Şimdi Ara

GM Discovery muzik calar!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
25.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende left/right balans ayarı yapmak istiyorum bunun için bir ekolayzer programı var mı? yada telefonda bi ayar var mı bunula ilgili? markette program bulamadım.
  • Ben Samsung Galaxy S3 kullanıyorum aynı sorun bendede vardı. İlk aldığım günden beri müzik dinlerken takılma oluyordu. Genelde bir çok arkadaşında dediği gibi hareket halindeyken çok oluyordu. Önce size denediğim bütün yöntemleri anlatayım.

1- Format attım
    2- Android son sürümünü yükledim.
    3- Üç farklı marka kulaklık denedim, mikrofonlu-mikrofonsuz.
    4- Kapaklı kılıfın üstündeki mıknatısları söktüm.
    5- Kullanmadığım bütün uygulamaları ya devre dışı bıraktım yada sildim.
    6- Ram soğutucu, temizleyici program kurdum.
    7- Pil ve kulaklık girişini temizledim.

Ve daha belki hatırlamadığım birçok yöntem denedim düzelmedi. Bir gün koşu bandında koşarken ağırlık yapmasın diye, kapaklı kılıfı çıkarttım, telefonu şortun cebine koyup öyle dinledim. İnanın 2 saat boyunca bir kere bile takılmadı. Kılıfsız şuan dördüncü günümdeyim, hiç bir problem yok. Telefon zaten kapaklı kılıfın içinde iyice ısınıyor, birde arka cebimize koyuyoruz, pert oluyor. Ya kılıf telefonu sıkıştırıyor, yada ısınmadan meydana geliyor. Birkaç güne durum iyice belli olur eğer takılmalar başlarsa burada paylaşırım. Ben kılıfı telefonla birlikte aldığım için ilk günden beri bu problemle yaşıyorum. En azından müzik dinlerken kılıfını çıkartın ve fazla ısınmayacağı bir yere koyun telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARAHANLI_81 -- 5 Aralık 2014; 22:14:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: afsdfsdfa

Arkadaşlar aynı sorun bende de var bugün farkettim sorun şu. orjinal kulaklığından kaynaklanıyor mikrofon yeri güneşe gelince müzik duruyor yada kendiliğinden değişiyor. başka kulaklıkla denedim sorunla karşılaşmadım hemen ardından orjinal kulaklığıyla denedim gene aynı sorun müzik ya duruyor yada değişiyor.

+1
    Hocam dediğiniz doğru bende aynı şekilde orijinal kulaklığı ile dışarda yürüdüğüm anda sinir krizine giriyorum. Müzik sürekli takılıyor. Fakat farklı bir kulaklık takarsaniz arkadasin dediği gibi herhangi bir sorun yasamiyorsunuz

• Hocam 4.4 KitKat guncellemesiyle gitti sorun. Ben 5 gündür sorunsuz dinliyorum.

• benim samsung s3 müzik çalarken yine takılıyor. Yani yukarıda anlattığım yöntem işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vosdostburak

Sorun tamamen programla alakalı. Sorun ne kulaklık ne de güç tasarrufu.

Başka bir müzikçalar yükleyin sorun bitsin.

Sorun yazılımsal değil kulaklıkla ilgili

• Konuyu hortlatıcam ama sorun bndede var kulaklikla ilgili oldugunu sanmıyorum günes ile alakalı diyenlerde var sabah yatağımda dinlerken bile kapaniuo discovery iste ucuz etin yahnisi yenmez tek sorun bu degilki 4 gb lıkda uygulama güncellemek bile sorun yaratiyor. Bide s3 le karşılatiriliyor

Edit: başka kulaklıklarla denedim çözümü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-199379E07 -- 27 Ocak 2015; 9:48:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djkantikk

Konuyu hortlatıcam ama sorun bndede var kulaklikla ilgili oldugunu sanmıyorum günes ile alakalı diyenlerde var sabah yatağımda dinlerken bile kapaniuo discovery iste ucuz etin yahnisi yenmez tek sorun bu degilki 4 gb lıkda uygulama güncellemek bile sorun yaratiyor. Bide s3 le karşılatiriliyor

Edit: başka kulaklıklarla denedim çözümü yok

hocam sürüm4.4 sokıntız calısıyor kac haftadır 1 kere dahi sorun çıkmadı. sanırım 4cigolayt kullanıyorsunuz. onda sistem güncellenmiyor o da Onun eksikliği. 16 cigolaytta herhangi bir sorun ile karşılaşmadım güncelleme sonrasında...

• Sorun muhtemelen yazılımsal. Daha önce araştırmamıştım ama otobüste gelip giderken ya da yolda yürürken kendi kendine müzik durup devam ediyordu bugün de dahil. Telefonu kapatıp açınca bazen düzeliyor bazen düzelmiyordu. tuşsuz kulaklık belki işe yarayabilir ama denemedim bir şey diyemem.
    Yeni aldığım akıllı tuşta kısayolları atadığım halde çalışmadığını farkettim. Tekrar çıkarıp taktığımda tuşa basılmış gibi telefon titriyor el feneri atadığım için tek tıklamaya el feneri çalışıyor ama sonra tekrar düğmeye bassamda çalışmıyor. Yani sadece kulaklık ya da müzik çalarla ilgili bir durum değil muhtemelen telefonun soket girişi ya da yazılımıyla ilgili.
  • Beyler telefonun müzik çalar bölümünde ayarlardan müzik degiştirme sallanarak yazıyor onu kapatırsanız sorunun gideceğini düşünüyorum
     GM Discovery muzik calar!!!

• basketci_m kullanıcısına yanıt
    Cevaplariniz asilsizdir yok tek cpu yok uyku modu bilmem ne. Sorun kulakliktadir gunes gordugu zaman veya yururken olusan ruzgardan yada her nedense o tusa basiliyor ve durup durup basliyor. Mikrofonsuz kulaklik takin veya kulakligi degisin sonra muzik dinleyin gprun bakalim durmalar oluyormu. @basketci_m

• quote:

Orijinalden alıntı: missioncompleted

Cevaplariniz asilsizdir yok tek cpu yok uyku modu bilmem ne. Sorun kulakliktadir gunes gordugu zaman veya yururken olusan ruzgardan yada her nedense o tusa basiliyor ve durup durup basliyor. Mikrofonsuz kulaklik takin veya kulakligi degisin sonra muzik dinleyin gprun bakalim durmalar oluyormu. @basketci_m

evet kesinlikle arkadaşımız haklı. Ben kulaklığı değiştirikten sonra hiç takılma olmadı. Tek çözüm arkadşımızın bahsettiği sekilde kulaklığı değiştirerek kullanmak sanırım.
  • Geçler sorunu telefonda aramayın. Kulaklık mikrafonunun icine hava girince otomatik kapaniyo
    CÖZÜM:siyah tamirci bantlarindan kucuk bir parça mikrofonuna yapistir hava almasin maksat. sorun cözüldü

• sallamayla muzigi degistir diye bisey vardi onu kapatirsaniz yururken falan veya telefon sallaninca müzik degismez. kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: torq64

arkadaşlar bende left/right balans ayarı yapmak istiyorum bunun için bir ekolayzer programı var mı? yada telefonda bi ayar var mı bunula ilgili? markette program bulamadım.

ARKADAŞLAR DİSCOVERY 2 İÇİN EKOLAYZER AYARI BİLEN ARKADAŞLARIM VAR MI ACABA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ EN GÜZEL AYARI YAKALAMAMIZ LAZIM LÜTFEN YARDIM... SCREENSHOT YAPABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ARKADAŞLAR SAĞOLUN ŞİMDİDEN..
  • İndirdiğik müzikleri dinleyemiyorum müzik calarımda görünmüyor dosyalarimda olduğu halde hemen cözüm istiyorum lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.