Şimdi Ara

GM DİSCOVERY (UYGULAMA PAUSED) NE ZAMAN DUZELECEK BU PLAY STORE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
30.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne bi aciklama var ne bi cozum geldi google play store indirme yapmiyor uygulama paused hatasi devam ediyor bi bilen bi duyan yok mu ne zaman duzelecek bu durum. benden baska gm discovery kullanan yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de aynı şey oluyor. Yeniden başlatınca düzeliyor. Güncellemeleri yapıyorum. Birkaç gün sonra yine aynı hatayı veriyor.

• valla bendede 3 gun falan once duzeldi simdi gene basladi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

GM DİSCOVERY (UYGULAMA PAUSED) NE ZAMAN DUZELECEK BU PLAY STORE GM DİSCOVERY (UYGULAMA PAUSED) NE ZAMAN DUZELECEK BU PLAY STORE GM DİSCOVERY (UYGULAMA PAUSED) NE ZAMAN DUZELECEK BU PLAY STORE

• bunlari yazdim yukledim duzeldi zamanlamaya bak :-)

• Şu telefonun yazılım sıkıntılarınada akıl sır ermiyor...
    Ben vermeden öncede launcher sıkıntısı vardı. Kitkatada bi düzenleme vermişler sonradan.
    Neyse çare saf android...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aha sorun gene basladi guler misin aglar misin

• yahu bu sorun telefondan mı google play den mi

ben telefona format atmaya kadar götürdüm işi :S
  • Beyler aynı sorun kardeşimin elite de çıktı.Var mı bir sonuca ulaşan?

• Bu sorun aslında daha da enteresan. Wifi açıkken paused diyor mobil ağ açıkken güncelliyor. 2-3 günde bir düzeliyor sonra tekrar paused'e devam. Benim telefonda Elite
  • Konu hort ama bende de aynı durum hala devam ediyor yani düzelen var mı veya bir çözüm ?

• Bu hatayı bende alıyordum bütün forumları dolandım türkçeden ingilizceye hepsi yok google playin verilerini temizle güncellemesini kaldır telefonu başlat düzelir diyor ya da format at diyor ya da modeme reset at diyor ama çözüm olmuyor tek çözümü şans eseri buldum ben telefona vpn ile bağlıyken oda onuda videoya çektim inanmayanlar için google play paused hatası çözümü nü videomdan izleyip görebilirler ve gerçekten işe yaradığını anlayacaksınız o vakit videoyu beğenip arkadaşlarınızlada paylaşmayı unutmayın lütfen linki aşağıda

Google Play Paused/Durduruldu Hatası Çözümü

• quote:

Orijinalden alıntı: leamistad

Bu hatayı bende alıyordum bütün forumları dolandım türkçeden ingilizceye hepsi yok google playin verilerini temizle güncellemesini kaldır telefonu başlat düzelir diyor ya da format at diyor ya da modeme reset at diyor ama çözüm olmuyor tek çözümü şans eseri buldum ben telefona vpn ile bağlıyken oda onuda videoya çektim inanmayanlar için google play paused hatası çözümü nü videomdan izleyip görebilirler ve gerçekten işe yaradığını anlayacaksınız o vakit videoyu beğenip arkadaşlarınızlada paylaşmayı unutmayın lütfen linki aşağıda

Dostum saolasın , videoda vpn programı olduğunu görünce telefonda vpn yerini kurcaladım programsız hallettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Bu hatayı bende alıyordum bütün forumları dolandım türkçeden ingilizceye hepsi yok google playin verilerini temizle güncellemesini kaldır telefonu başlat düzelir diyor ya da format at diyor ya da modeme reset at diyor ama çözüm olmuyor tek çözümü şans eseri buldum ben telefona vpn ile bağlıyken oda onuda videoya çektim inanmayanlar için google play paused hatası çözümü nü videomdan izleyip görebilirler ve gerçekten işe yaradığını anlayacaksınız o vakit videoyu beğenip arkadaşlarınızlada paylaşmayı unutmayın lütfen linki aşağıda

Dostum saolasın , videoda vpn programı olduğunu görünce telefonda vpn yerini kurcaladım programsız hallettim.

Nasıl çözdün?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackheart119

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Nasıl çözdün?

Ayarlar , diğer , vpn kısmıyla biraz biraz oynadım .. emin olmadan yaptım yani..
    Sorun tamamen vpn kısmından kaynaklanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon dil seçeneğini ingilizce yapıp tekrar güncellemeyi denermisiniz. iyi günler.
  • tkisa T kullanıcısına yanıt
    Sorunun cozumu soyle arkadaslar. Sorunun temelinde General Mobile‘ın host dosyasındaki bir engelleme (Tam olarak inceleme şansım olmadı) veya bir tür Google Sunucusuna Türkiye’deki operatörler veya internet sunucuları üzerinden erişimin engellenmesi durumu denilebilir. Yani sorun tek taraflı olmayabilir.

Ben çözümün VPN kısmından bahsetmek istiyorum. Ücretsiz VNP servisi olan Vpnbook adresinden Vpn sunucusunun adresini kullanıcı adını ve şifresini alalım. Ardından bu bilgileri telefonumuzdan Ayarlar Diğer Ağlar VPN içerisine ekleyeceğiz. Vpnbook adresindeki şifre haftalık olarak değişir. buna dikkat ederek telefonunuza girerken bunu girmeniz gerekmektedir.

Sol taraftaki Free PPTP Vpn kısmının altında bulunan

Sunucu Adresi: euro214.vpnbook.com

Kullanıcı Adı: vpnbook
    Password: 2echejAv
  • Arkadaşlar telefonu root larsam google play den indirme sorunu ortadan kalkarmı. yardımcı olursanız sevinirim
  • Yahu ne sacma bir sorundur bu. Alti ustu uc bes kıytırık program indireceğiz diye vpn mi kuracagiz? Yok mu adamakilli cozumu?

• Google dan "aptoide apk" programını indir kur. Sonra bak keyfine.. Playstore kadar zengin bir program.. Ben sorunu boyle kesin cozdum..

• bende de gm discovery var 1 yıldır ara ara oluyor böyle ne yaptıysam olmadı en son vpn kurup denedim sorunsuz çalıştı play store u kullanamadığınız için mecbur dışarıdan yükleme yapmanız gerekiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.