? :) ne alaka arkadaşlar?
    Ağ hatası devam ediyormu sende ?, Genel olarak bir ağ hatasımı var. Doğrudur önceki güncellemede de böyle olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 20 Şubat 2014; 0:30:58 >
  • Her hangi bir ağ hatası yok şuan yanlış alarm :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.