Şimdi Ara

GM Discovery muzik calar!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
25.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazın kulaklıkla ses kalitesi ve yüksekliği nasıl? iPhone'dan sonra iş görür mü sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anılB15

bu sorun bendede oldu serviste giderken sürekli aynı yerde takılmaya başlıyordu ilk günler araştırdım evde denedim taktım şarkı çalaren salladan telefonu kulaklığı sarstım ama kesilme felan olmuyordu sonradan durdur-başlat düğmesini söktüm düzelir diye ama gene takıldı aynı noktada o gün dikkat ettim belki saçma gelecek ama güneş vurunca şarkı durup kesliyodu o düğmenin olduğu yere bilerek güneşe tutum birgün gene kesilde ciddiyim :D sonra orayı bantladım güneş görmesin diye ve takılma olmadı neden bilmiyorum bende şaşırdım ama bu şekil şimdi takılma falan yok i

Arkadaşın söylediği kesinlikle doğru arkadaşlar. saçma gelecek ama aynı şeyi bende farkettim. evde sorun olmuyordu dışarda takılıyordu ve siyah bantla kulaklığın açma kapama tuşunun olduu kısmı bantladım ve artık takılma durma yok. bundan önce ise mp3 playerı değiştirmekten güç tasarrufunu kapamaya kadar herşeyi yapmıştım olmamıştı deneyin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaveri

quote:

Orijinalden alıntı: anılB15

bu sorun bendede oldu serviste giderken sürekli aynı yerde takılmaya başlıyordu ilk günler araştırdım evde denedim taktım şarkı çalaren salladan telefonu kulaklığı sarstım ama kesilme felan olmuyordu sonradan durdur-başlat düğmesini söktüm düzelir diye ama gene takıldı aynı noktada o gün dikkat ettim belki saçma gelecek ama güneş vurunca şarkı durup kesliyodu o düğmenin olduğu yere bilerek güneşe tutum birgün gene kesilde ciddiyim :D sonra orayı bantladım güneş görmesin diye ve takılma olmadı neden bilmiyorum bende şaşırdım ama bu şekil şimdi takılma falan yok i

Arkadaşın söylediği kesinlikle doğru arkadaşlar. saçma gelecek ama aynı şeyi bende farkettim. evde sorun olmuyordu dışarda takılıyordu ve siyah bantla kulaklığın açma kapama tuşunun olduu kısmı bantladım ve artık takılma durma yok. bundan önce ise mp3 playerı değiştirmekten güç tasarrufunu kapamaya kadar herşeyi yapmıştım olmamıştı deneyin bence.

Nedeni mikrofona üfleyince anlarsınız tabi kulaklık mikrofonuna ağzınıza alın üfleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cono01 -- 3 Şubat 2014; 22:04:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarıda da bazı arkadaşlar bahsetmiş. Sorunun yazılımla ya da telefonla hiçbir alakası yok.

Sorun tamamen kulaklığın mikrofon/düğme kısmında. Haddinden fazla hassas üretmişler. @Cono01 in dediği gibi sertçe mikrofona doğru üfleyince müzik duruyor. Yani rüzgar düğmeye basacak kadar güçlü eserse sorun oluşuyor. Öte yandan @AnılB18 'in dediği de doğru olabilir. Elektronik konusunda çok teknik bilgim yok ama kulaklık kısmında çok sıkışık bir devre var kılcal kablolar güneş ısısıyla genleşip düğmeye bastığımızda oluşan etkiyi yaratabilir.

Çözüm basit ya kulaklığı değiştireceksiniz ya da mikrofon/düğme kısmını bir güzel bantlayıp keyfinize bakacaksınız.
  • Bende de bu sorun vardı ve otobüste yaptığım deneyler sonucunda sorunun kaynağını buldum. Çözüm kulaklığın düğmesinin olduğu kısmı güneş ışınlarından uzak tutuyoruz işte bu kadar
  • anılB15 A kullanıcısına yanıt
    Aynen ilk yürüyüşümde fark ettim güneşe çıkar çıkmaz takılmalar ve müzik deiştirmeler oluyor.
  • Farklı kulaklık kullanarak sorunu çözdüm.
  • Ayni sorun bendede var sallanırken oluyor hocam kulakliktan dolayı sanirim

• Bendede Oluyor Hafiza karti ve kullakliktan oluyor Yuklemede falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmsk

Bende de bu sorun vardı ve otobüste yaptığım deneyler sonucunda sorunun kaynağını buldum. Çözüm kulaklığın düğmesinin olduğu kısmı güneş ışınlarından uzak tutuyoruz işte bu kadar

Arkadaslar bendede ayni sorun var. Bende her aksam is cikisi eve giderken serviste muzik dinlerim ve donma olayi cok rahatsiz edici. Tavsiyeleri dinledim. Mikrofondaki tusa bastigimizda evet muzik duruyor ve tekrar bastigimizda devam ediyor. Fakat muzik valari arka plana alip misal, bir explorer sayfasi acip tusa bastigimizda hicbir etki gostermiyor. Sanirim bu sekilde donmayi engelleyebiliriz. Yani muzik calari arka plana alip tusu devre disi birakarak. Nacizane fikrim. Donma olmuyor 1 saat kadar denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MayKiii -- 15 Nisan 2014; 18:23:24 >

• bu sorun kulaklıktan kaynaklanıyor diye biliyorum

zaten discovery alınca kutudan çıkan garanti belgesi ve telefon hariç her şeyi kutusuyla beraber çöpe atın. (zarar ziyan sarjıda kulaklığı da )
    samsung 'un ip gibi olan sarj cihazı +20 liralık bir kulaklık işe yarar çözüm için.

Kutu içeriği en zayıf telefon markası GM olsa gerek Elite içinde aynı çöp kutu içeriği varsa uzak durmak gerekir.

6 aya yakın oldu gmd alalı sıfır sorun, eksik bulduğum yönleri var tabi ki ama olmazsa olmaz şeyler değil.
    Mesaj ve arama menüsü vasat, hatta genel olarak menü ve ayarlar vasat.
    Hava durumu yok telefonda

htc'nin sense arayüzünden sonra gmd baya yavan geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayKiii
    Arkadaslar bendede ayni sorun var. Bende her aksam is cikisi eve giderken serviste muzik dinlerim ve donma olayi cok rahatsiz edici. Tavsiyeleri dinledim. Mikrofondaki tusa bastigimizda evet muzik duruyor ve tekrar bastigimizda devam ediyor. Fakat muzik valari arka plana alip misal, bir explorer sayfasi acip tusa bastigimizda hicbir etki gostermiyor. Sanirim bu sekilde donmayi engelleyebiliriz. Yani muzik calari arka plana alip tusu devre disi birakarak. Nacizane fikrim. Donma olmuyor 1 saat kadar denedim.

hocam ben müzikçaları arka plana attığımda tuş hala çalışmaya devam ediyor. aslında tuşun çalışıp çalışmadığını denemedim ama donma yine oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmsk -- 17 Nisan 2014; 16:58:04 >
  • quote:

quote:

hocam ben müzikçaları arka plana attığımda tuş hala çalışmaya devam ediyor. aslında tuşun çalışıp çalışmadığını denemedim ama donma yine oldu.

Yok müziği arka plana atmak yetmiyor hocam belirttim yukarıda. Explorer yada chrome sayfası aç. hatta açınca mikrofondaki tuşa bas etki etmiyor. o şekilde kullanıyorum ben.

• quote:

quote:

quote:

Yok müziği arka plana atmak yetmiyor hocam belirttim yukarıda. Explorer yada chrome sayfası aç. hatta açınca mikrofondaki tuşa bas etki etmiyor. o şekilde kullanıyorum ben.

tamamdır oldu chrome açınca hatta internete girmeden oldu

• Evet arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum. İnanın sabah işe gelirken kulaklıkla küfür ede ede güne başlıyorum. Günüm kötü başlıyor bu kulaklık yüzünden anlayacağınız.

Radyo dinlerken özellikle radyo devreden çıkıp müzik çalar başlıyor ancak o da seri bir şekilde kesilip yeniden başlıyor. Kulaklık jakını çıkarıp yeniden takıyorum biraz yürüyünce aynı sorun yine tekrar ediyor. Öncelikle kulaklık üzerindeki mikrofon tuşuna bastığınızda müzik çaların başladığını fark ettim. Ben de Mikrofon kısmındandır diye bugün o kısmı söktüm, iç kablo kısımları oynamasın diye ufaktan bantladım. Lakin geriye takmaya sıra gelince bir türlü olmadı. Dişleri de zarar gördüğünden yapıştırmak zorunda kaldım. Sanırım şu an tuş devre dışı ancak mikrofon ve kulaklıklar çalışıyor. Şayet o kısımdaki oynamam sonucunda bir düzelme olursa buradan paylaşacağım. En azından kaynağını da tespit etmiş oluruz. Kolaylıklar...

• Bende de aynı sorun var ama cok nadir oluyo telefonu cebe koyduktan sonra kulaklık bükülüyo mecburen belki o an okumuyo olabilir

• GM Discovey kullanarak muzik playerinden iğreniyorum Herhangi bir ses dosyasini muzikmis gibi direk koyuyor listeye + kilit ekranindan kontrol yok + yukariyi asagi cekrigimzde gozuken o muzik playerda sadece ileri secenegi var belki ben geriye gitmek istiyorum Cok eksikleri var telefonun ya of of

• ttpod yukleyın gecın ne ugrasırsınız stock player ile anlamıyorum.
  • Sanırım o cihazın müzik çalarında bir özellik var.Telefonu sallayınca müzik değişiyor.O özelliği kapatınca sorun halloluyor.Geç oldu ama!..
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var bugün farkettim sorun şu. orjinal kulaklığından kaynaklanıyor mikrofon yeri güneşe gelince müzik duruyor yada kendiliğinden değişiyor. başka kulaklıkla denedim sorunla karşılaşmadım hemen ardından orjinal kulaklığıyla denedim gene aynı sorun müzik ya duruyor yada değişiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.