Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tenten16

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

General Mobile Dsicovery Son Güncellemeden Beklentilerimizi Paylaşıyoruz Arkadaşlar.

1.Yeni temalar eklenmeli
    2.Görsellik Saf android yapılmalı.
    3.Yapılan duvar kağıtları ekrana tam oturmalı.
    4.Alttaki kapasitif tuşlar led bildirim olarak kullanılmalı.
    5.Titreşimde iken alt kapasitif tuşların titreşimi kapatılabilmeli.
    6.Kameraya Manuel Flash gelmeli.
    7.Müzik Çalarda Arancak klasörleri kendimiz seçebiliriz.
    8.Mutlaka Hava durumu widget'i ile gelmeli.
    9.Mesaj geldiğinde telefon ekranı yansın.
    10.Google Play Store'da ki uyumsuzluk sorunu.
    11.İnternet tarayicisinda iyileştirme.
    12.Kamerada iyileştirme ve pembe kirmizi karisimi renk olusumunu giderme
    13. Görüntülü görüşme problemleri
    14.Bildirim çubuğundan manuel parlaklık ayarı
    15.Acaba Elite modelindeki gibi ekrana 2 kere dokununca tuş kilidi bundada açılabilir mi :)

Benim aklıma gelenler bunlar. Bunlardan herhangi biri olurmu yada ne kadarı olur görücez... Belkide bir Yetkili isteklerimizi okur

Hocam benim tlel son çikan ve flash elle ayarlanabiliyor. Eşime bir önceki sürümle almistim guncellemeden sonra flash otomatik calisiyor ayni yazilim olmasına rağmen benim cihazin kamerasi elle ayarlanabiliyor. Ek olarak akilli kapak özelliği getirilip kapagi açmadan LG g2 deki gibi ufaltilmis menü desteği ile çift tiklama özelliği gelirse sahsim aşina tadindan yeme de yaninda yat olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 7 Şubat 2014; 5:33:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse yazmamış ama bence en önemlilerinden biri de;
    -Kilit ekranında mesaj ve/veya cevapsız arama bildirimine tıklayarak veya sürükleyerek direk mesaj ve/veya cevapsız arama açılmalı.

İlk mesaja bu da eklenirse sevinirim.

• Bence 4gb olan dahili hafızanın tümünün kullanılabilmesi. SD Karta uygulama kursak ta dahili hafıza şişiyor. Kullanılamayan 1.75GB ı istiyoruz.
  • Güncellemeleri elbette sabırsızlıkla bekliyoruz, ancak benim için ve birçok GM kullanıcısı için çok tercih edilen GM'deki görüntüyü TV'ye ( lcd ) aktaracak ara elemanın bulunmaması....

Bu hafta bütün 1 günümü Kadıköy'deki bilgisayarcılarda, cepcilerde geçirdim, ancak Samsung'un All Share Cast ve MHL kablosu dışında ( onlar da GM'ye uymuyorlar) bir bağlantı elemanı bulumadım. GM'nin yardımcı eleman desteği hiç yok gibi ve TELPA ile iletişime geçmek de çok zor oluyor. Yani Smart ve DLNA desteği olan Tv'ler dışındaki bir tv ya da Lcd'ye bağlamak imkansız.....

GM ve Telpa şu Samsung'un All Share Cast (http://www.bing.com/images/search?q=all+share+cast&FORM=HDRSC2#view=detail&id=7C2E43366FE9EE752F633D79287D724ED0DA517C&selectedIndex=4 )

veya aynı işi görecek MHL kablosunu (http://www.bing.com/images/search?q=mhl+kablo&go=&qs=ds&form=QBIR#view=detail&id=A1CFF9477B18042DFDBC9B5747FFCB3FC9595DA1&selectedIndex=1 ) acil piyasaya sürerse çok memnun olacağız, ( aksi taktirde her yerde bu eksikliğini anlatcam :D)

• meddah58 kullanıcısına yanıt
    sen hiç lumia güncellemesi beklememişsin:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep288

sen hiç lumia güncellemesi beklememişsin:D

HAHAHAH adam haklı :D koptum
  • recep288 kullanıcısına yanıt
    Alkışlar sana geliyor gece gece :D

• recep288 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben wave2 telefon alip yıllarca badanin androidi geçeceği ve gelişeceği günleri bekledim.

• Guncelleme gelse dahi beklentinizi yuksek tutmayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenten16

2g-3g geçiş tuşu çok zor :) yardımcı programlarla oluyor sanırım.

3G ayarlardan kapanıyor.
  • Ses yükselmesi istiyoruz.Ayarları biraz daha zorlasınlar sesi yükseltsinlernler internette yükseltme yoları var ama kendim uygulmak istemiyorum[Sorun çıkarsa diye :D]
  • Yeni yeni haberler geliyor ama gelişme yok Ocak dedi olmadı subat dediler bekliyoruz hergün güncelemeye bakmakdan bıkdım Şu flaş sorunu düzeltin barı patchle
  • Şubat 15 gibi duyumlar var ama bakalım...
  • General Mobile Dsicovery Son Güncellemeden Beklentilerimizi Paylaşıyoruz Arkadaşlar.

1.Yeni temalar eklenmeli
    2.Görsellik Saf android yapılmalı.
    3.Yapılan duvar kağıtları ekrana tam oturmalı.
    4.Alttaki kapasitif tuşlar led bildirim olarak kullanılmalı.
    5.Titreşimde iken alt kapasitif tuşların titreşimi kapatılabilmeli.
    6.Kameraya Manuel Flash gelmeli.
    7.Müzik Çalarda Arancak klasörleri kendimiz seçebiliriz.
    8.Mutlaka Hava durumu widget'i ile gelmeli.
    9.Mesaj geldiğinde telefon ekranı yansın.
    10.Google Play Store'da ki uyumsuzluk sorunu.
    11.İnternet tarayicisinda iyileştirme.
    12.Kamerada iyileştirme ve pembe kirmizi karisimi renk olusumunu giderme
    13. Görüntülü görüşme problemleri
    14.Bildirim çubuğundan manuel parlaklık ayarı
    15.Acaba Elite modelindeki gibi ekrana 2 kere dokununca tuş kilidi bundada açılabilir mi :)

süper olur.

• 4 gündür güncelleme hakkında detaylı bilgi yok arkadaşlar. 4 gün önce detaylar ve gün hakkında yakın zamanda bilgilendirileceği duyurulmuştu. Merakla bekliyoruz bakalım neler olacak
  • 15 Şubat günü güncelleme geleceği doğrultusunda söylentiler var sosyal medyada ama tabi dedikodudan ibaret.. jelly bean 4.3 olacağı mesaj bildirim ışığın geleceği ve çift tıklama ile ekran kilidinin açılacağı gibi yenilikler..ki zaten çift tıklama ekran açma olayını Muzaffer bey kendi resmen açıklamıştı...bekleyip göreceğiz
  •  GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu
  • Güncelleme hakkında Ayrıntılar Muzaffer Gölcü tarafından duyurulmaya başlandı arkadaşlar.

Discovery güncellemesini ay sonuna kadar yetiştirmeye çalışıyoruz
    1.Butonların bildirim ışığı olmasi
    2.Kamera optimizasyonu
    3.Yeni Tema
    4.Launcher güncellemesi
    5.Whatsapp, Wechat ve Line uygulamalarinin optimizasyonu
    6.Yeni ayarlar menüsü

Yeniliklerden bazıları olduğu söylendi...
  • Açıklanan ayrıntılar şahsen beni heyecanlandırmaya başladı... Güzel işler olcak arkadaşlar... Ayrıca konunun faydalı olduğunu görmekteyiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenten16 -- 10 Şubat 2014; 22:57:36 >
  • gm çalışanları şu durumda maaşı haketmiyor gibiler. forumdaki android developerlar daha çok çalışıyorlar.

arkadaşların hakları ödenmez. teşekkürler dh ailesi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.