Şimdi Ara

GM KONUŞTU YAKINDA LVL 80 GELİYOR !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  GM KONUŞTU YAKINDA LVL 80 GELİYOR !!!!!

ne güzel ne iyi takla makan gelcek 9 degree itemler gelcek diyeceksiniz ama masteryler artmıyacak 300de kalıcak.bu demekki istediğiniz her şeyi açamayacaksınız

• yani
  • yani
  • al işte ne bu şimdi...zaten kusa kusa farm yapıyorum 70 e az kaldı bi an önce bitirsem farm ı kurtulsam diyorum..şimdi 80 çıktı bide başımıza..iyi gerçi daha resmi duyuru bile yapabilcek durumda değillermiş rahat 1-2 ayı bulur bu bende farmımı bitiririm..iyi bari sonunda sağlam kaynaklı bir lwl sınırı artıcak haberi duyduk..e bunun yanında Takla Makan da gelir artık 80 e kadar cave de kasamazlar heralde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceLaCroix -- 7 Ekim 2006; 15:33:00 >
  • Sro'a Başladığımdan beri bu uptade gelicek!Bunlar böyle yapa dursunlar daha "Coming Soon" diye Sro artık Düştü iyice miletin gözünden o haritları hepsi açılsa europe falan birlşese sro tek online olur bence ve tek geçer herkes!Ama artık böyle bir şey mümkün değil apttlaık yapılar açsalarda 70 LvL olan adamlar Wow'a geçti veya benim gibi hafiften RetroGamer'lar Uo'a geri döndüler ,istedikleri kadar uptade yapsınlar bir şey olacağı yok hacım..Sro'nun tahtı sallanıyor haberiniz olsun,uptade falanda olacağı yok geçin bunları!8 ayda uptade olucak hala,9 saat salak salak serverları bekleyeceklerine uptade yapsalardı madem! zaten o en son uptadeden sonra iyice lag geldi 1 1.5 hafta falan!Artık sro'dan iş çıkmaz,bunu belirteyim!Uptadeler bu oyunu kurtarabilir ama 3 ay önce artık çok geç!!Uptade falan olacağı yok,bunlar resmen Joymax'ın göz boyaması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 7 Ekim 2006; 15:35:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Sro'a Başladığımdan beri bu uptade gelicek!Bunlar böyle yapa dursunlar daha "Coming Soon" diye Sro artık Düştü iyice miletin gözünden o haritları hepsi açılsa europe falan birlşese sro tek online olur bence ve tek geçer herkes!Ama artık böyle bir şey mümkün değil apttlaık yapılar açsalarda 70 LvL olan adamlar Wow'a geçti veya benim gibi hafiften RetroGamer'lar Uo'a geri döndüler ,istedikleri kadar uptade yapsınlar bir şey olacağı yok hacım..Sro'nun tahtı sallanıyor haberiniz olsun,uptade falanda olacağı yok geçin bunları!8 ayda uptade olucak hala,9 saat salak salak serverları bekleyeceklerine uptade yapsalardı madem! zaten o en son uptadeden sonra iyice lag geldi 1 1.5 hafta falan!Artık sro'dan iş çıkmaz,bunu belirteyim!Uptadeler bu oyunu kurtarabilir ama 3 ay önce artık çok geç!!Uptade falan olacağı yok,bunlar resmen Joymax'ın göz boyaması...

Haklısın Ama Allah'tan Ümit Kesilmez Bakarsın GM Püro'sunu Söndürüp Biraz Çalışmaya Başlar

• efet yaa cok monotonlaştı oyun farklı seyler yapmaları gerek hergun gır kas cıkmadan once pvp gır kas pvp gır kas job hep bole
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sro'a Başladığımdan beri bu uptade gelicek!Bunlar böyle yapa dursunlar daha "Coming Soon" diye Sro artık Düştü iyice miletin gözünden o haritları hepsi açılsa europe falan birlşese sro tek online olur bence ve tek geçer herkes!Ama artık böyle bir şey mümkün değil apttlaık yapılar açsalarda 70 LvL olan adamlar Wow'a geçti veya benim gibi hafiften RetroGamer'lar Uo'a geri döndüler ,istedikleri kadar uptade yapsınlar bir şey olacağı yok hacım..Sro'nun tahtı sallanıyor haberiniz olsun,uptade falanda olacağı yok geçin bunları!8 ayda uptade olucak hala,9 saat salak salak serverları bekleyeceklerine uptade yapsalardı madem! zaten o en son uptadeden sonra iyice lag geldi 1 1.5 hafta falan!Artık sro'dan iş çıkmaz,bunu belirteyim!Uptadeler bu oyunu kurtarabilir ama 3 ay önce artık çok geç!!Uptade falan olacağı yok,bunlar resmen Joymax'ın göz boyaması...

eski oyuncu gider yenisi gelir...kaç tane 70 adam var?i$ 70'e gelmekle bitseydi...Xian'daki 70'ler bile halen "char'ı daha nasıl adam ederiz"'in hesabını yapıyorlar...+7 armor varken +8'ini yapmaya veya bulmaya çalı$ıyorlar misal...WoW'a veya ba$ka oyunlara geçen oyuncuların SRO'yu etkileyeceğini zannetmiyorum...

• quote:

haklısın ama bence bu sefer gelir en fazla 2 ay sonra yılbaşında gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaKing -- 7 Ekim 2006; 16:53:42 >

• quote:

haklısın ama bence bu sefer gelir en fazla 2 ay sonra yılbaşında gelir

Geelllmmeeeeeeeeeezzz
  • ust konu nersi oluyo
  • artık biraz kaldı desede seneye açarlar ... 2007de anca bence daha önce açmazlar..noel için eventle biirlikte fln açılır diye düşünüyorum ben..
  • bence bu sefer gercekten acılıcak bakın görürüz!
  • kendisi arkadaşım olur bi telefon açıp sölesem açılır takla makan ister misiniz? geçen yıl japonya ya gittm ben öğrettim kerataya ingilizceyi :P
  • yaaaa bu kadar da olmaz yaa , nerde acılcakmış hangi serverınkini acıcaklarmış.Allahtan resim komusun kardsim ben artık sro da GM fln olduguna inanmamaya baslamıstım.Hergun deli oluyorum g.t kadar odada 55 kişi 50 si bot ,illah ettim artık yaa ...
    Be serefsizler Taklayı maklayıo acmaz abi benden solemsi ,ki eger acacaklarsada rahatlıkla soyluyorum bunu 3-4 yıldaha bekleriz .o zamanada coluk cocuk sahibi oluruz bizim ufaklıklar gelir oynar....
    bu Gmlerin anasını s ..... im (seveyim)
    tesekkurler.
  • bune ya gelse bile mastrly artmazsa ordaki moblarla nasıl başa çıkcaz eski skıllerle anca 8 degree sos filan lazım saçma
  • mob larla başa çıkmak problem değil de yeni skiller açılmalı bence. taklamakan açılırsa 64 sos larda ucuzlar inş dicem ama bizde 9. dereceye geçicez. bi açılsın da..
  • muhah düştünüz dimi mastery olayına biz aptalmıyızki abanmıyoruz bütün elementlere bunun yanı sıra hem bow pasifine hem heuksal hem bicheon cart curt adam 70 lvl kaya gibi char yapmış ama allah ne verdiyse basmış lvl ler 80 olunca görecem ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

muhah düştünüz dimi mastery olayına biz aptalmıyızki abanmıyoruz bütün elementlere bunun yanı sıra hem bow pasifine hem heuksal hem bicheon cart curt adam 70 lvl kaya gibi char yapmış ama allah ne verdiyse basmış lvl ler 80 olunca görecem ben

+1

• bence masteri yuksetmedikleri iyi olmus. KOdaki eksiklik boylece tamamlanir
    ne oyle herkes tek basina kesiyo. gurup partileri yapmaya baslaralar o zaman, ks degil yardim olur. Arakdaslarinla toplanirsin, kasarsin. Gurupca kesersin yartiklari. Birlik beraberlik olur. Degilmi canim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.