Şimdi Ara

Gmail problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Şimdi benim ad.soyad@gmail.com şeklinde bir mail adresim var. Ancak benimle aynı isim soyisimde başka bir şehirde bulunan bir kişi adsoyad@gmail.com adresine telefon faturası, bazı faturalar ve hepsiburada dükkan açmış ve ilgili mailler benim adresime geliyor. Arada Spotify aboneliği yapılmaya çalışılıyor. Kendisine de ulaşamadım. Bu konu ile ilgili yapabileceğim bir şey var mı? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

• Bir Gmail adresine istenilen sayıda "." ve "+" işaretleri koymak suretiyle AYNI HESABA TEKABÜL EDEN farklı farklı Gmail adresleri oluşturulabilir.

O kişinin Gmail adresi -> ad.soyad@gmail.com

Senin Gmail adresi -> adsoyad@gmail.com

Bu iki adres farklı olsa da aynı hesaba tekabül eder.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

Benim de kişisel adresim adsoyad@gmail iken iş adresim ad.soyad@farklıdomain. Arada iş adresime gireceğim zaman karıştırıp ad.soyad@gmail yazıyorum ve ikisinin de şifresi aynı olduğu için kişisel gmail hesabıma giriyor. Enteresan gelmişti bana ama dediğiniz durumdan dolayı galiba.

• O kişinin gmail adresi ad.soyad değil hocam. o kişi noktanın dışında sayı gibi başka terimler de koymuş olmalı. çünkü adsoyad ile kendi adıyla hesap oluşturan kişi konu sahibi. yani konu sahibinden sonra başka biri aynı ad soyadın herhangi bir harfinin arasına nokta ekleyerek hesap oluşturamaz. yani o kişi kim ise onun mail adresi ad.soyad değil.

Gmail, hesap adının bir parçası olarak noktaları saymaz. Yani first.last@, firstlast@ ile aynı e-posta adresidir . Bu, hem hesap oluşturma hem de e-posta göndermek için kullanım için geçerlidir; adında noktaların olması onu farklı bir e-posta adresi yapmaz.

Neyse ki Google, yinelenen hesapların oluşturulmasına izin vermez, bu nedenle (örneğin) hem first.last@ hem de FirstLast@ hesabına sahip olmak mümkün değildir. Aynı ada sahip iki hesap yok ve hiç kimse kendi hesabına özel olarak gönderilmemiş e-posta almıyor. Daha spesifik olarak, başka kimse e-posta adresinizi bilmediği için e-postanızı kimse almıyor.

@trkgncr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 8 Mart 2023; 17:49:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.