Şimdi Ara

gmail adresi lazım!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar kesin ben görmedim ama bana gmail alma iletisi atarmısınız?Hem dier arkadaşlarda yararlanmış olur.
    hotmail adresim

tupac_1231@hotmail.com

• https://www.google.com/accounts/SmsMailSignup1

Ya arkadaşlar kesin ben görmedim ama bana gmail alma iletisi atarmısınız?Hem dier arkadaşlarda yararlanmış olur.
    hotmail adresim

tupac_1231@hotmail.com
  • ya arkadaşlar benim bilmediğim bişey mi var yoksa siz farklı bi gmail adrasi mi alıyosunuz ben buraya bilgilerimi girdim cep telefonunada kodu girdim aldım e-maili bu davetiye de neymiş...ben davetiyesiz aldım..hemde aileden 5-6 kişiye....bu davetiye ile ne diye uğraşoyosunuz....

• Arkadaşlar davetiyeli gmail in avantajı türkçe olması, ama davetiye ye gerek kalmadan gmail hesabı alınabiliyo, bunun için google ınınzı ingilizceye çevirin sonra yukarıdaki sekmelerden more ve oradanda gmail sağ allat new account yani yeni hesap yazıyo gerisi size kalıyo...
    Yukarıdaki arkadaşın aktivasyonu ilk versiyonlardan bende bu şekilde aldım fakat bazen böyle çıkmıyo o yüzden bunuda deneyim!

account

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 26 Temmuz 2006; 19:44:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seboist64

Arkadaşlar davetiyeli gmail in avantajı türkçe olması, ama davetiye ye gerek kalmadan gmail hesabı alınabiliyo, bunun için google ınınzı ingilizceye çevirin sonra yukarıdaki sekmelerden more ve oradanda gmail sağ allat new account yani yeni hesap yazıyo gerisi size kalıyo...
    Yukarıdaki arkadaşın aktivasyonu ilk versiyonlardan bende bu şekilde aldım fakat bazen böyle çıkmıyo o yüzden bunuda deneyim!

account

hocam benim google hem türkçe hemde burdan davetiyesiz aldığım gmail hesabıda türkçe

• quote:

Orjinalden alıntı: ekaraot

ya arkadaşlar benim bilmediğim bişey mi var yoksa siz farklı bi gmail adrasi mi alıyosunuz ben buraya bilgilerimi girdim cep telefonunada kodu girdim aldım e-maili bu davetiye de neymiş...ben davetiyesiz aldım..hemde aileden 5-6 kişiye....bu davetiye ile ne diye uğraşoyosunuz....

walla hocam ben buraya kayıt olurken(20:15) tel. no yazdım(03:19) ama hala bu saat oldu kod gelmedi.. alla alla neden ki.. bu gmail hesabını almanın başka yolu var mı??

• Orjinalden alıntı: baykarizmaizmir

walla hocam ben buraya kayıt olurken(20:15) tel. no yazdım(03:19) ama hala bu saat oldu kod gelmedi.. alla alla neden ki.. bu gmail hesabını almanın başka yolu var mı??

bana 1 dk sonra geldi sen git gmail davetiye bölümü var internet güvenlik ve network bölümünde oraya mesaj yaz sana yardım edecek bi hayırsever çıkar belki hem onlarınki saniyesinde geliyor böylece anında gmailin olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GMAİL ADRESİNDEN İP TESPİTİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orjinalden alıntı: ekaraot

Orjinalden alıntı: baykarizmaizmir

bana 1 dk sonra geldi sen git gmail davetiye bölümü var internet güvenlik ve network bölümünde oraya mesaj yaz sana yardım edecek bi hayırsever çıkar belki hem onlarınki saniyesinde geliyor böylece anında gmailin olur.

teşekkürler ...

• tmm da ii dionuz ama bi davet yollasanız bundan hızlı olurdu yaw neyse yinede saolun
  • bu arada benim cep telefonum yok
  • evet başka yolu da var işte adres arkadaşlar. işte GMAiL e Teliniz olmasa bile(sözüm ona) HEsap açabileceğiniz en güveli ve doğru adres linki : GMAİL YENİ HESAP KAYDI İÇİN TIKLAYIN!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.