Şimdi Ara

İPAD 2 Recovery Modda Kaldı(Lütfen yardım edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    JB li ipad2 (3g wifi) imin son 10 gündür 3g si çalışmıyordu. acaba jailbreakle ilgisi olabilir mi diye itunes üzerinden 4.3.5 e update etmek istedim. dunden bu ana kadar ipad im recovery modda kaldı(ekranda usb kablosu ve itunes yazıyor). itunesa bağlanınca ipad recovery modda, restore edin diyor. restore tuşuna basınca 1013 hatası veriyor. forumda yazılan yöntemleri kullanmaya çalıştım. tiny umbrelle, fix recovery, itunestan shift restore. fakat sonuç hep aynı. Çok canım sıkıldı. Lütfen bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bana yardımcı olsun. Ankarada oturuyorum. Ankarada oturup yardımcı olmak isteyen arkadaşlar da olursa çok mutlu olurum.
    İnanın çok sıkıntılı bir durumdayım. Bildiğiniz bir kelime dahi olsa duymaya ve yapmaya hazırım. Şİmdiden teşekkürler

• Host dosyasini temizlemen gerekiyor restore yapabilmen icin simdi mobilden yazdigim icin detay veremiyorum forumda arat
  • Step 1: Start –> Programs –> Accessories
    Step 2: Run Notepad or WordPad
    Step 3: Click “Open..” from File menu.
    Step 4: Browse to Windows/System32/drivers/etc
    Step 5: In “files of type:” select all documents
    Step 6: Open “hosts”
    Step 7: Delete all line that has “gs.apple.com” or something like that
    Step 8: Hit Save
    Step 9: Restore your device

yukarıdaki yöntemi uyguluyorum. ama 8. basamakta kalıyor. "yolun ve dosya adının doğru olduğundan emin olun " yazıyor. notepadi kaydedemiyorum

• Arkadasim host dosyasını kopyala masaüstüne yapistir masustundeki host dosyasını not defteri ile ac Apple ile ilgili bölümü sil kapat sana soracaktir kaydedilsinmi diye kaydet ve çık
    Şimdi tekraradan masaustundeki dosyayı kopyala host dosyasının olduğu yere git ve yapistir
  • dediğinizi yaptıktan sonra itune a bağlanıp restore yapacağım dimi. buarada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. inşallah sorun çözülür.
  • Evet restore yapacaksiniz insaAllah olur sorun cozulur
  • restore tuşuna bastım. şimdi 58 dakika kaldı. Bu kadar uzun sürmesi normalmi yoksa internet bağlantımdan mı kaynaklanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değişen bir şey yok. bu sefer 1013 hatası vermedi ama ipad yine açılmadı. offfffff
  • 1. Eğer 4.3.5 fw dosyan yoksa bunu indir.

http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-1961.20110721.zigyd/iPad2,2_4.3.5_8L1_Restore.ipsw

2. İpadi elle dfu moda al. Cihazı usb ile bağla.

10 saniye kadar home+power

Daha sonra power tuşundan elini çek 20-25 sn kadar home basılı kalsın.

İpad ekranı kararık olmalı.

İtunesa bağla uyarısı varsa tekrar dfu moda almaya çalış.

3. Host dosyasını aşağıdaki şekilde düzenle.

4. İtunesu aç. Shifte basılıyken restore tuşuna tıkla. Ve 1. maddede indirdiğin fw dosyasını göster.

Kolay gelsin.

• ÇOOOOOOK teşekkür ederimmmmmm. Oldu sonundaaaa. Hatamı da anladım. ben sizin söylediğiniz yöntemi kullanıp 4.3.3 ü yüklüyordum. Sanırım bu yüzden olmuyordu. ÇOOOOOOK teşekkürler sarerer,nP4BlacK0uT, anelka39, zuhanda. Forumda sizn gibi karşılıksız sadece ALLAH rızası için yardım edenlerin olduğunu bilmek çok güzel. Çoook teşekkürler donanımhaber....
  • Sorunun çözülmesine sevindim bukars.

İyi forumlar.
  • aynı sorun bendede oluştu her türlü şekilde restore etsemde tam sonlanacakken restore duruyor..cihaz ekranına itunes+usb kablosu çıkıyor öylece kalıyor..yukarıdaki söylenenleri denmeme rağmen hep sonuç hüsran üstelik cihaz dahada yeni acaba servise versem yaparlarmıki vede ücreti neolurki..?
  • sonunda bende yaptım arkadaşlar..sorun DFU Moda alamadığımdan oluyormuş..,yukarıda ekran karanlık olacak denilince onu yapamadığımı anladım teşekkürler...
  • ıyıde elınızdekı 4.3.3 jb lı cıhazlarınızı kırılamayan 4.3.5 cevırmıs oldunuz
  • Hele bir 4.3.5 ile cihaz kullanilir hale gelsin, sonra 4.3.3 shsh kaydi varsa geri donmeye calisirlar. 4.3.3 e donmek icin son actigim konulara bakiniz nickime klikleyerek. Ipad icin boyle bir konu acmistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

ıyıde elınızdekı 4.3.3 jb lı cıhazlarınızı kırılamayan 4.3.5 cevırmıs oldunuz

4.3.3 shsh kaydı olduğu için downgrade işlemi yapılabilmektedir.
  • Ne bileyim bilmeden farkında olmadan o güzel sürümü bu son sürüme yükselltik elimizde bomboş bir cihaz kaldı ah o ne güzel flash içerikli siteleri gösteren puffin vardı en çok ona yandım keşke geri döndürebilsem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukars

quote:

Orijinalden alıntı: ender

ıyıde elınızdekı 4.3.3 jb lı cıhazlarınızı kırılamayan 4.3.5 cevırmıs oldunuz

4.3.3 shsh kaydı olduğu için downgrade işlemi yapılabilmektedir.

baseband 04.10 olduğu içinmidir veya 4.3.3 shsh kaydı olmadığındanmıdır nedir geri dönüş olmuyor..ilgili program 4.3.5 kayıtını gösteriyor...4.3.3 olan yok..
  • video açılmıyor youtube kapandığı için olsa gerek ben de de aynı problem var itunes a bağlamaya çalışırken recovery modda kaldı şimdide şarjının bitmesini bekledim uyudum sabah kalktığımda bitmişti taktım şarja açtım ama hala kablo+itunes resmi var lütfennn yardımmm :)))) içine film atmaya çalışırken oldu ayrıca iTools ta bir türlü görmedi
  • arkadaşlar recovery moddan aldım fakat ben cuma günü yolculuğa çıkıcam o zaman kadar itools tan falan ne bileyim yani herhangi bir program dan film atmam gerekiyor fakat itools ipad veya iphone u mu görmüyor no devices yazıyor başka bir program falan var mı film atabileceğim lütfen yardımm :))))))))))))))))))))))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.