Şimdi Ara

GM Discovery muzik calar!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
25.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu sekmeyi bende fark etmiştim ama sizin gibi düşünmek aklıma gelmedi ne yalan söyleyim. İlk fırsatta bende denicem. Devamında buraya yazarım. Saol paylaşım için
  • Yukarı da size bahsettiğim olaydas 2 gün boyunca problem çıkmadı.Ama bugün yine yapmaya başladı.Kablo uçları ile oynayınca kesilip tekrar başlıyor.Bence aldığımız yere götürmek tek çare
  • ben telefonu dün aldım ama müzik hiç açmadım hep hd videolar izledim gerçekten hd videolar da telefon iyi sizin sorun sadece kulaklıkta mı yoksa hoparlör dede varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yürürken veya hareket ederken müzik kesilmesi bendede oldu bir türlü çözemedim sonra google playden rocket player var ücretsiz bunu indirdim sonra baya bir yürüdüm hareket ettirdim salladım telefonu kesilme atlama gibi sorunlar ortadan kalktı sanırım yazılımsal bir sorundu ama çözümü basit tavsiye ederim
  • Sekmeyi aktife getirdim ve bu zamana kadar kullandım . Dün spor salonunda elimde tutarak tam 20 dakka koşu bandında koştum ve bir kere bile kesilme olmadı. Ama arkadaşımın dediği gibi taaaki bu güne kadar. Öğlen arası yürürken bende de benzer durum yaşandı ama eskisi kadar devamlı olmadı. Yani sinir oluyo insan . yuxeses nicki arkadaşın dediğini de bideneyelim bakalım . Denedikten sonra gene yorum paylaşalım arkadaşlar :=))
  • Arkadaslar ne yaparsaniz yapin. Sorunun asil kaynagini soyledim tekrar soyluyorum sorun su ki telefonun yazilimi yada kullanilan soketin kalitesizligi standartlara uyumsuzluguda olabilir zira telefonun 4 disli kulakliklara (mikrofonlu) alerjisi var. Ben yaklasik 2 haftadir standart 3 disli kulaklik kullaniyorum bir kere bile tik demedi. Mrzmn arkadasinda dedigi gibi yazilim kulaklik uyumu anlaminda bir sorun bu. YANİNDA VERİLEN KULAKLİGİ KULLANMAYİN. Buyuk ihtimalle baska mikrofonlu 4 disli kulaklik denesek yine ayni sorun olacagini dusunuyorum. Birde bu kulakligi baska telefonlardada denemek lazim bunlari deneyenlerde varsa buraya yazsinlar gercek sucluyu bulalim.

• ben böyle bir sorun yaşamadım ama kulaklığın ses performansı çok güzel S3 ile kullandım S3 ün kulaklığından da güzel
  • Sorun orjinal kullak kablosu üzerindeki buton ve microfonun olduğu yerde. Hareket ettiğimizde bazen burdaki buton kendiliğinden basılıyor.

Hatta canıma tak etti, açıp bir kontrol edecem orayı
  • kılcal kablolardan bazıları kopmuş. bunlar hareketle temas ediyor olabilir.
     GM Discovery muzik calar!!! GM Discovery muzik calar!!!

• Değişen pek birşey olmadı. Demekki sorun burada değil telefondaki sokette. Onada yapacak birşey yok
  • Mikrofonsuz kulaklık kesin çözüm arkadaşlar. Çok büyük bir belaydı gerçekten. Kulaklığı değiştirdim sorun çözüldü.

• bu sorun bendede oldu serviste giderken sürekli aynı yerde takılmaya başlıyordu ilk günler araştırdım evde denedim taktım şarkı çalaren salladan telefonu kulaklığı sarstım ama kesilme felan olmuyordu sonradan durdur-başlat düğmesini söktüm düzelir diye ama gene takıldı aynı noktada o gün dikkat ettim belki saçma gelecek ama güneş vurunca şarkı durup kesliyodu o düğmenin olduğu yere bilerek güneşe tutum birgün gene kesilde ciddiyim :D sonra orayı bantladım güneş görmesin diye ve takılma olmadı neden bilmiyorum bende şaşırdım ama bu şekil şimdi takılma falan yok i

• Aldığım günden beri müzik çalar problemi yaşıyordum canımı oldukça sıkıyordu, çeşitli çözümler denedim olmadı, hala çözüm ararken.. Ekran kendiliğinden büyüyüp küçülmeye başladı, ardından pc ye bağlanmamaya ve şimdi şarj almıyor..
    Telpaya gönderdim teli ve adamlara döktürdüm..
  • Bende de müzik çalarda sorun çıktı ama şöyle. [Cevaplarsanız teşekkürler.]

Bir kaç tane müziği seçip beğeniyorum. [Hitlere gönderiyorum]
    Sonra oradan bir müziği taşıdığımda aynı anda hem taşıyacağım müzik hemde taşıyacağım müziğin üstündeki veya altındaki diğer şarkı da taşıyacağım şarkıyla birlikte taşınıyor.

Yani anlatmak istediğim, taşıyacağım şarkıyla birlikte (sürükleyip diğer şarkının üstüne koyacağım) altındaki veya üstündeki şarkıda sürükleyeceğim şarkıyla birlikte geliyor.

Nasıl düzeltilebilir bu ya ? Ancak gelen diğer şarkıyı silip tekrar hitlere aldığımda düzeliyo.

Aynı soruyu yaşayanlar var mı? Varsa yardım edin. Şimdiden teşekkürler :)
  • Ben de benzer problemi radyo ile yaşıyorum. Radyo çalarken birden kapanıp müzik çalar açılıyor. Bendeki sorun kulaklık ile alakalı. Orjinal kulaklıkta mikrofon kısmındaki düğmeye dokununca oluyor olanlar. Düğme çok hassas. Deneyin derim.
  • Arkadaşlar benim de kukaklik takiliyken müzik kapali olsa bile kendi kendine çalmaya basliyor.
  • Aynı sorun bendede var.Saatlerce müzik dinliyorum hiç bir kesilme,kapanma olmuyor. Ancak telefonu cebime atıpta yürümeye başladığımda müzik çalar duruyor.Yeni mikrofonsuz kulaklık aldım şimdi onunla deneyeğim.
  • kulaklıktandır
  • sorunun kısmen çözümü...
    ttpod ile oldu
    1-proğramı açın settings girin
    2-headset girin.
    3-pause on unplug-----play on plug-----line controldeki enable----swap press and double-click HEPSİNİ KAPATIN.
    4-proğramı kapatın exit tuşundan geri açın sorun ortadan kalkıyor.....

ayrıca google playde jays headset control proğramını kurup....easy modunu off çekerekte istediğiniz mp3 çalarda dinleyebilirsiniz...
    https://play.google.com/store/apps/details?id=se.jays.headsetcontrol&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 5 Kasım 2013; 1:20:14 >
  • Kulaklığı değiştirin mikrofonsuz kulaklıkla hiçbi problem kalmıyo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.