quote:Orijinalden alıntı: XaXaXBayat espriya biliyorum daha önce de benzer şeyler yapıldı ama bu cidden gargamelin :D
quote:Orijinalden alıntı: u_ka_ya biliyorum daha önce de benzer şeyler yapıldı ama bu cidden gargamelin :D Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: u_ka_ya biliyorum daha önce de benzer şeyler yapıldı ama bu cidden gargamelin :D Alıntıları Göster iyi işte ne güzel güle güle eskitsin Ama yinede uğraşıp koyuduğun için sağol paylaşıom için + Bildiğin halde koydugun içinde
quote:Orijinalden alıntı: XaXaXiyi işte ne güzel güle güle eskitsin Ama yinede uğraşıp koyuduğun için sağol paylaşıom için + Bildiğin halde koydugun içinde Alıntıları Göster laa Benim Botun aynısı Timberlake 200 YTL ye aldım
quote:Orijinalden alıntı: XaXaXiyi işte ne güzel güle güle eskitsin Ama yinede uğraşıp koyuduğun için sağol paylaşıom için + Bildiğin halde koydugun içinde Alıntıları Göster Ya illah sert cevaplarmı vermeniz lazım bari bi paylaşım için sağol (p.i.s.) diyin yaw
quote:Orijinalden alıntı: LenibLadeRsYa illah sert cevaplarmı vermeniz lazım bari bi paylaşım için sağol (p.i.s.) diyin yawAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: LenibLadeRs Ya illah sert cevaplarmı vermeniz lazım bari bi paylaşım için sağol (p.i.s.) diyin yaw böyle bir paylaşım için teşekkür etmek bile bu forumun kalietsini düşürür
quote:Orijinalden alıntı: Carnigequote:Orjinalden alıntı: LenibLadeRs Ya illah sert cevaplarmı vermeniz lazım bari bi paylaşım için sağol (p.i.s.) diyin yaw böyle bir paylaşım için teşekkür etmek bile bu forumun kalietsini düşürürAlıntıları Göster komik geldi yav güzelmiş :D:D:D hatta çok güzelmiş
quote:Orijinalden alıntı: Carnigequote:Orjinalden alıntı: LenibLadeRs Ya illah sert cevaplarmı vermeniz lazım bari bi paylaşım için sağol (p.i.s.) diyin yaw böyle bir paylaşım için teşekkür etmek bile bu forumun kalietsini düşürürAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Carnige quote:Orjinalden alıntı: LenibLadeRs Ya illah sert cevaplarmı vermeniz lazım bari bi paylaşım için sağol (p.i.s.) diyin yaw böyle bir paylaşım için teşekkür etmek bile bu forumun kalietsini düşürür beğenmediysen bişey yazma. ve belden aşağı vurma
quote:Orijinalden alıntı: u_ka_quote:Orjinalden alıntı: Carnige quote:Orjinalden alıntı: LenibLadeRs Ya illah sert cevaplarmı vermeniz lazım bari bi paylaşım için sağol (p.i.s.) diyin yaw böyle bir paylaşım için teşekkür etmek bile bu forumun kalietsini düşürür beğenmediysen bişey yazma. ve belden aşağı vurma Alıntıları Göster eskidi artık bu espiriler daha yaratıcı olmaya davet ediyorm sizi
quote:Orijinalden alıntı: u_ka_quote:Orjinalden alıntı: Carnige quote:Orjinalden alıntı: LenibLadeRs Ya illah sert cevaplarmı vermeniz lazım bari bi paylaşım için sağol (p.i.s.) diyin yaw böyle bir paylaşım için teşekkür etmek bile bu forumun kalietsini düşürür beğenmediysen bişey yazma. ve belden aşağı vurma Alıntıları Göster Hakkaten güzeldi
quote:Orijinalden alıntı: Kryynşaçma ve gereksiz bi kaç milyon defa daha verilmiştihahahahaha (Gülünde ayyıp olmasın] hahahha
quote:Orijinalden alıntı: KARA_ŞEYTANhahahahaha (Gülünde ayyıp olmasın] hahahhaAlıntıları Göster Foruma geldiğimden beri merak etmişimdir şu "BAN" smileyi kullananların reel yaşı kaç acaba?Ya da beyin yaşı mı deseydim?
quote:Orijinalden alıntı: Carnigequote:Orjinalden alıntı: LenibLadeRs Ya illah sert cevaplarmı vermeniz lazım bari bi paylaşım için sağol (p.i.s.) diyin yaw böyle bir paylaşım için teşekkür etmek bile bu forumun kalietsini düşürürAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Carnige quote:Orjinalden alıntı: LenibLadeRs Ya illah sert cevaplarmı vermeniz lazım bari bi paylaşım için sağol (p.i.s.) diyin yaw böyle bir paylaşım için teşekkür etmek bile bu forumun kalietsini düşürür Böle sert Tavırlar sergilemek laf sokmalar ve benzeri laflar etmek Forumun seviyesini değiştirmiyormu
quote:Orijinalden alıntı: XaXaXquote:Orjinalden alıntı: Carnige quote:Orjinalden alıntı: LenibLadeRs Ya illah sert cevaplarmı vermeniz lazım bari bi paylaşım için sağol (p.i.s.) diyin yaw böyle bir paylaşım için teşekkür etmek bile bu forumun kalietsini düşürür Böle sert Tavırlar sergilemek laf sokmalar ve benzeri laflar etmek Forumun seviyesini değiştirmiyormuAlıntıları Göster iğrenç espri dicem ama espri de değil
quote:Orijinalden alıntı: lolexiğrenç espri dicem ama espri de değilAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: emrex12 iğrenç espri dicem ama espri de değil Baksen.Yap bi espride tüm forum kopalım o zaman.
quote:Orijinalden alıntı: Adem Özkurquote:Orjinalden alıntı: emrex12 iğrenç espri dicem ama espri de değil Baksen.Yap bi espride tüm forum kopalım o zaman.Alıntıları Göster gargamelin botunun rengi süpermiş