Şimdi Ara

GM Discovery Root atarken sorun çıktı bozuldu yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Discovery 16gb telefon root atarken yanlıslıkla kapatıldı ve şuan da açılınca ekranda siliniyor yazıyor ve android robotu var. Nasıl düzeltebilirim? İnternetten baktım da pek bişey yapamadım pek anlamam telefon işlerinden.

• Geçmiş olsun kardeşim aynı şey benimde oldu telefon brick oldu seninkide aynısı olmuştur kesinlikle garantiye gönderirseniz 200 TL yok kalsın diyorsan youtubede var brick telefon nasıl kurtarılır diye kendine güveniyorsanız al uç tane 100k lık ohm direnç seri bâglayip download modunda açmaya dene yapamam diyorsan telefonu sat gitsin yedek parçacılar alır fiyatı uygun olursa bende alırım haberin olsun şimdiden kolay gelsin dostum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim eski SP'de az soft brick olmamıştı

Hocam ben bu durumda flashı hangi uygulama ile atıyorsan kerneli seç hazırda bekle. USB bağlı,, cihazı recoverye sokan tuş kombinasyonu çok hızlı şekilde yap ve o anda 2,3 sn kadar boşluk oluşuyor. O sırada flash atmada kullandığın uygulama tanıyor ve kerneli flashla açılır.

Elinde sağlam kernel olsun. Daha doğrusu sağlam bir recovery atarsan rahat edersin

Ben bütün gece bir başıma yapmaya denemişliğim vardı. O kadar çok denemiştim ki otomatiğe bağlamıştım ama sonunda oldu El beceresi gereken birşey.

Hard brick olduysa onuda nasıl çözülür blmiyorum. Bootloopta flashla çözülüyor hatta recovery menüsündende halledebiliyorsun

• Telefoncuya verdim halletti sagolun hepiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.