Şimdi Ara

GM Discovery muzik calar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
3
Favori
25.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaslar merhaba.bu trlefonun muzkk calari ile bi kac problem yasiyorum. Benzer sorunlari yasayan oldu mu ve devaminda giderilebildi mi merak esiyorum.problem su; telefonun muzik calarini acip yolda yurumeye baslandiginda bazi anlar kesilmeler ve durma noktasina gelecek anlar oluyo.sizde de benzer durumlar oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sallanmasi durumunda oldugunu dusunuyorum...bole bir durum yasayan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: basketci_m

Sallanmasi durumunda oldugunu dusunuyorum...bole bir durum yasayan var mi
    Bu durum telefon uyku moduna geçtiğinde güç tasarrufu için sistemi tek CPU üzerinde çalıştırmasından kaynaklanıyor. Tek çekirdek işlemcide o anda yetmediği için kasmalar oluşuyor. Bir program ile ayarlanıyordu ama suanda aklımda değil aklıma gelirse editlerim
  • Selam arkadaşlar. Bu sorun bendede var. Napmaliyiz. Bilenlerden yardim lutfen. Tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: elestiz

Selam arkadaşlar. Bu sorun bendede var. Napmaliyiz. Bilenlerden yardim lutfen. Tşk.
    Başka bir kulaklık ile deneyiniz.Kuzenimdede aynı sorun var.
  • Benimde vardi ayni sorun gpu guc tasrrufu modundan cıkınca gecti 5dk kadar yurudum once sorun olan muzik calar simdi normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetberke015

Benimde vardi ayni sorun gpu guc tasrrufu modundan cıkınca gecti 5dk kadar yurudum once sorun olan muzik calar simdi normal.
    arkadaşlar bu sorun bendede var, 5 dk değil 15 bazen 30 dk bile problem çıkmayabiliyor. ben herşeyi denedim. denediklerim :
    güç tasarruf modu veya normal mod farketmiyor !
    başka müzik çalar yüklemek fayda etmiyor (power amp ile denedim aynı)
    bazen 5 dk bazen 15 dk ama en fazla 30 40 dk içinde mutlaka oluyor. müzik çalar sürekli kesiliyor sonunda duruyor. birsüre sonrada tekrar açılıyor.
    en kötü yanıda bazen radyo dinleyesim geliyor. radyoyu açıyorum yaklaşık 20 30 dk sonra müzik çalar kendi kendine açılıyor haliyle radyo kapanıyor. yani radyoda dinleyemiyoz. bu soruna birçözüm bulalım arkadaşlar benim cihaz 3. parti tam türkçe değil arkadaş aldı 4. parti tamtürkçe ondada aynı sorun var.
    lütfen uzun süre müzik dinleyenler bi baksın telefonuna :
    kasmayla falan alakası yok, cpu ilealakası yok, bence tamamen yazılımsal fikirlerinizi bekliyorum iyice test edip denemeyen arkadaşlar mesaj atmasın lütfen aldığımdan beri bu sorunun çözümünü arıyorum !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersole83

arkadaşlar bu sorun bendede var, 5 dk değil 15 bazen 30 dk bile problem çıkmayabiliyor. ben herşeyi denedim. denediklerim :
    güç tasarruf modu veya normal mod farketmiyor !
    başka müzik çalar yüklemek fayda etmiyor (power amp ile denedim aynı)
    bazen 5 dk bazen 15 dk ama en fazla 30 40 dk içinde mutlaka oluyor. müzik çalar sürekli kesiliyor sonunda duruyor. birsüre sonrada tekrar açılıyor.
    en kötü yanıda bazen radyo dinleyesim geliyor. radyoyu açıyorum yaklaşık 20 30 dk sonra müzik çalar kendi kendine açılıyor haliyle radyo kapanıyor. yani radyoda dinleyemiyoz. bu soruna birçözüm bulalım arkadaşlar benim cihaz 3. parti tam türkçe değil arkadaş aldı 4. parti tamtürkçe ondada aynı sorun var.
    lütfen uzun süre müzik dinleyenler bi baksın telefonuna :
    kasmayla falan alakası yok, cpu ilealakası yok, bence tamamen yazılımsal fikirlerinizi bekliyorum iyice test edip denemeyen arkadaşlar mesaj atmasın lütfen aldığımdan beri bu sorunun çözümünü arıyorum !

Alıntıları Göster
    aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar acaba cidden yazılımsal bir şey mi ya da başka bir sorun mu var, çözüm bulan arkadaş var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: makukula

aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar acaba cidden yazılımsal bir şey mi ya da başka bir sorun mu var, çözüm bulan arkadaş var mı

Alıntıları Göster
    vay arkadaş koca forumda bu sorunu yaşayan bi biz varız heralde ana konuya da bikaç kere yazdım ama kimse dikkate almadı.
    demekki bir bizim başımıza geldi bu iş çok sinir bozucu bir durum ya çözüm bulamamak da ayrıca kıl ediyo insanı.

• Çok uzun suredi arastiriyorum bu telefonu ilk defa duydum bu problemi telpaya basvurmalisin bence bende dun aldim daha müzik çalari denemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahitekrem

Çok uzun suredi arastiriyorum bu telefonu ilk defa duydum bu problemi telpaya basvurmalisin bence bende dun aldim daha müzik çalari denemedim
    sanırım sorun kulaklığın yerine tam oturmaması ve temassızlıktan kaynaklı arkadaşlar, ben başka bir kulaklık almaya karar verdim araştırıyorum varsa bir önerisi olan dikkate alıp ona göre hareket edeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: makukula

sanırım sorun kulaklığın yerine tam oturmaması ve temassızlıktan kaynaklı arkadaşlar, ben başka bir kulaklık almaya karar verdim araştırıyorum varsa bir önerisi olan dikkate alıp ona göre hareket edeyim

Aynı sorun bendede var bugün hemen başka kulaklıklar deneyeceğim. Yürürken oluyor diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar başka kulaklıklar denedim kesilme olmadı LG nin (gömlek cebimde makinaya atılıp yikanan ve hala çalışan )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar pil 1. Tiki kaldirinca cozuldu sorun bende ama tek sorun pembelesme olayi kafayi yicem su olaydan

• Bende hiç olmadı. Zaten 2. gün rom attım, şu an secret 2.0daki walkman ile akıyorum çok güzel ayarları var.
  • Slm arkadaslar sonunda muzik calar sikintisini cozdum. Bu sorun kulakliktan kaynaklaniyor. Mikrofinlu kulakliklarda dort bolme var. Normal kulakliklarda 3 bolme var. Mikrofonlulardaki 4. Bolme kulakligin uzerindeki dugme ve mikrofonu kullanmaj icin ekstra bir kontrol sistemine etki ediyor . ekstra fonksiyon ekstra sorun. Normal kulaklikla 3 ayri muzik calarla 40 dk dan fazla denedim sorun yok radyoyu 1 saat denedim problem yok. Guncelleme geldi belki sorun cozulmustur tamamen. simdi kendi kulakligiyla tekrar denemeler yapicam sonucu tekrar yazarim.

• Ayni sorun bendede oldu.Ama farkettigim 2 sey var

1-Telefon kilitlendiginde ve/veya
    2-Hareket halindeysek bu durum gerceklesiyor.
    Pil menusunde cpu guc tasarrufunu kapattigimda da ayni sorun yasaniyor.
    Ben son guncellestirmeyi yukledim.Son surumde de ayni sorun var.Sonuc olarak kulaklik bu sorunun kaynagi olabilir.Tabi yazilim ve kulaklik uyumu anlaminda bir sorun.

Farkli kulaklikla deneyen arkadaslar net sonuclari yazarsa iyi olur.Cunku yanilmiyosam bu sorunu yasayanlarin tumu orjinal kulaklik kullananlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrzmn

Ayni sorun bendede oldu.Ama farkettigim 2 sey var

1-Telefon kilitlendiginde ve/veya
    2-Hareket halindeysek bu durum gerceklesiyor.
    Pil menusunde cpu guc tasarrufunu kapattigimda da ayni sorun yasaniyor.
    Ben son guncellestirmeyi yukledim.Son surumde de ayni sorun var.Sonuc olarak kulaklik bu sorunun kaynagi olabilir.Tabi yazilim ve kulaklik uyumu anlaminda bir sorun.

Farkli kulaklikla deneyen arkadaslar net sonuclari yazarsa iyi olur.Cunku yanilmiyosam bu sorunu yasayanlarin tumu orjinal kulaklik kullananlar.
    Sorun tamamen programla alakalı. Sorun ne kulaklık ne de güç tasarrufu.

Başka bir müzikçalar yükleyin sorun bitsin.
  • Arkadaşlar ben çözdüm.Olay telefon kilitlendiğinde müzik çalar uyku moduna girmiş gibi oluyor.muzik calarin ayarlarına girerek.Ekran acik ayari kapalidir.muzik calarken acik tutar yaziyor.Onu acik yapiyoruz.onu ypatikdan sonra 2 saat problem yasamadim.normalde 5 dk da bir oluyordu.Zaten bir daha ayrintili okuyuncu anladim.ekran kapali ama acik yapinca kapalida olsa acik tutuyo kendini muzik calar.tus kilidi arkasindan gorev yapiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: inferno60

Arkadaşlar ben çözdüm.Olay telefon kilitlendiğinde müzik çalar uyku moduna girmiş gibi oluyor.muzik calarin ayarlarına girerek.Ekran acik ayari kapalidir.muzik calarken acik tutar yaziyor.Onu acik yapiyoruz.onu ypatikdan sonra 2 saat problem yasamadim.normalde 5 dk da bir oluyordu.Zaten bir daha ayrintili okuyuncu anladim.ekran kapali ama acik yapinca kapalida olsa acik tutuyo kendini muzik calar.tus kilidi arkasindan gorev yapiyor.
    ttpod tvsiye ederim. ayrıca kendi proğramından dts yi varsayılan yapın yoksa cızırtı oluşuyor...yani diğer proğramlarıda etkiliyor kendi çaları..özellikle bluetot kulaklık kullananlar dts yi varsayılan yapsınlar....örnek:ttpod kur varsayılan proğramdandan dts yi kapat.ttpod kendi çalarındaki eQ ayarlarını yap...root varsa viber4android kullan mis gibi müzik dinlersiniz....

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.