Şimdi Ara

Gmd 1 niye alinmaz acil yardim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasima gmd alma Zenfone 5 al diyorum gmd alcam diyor siz aciklar misiniz ben linkini atacagim ona .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tekrar tekrar yazmaya gerek yok biraz araştırırsanız zaten almaz arkadaşın bu telefonu. Neyse ben bu telefonu 1 seneyi geçen süre ile kullanıyorum ilk aldığım zamanlarda (genelde kullanıcılar ) anketlerde memnunumu işaretlerdik hemen şu an tam tersi oldu maalesef. Gerek yazılım eksikliği gerek jb kasmaları görsellik olmayan bir ROM bazı sorunlar beni telefondan soğuttu artık. Telefonu aldığımdan beri stabil bir ROM verdiğini görmedim telpanın. Pili de beni memnun bırakmadı kamera açısından bi sıkıntı çekmedim zaten fazla işim olmaz ama kumlanma problemleri filan vardı bi aralar. Şu anda sorsanız gmd 1 alınmaz cevapları gelecektir umarım diğer kişilerden de. Kesinlikle başka modellere yönelin hatta GM den uzak durun bence.

• mabadı biraz kaldırıp forumu araştırsanız ?
  • Zenfone 5 i yere goğe sıgdıramayanları anlamıyorum ekran okadar iyi değil kamera eh iyi diyebilecegmz tek yanı malzeme kalitesi fiyatına göre kaliteli işlemcisi garip bir intel işlemci 32 nm üretimi dolayısıylada cabuk ısınma yapıyor seside pek iyi değilmiş cihazın bana göre bu fiyatta ekran boyutu sorun değilse Moto G alınmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

Zenfone 5 i yere goğe sıgdıramayanları anlamıyorum ekran okadar iyi değil kamera eh iyi diyebilecegmz tek yanı malzeme kalitesi fiyatına göre kaliteli işlemcisi garip bir intel işlemci 32 nm üretimi dolayısıylada cabuk ısınma yapıyor seside pek iyi değilmiş cihazın bana göre bu fiyatta ekran boyutu sorun değilse Moto G alınmalı

Bana Moto G'nin tek bi +sını söyle. (Güncelleme dışında, onu biliyoruz=
  • RealSchule R kullanıcısına yanıt
    630 tl cihaz baska napsın istiyon gmd kullananlar güncelleme diye aglıyolar tabiri caizse saf arayuz kasma yapmaz 28 nm üretim qualcomm işlemci var a7 tabanlı enerji tasarruflu elde tutusu kalın olmasına ragmen güzel gorusmedeki ses kalitesi donanımhaber incelemesine göre cok berrak ve net hoparlor sesi fena değil ekran güzel parlaklık biraz az diyebilirz sadece
  • quote:

630 tl cihaz baska napsın istiyon gmd kullananlar güncelleme diye aglıyolar tabiri caizse saf arayuz kasma yapmaz 28 nm üretim qualcomm işlemci var a7 tabanlı enerji tasarruflu elde tutusu kalın olmasına ragmen güzel gorusmedeki ses kalitesi donanımhaber incelemesine göre cok berrak ve net hoparlor sesi fena değil ekran güzel parlaklık biraz az diyebilirz sadece

arkadaşım bana moto g'yi anlat demedim ben sana. z5ten ne artısı var onu söyle?

• RealSchule R kullanıcısına yanıt
    O yazdıklarımın hepsi z5ten iyi işte ne bu atar z5 in mi var yoksa ?
  • quote:

O yazdıklarımın hepsi z5ten iyi işte ne bu atar z5 in mi var yoksa ?

hayır gmd kullanıyorum da bak şimdi olay şöyle.

1- Çok övdüğün moto g'nin elde tutuluşundan tasarım olarak yola çıkalım. evet Z5 biraz büyük ama moto g de tasarım olarak tam rezalet. 4.5" telefon, aşağıda eşek kadar boşluk ama sanal tuş var.

2- (incelemelere göre) Intel 2560 S400'ün bi tık üstünde. yani işlemci olarak da daha iyi.

3- kamera desen zaten söylemeye gerek yok.

4- SD kart takılamaması ve 1GB RAM olayı da Z5'ten kötü.

5- iki telefonu da yanyana koyup seslerini karşılaştırdın mı da kötü dedin sesine ?

ama olsun Moto G güncelleme alıcak

şimdi sen söyle bakalım, moto g mi var sende ?

• quote:

Orijinalden alıntı: caganto

Arkadasima gmd alma Zenfone 5 al diyorum gmd alcam diyor siz aciklar misiniz ben linkini atacagim ona .

Bu linkte benim verdigim örneklere baksa yeter...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96033634

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum ekran sarılıkları bende de oluştu verdiğim paraya acıyorum resmen bide 4-5 ay önce ikinci elden discovery alacak yada alan çoktu artık alan yok iphone alacağım fakat bu telefonu satamayacağım gibime geliyor bana aman uzak durun isterse discovery 2 s5 den 10 kat daha iyi olsun hocamın konuda dediği gibi 1 yıldan sonra patlıyo telefon kimse şimdi yok sapa sağlam filan demesin yok yazılımı iyi telpa iyi demesin
  • LG L90 , T50 , Zenfone 5 ben kendim de almayi dusundum ama kararsizim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • t50 alsınlar daha iyi
  • Telefonun arkasında yazıyor

• Aslinda LG L90 daha iyi gibi gorundu gozume

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caganto

Arkadasima gmd alma Zenfone 5 al diyorum gmd alcam diyor siz aciklar misiniz ben linkini atacagim ona .

Aslinda birakcan alsin,bir musibet bin nasihattan iyidir..

Banada cok pm atan oldu,hocam abartiosunuz saniodum,bir digeri size uyuz oluodum ama hakliymissiniz diye...

Alsin cin oyuncagini sonra zaten senin lafina gelecektir,ama 6 hafta ama 6 ay..

• Şuan 2.el ençok satışda gmd ve zamzung niye acep yok ekran pembe, şarj olmuyor vs, vs, vb, gibi bu bile bir örnektir

• Geçen sene olsa gözü kapalı alınırdıki aldık. Bu sene bir sürü rakibi var ki çoğu daha üst seviyedeler. Bu sene gmd1 temiz uygun fiyata 2. El alınır. 400 civarına temiz bulursan çök

750 ye 5-6 telefon varki hepsi gmd1 den iyi. Git t50 al bak keyfine. Kamerası yeter...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.