Şimdi Ara

Pc Lütfen Bekleyin Ekranında Kalıp Açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
20.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece bilgisayarım da güncellemeleri yükledikten sonra kapattım. Şimdi açmaya çalıştığımda lütfen bekleyin ekranında kalıyor ama güvenli moddan girebiliyorum. Sistemi geri yükledim, güvenli modda taradım ve seçeneklerdeki herşeyi yaptım yine aynı. Bir çözümü varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayar "Lütfen Bekleyin" Ekranında Kalıp Açılmıyorsa

"Lütfen Bekleyin" ekranında takılı kalan bir bilgisayar, sinir bozucu bir sorun olabilir. Bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Olası Nedenler:

• Sabit disk arızaları: Arızalı bir sabit disk, işletim sisteminin yüklenmesini engelleyebilir.
    • Bozuk RAM: Bozuk RAM, bilgisayarın düzgün çalışmasını engelleyebilir ve "Lütfen Bekleyin" ekranına neden olabilir.
    • Virüs veya kötü amaçlı yazılım: Virüsler ve kötü amaçlı yazılımlar, işletim sistemi dosyalarına zarar verebilir ve açılmasını engelleyebilir.
    • Bozuk işletim sistemi dosyaları: Bozuk işletim sistemi dosyaları, bilgisayarın açılmasını engelleyebilir.
    • Donanım sürücüsü sorunları: Yanlış veya güncel olmayan donanım sürücüleri, "Lütfen Bekleyin" ekranına neden olabilir.

Sorunun Giderilmesi:

• Güvenli Modda başlatmayı dene: Güvenli Modda başlatmak, yalnızca temel sürücülerin ve hizmetlerin yüklenmesine izin verir, bu da sorunun nedenini belirlemeye yardımcı olabilir.
    • Sabit diskini kontrol et: Arızalı sektörler veya diğer sorunlar için sabit diskini kontrol et.
    • RAM'ini test et: RAM'ini test etmek için bir bellek tanılama aracı kullan.
    • Virüs taraması yap: Bilgisayarını kapsamlı bir virüs taraması yap.
    • İşletim sistemini onar veya yeniden yükle: Bozuk işletim sistemi dosyalarını onarmak veya işletim sistemini tamamen yeniden yüklemek gerekebilir.
    • BIOS ayarlarını geri yükle: Yanlış BIOS ayarları, "Lütfen Bekleyin" ekranına neden olabilir. BIOS ayarlarını varsayılan değerlerine geri yüklemeyi dene.

Bu adımları izleyerek "Lütfen Bekleyin" ekranında kalan bir bilgisayarın açılma sorununu çözebilirsin. Sorun devam ederse, profesyonel yardım almalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Takılı olan çevre aygıtlarını : Yazıcı, webcam, harici disk v.b. çıkartın tekrar deneyin. Birde ağ desteği ile güvenli modda Combofix ile tarama gerçekleştirin.
  • lütfen bekleyin yazarken nekadar süre beklediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

lütfen bekleyin yazarken nekadar süre beklediniz

Normalde hemen açılıyordu ama güncelleme yüklerkende bukadar uzun sürdüğünü hatırlamıyorum. Neredeyse 5-10 dk bekledim açılmıyor. Şimdi ekran kartı, ram ne varsa söküp taktım bu sefer baya bi bekleyeyim, olmadı format olucak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 11 Ekim 2012; 13:40:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenli modda açıp yüklediğiniz son güncelleştirmeyi silip denermisiniz ?
  • quote:

güvenli modda açıp yüklediğiniz son güncelleştirmeyi silip denermisiniz ?

Uzunca bir süre bekleyince açıldı pc. Şuan sorun yok ama 14 tane güncelleme var diyor. Yüklemeye çekiniyorum açıkçası bir daha olur diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellemelri kapat dostum sistemin orjinalmi yoksa c racklımı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

güncellemelri kapat dostum sistemin orjinalmi yoksa c racklımı ?

Kapatacam da crakli olsada bu zamana kadar böyle olmamıştı, sorunsuz güncellemiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cracklı bir defada çıkartmaya bilir cracklı windowsa bana göre güncelleme işi sakat ;) orjinal işletim sisteminde böyle bir olay olması zor.virüs vs bişe yoksa tabi
  • dostum bi virüs taraması yap ve güncellemeleri kesinlikle yükle düzelir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.