Şimdi Ara

GMD 2'mi yoksa Asus Zenfone 6'mı alıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamün Aleykim Arkadaşlar Ben yılbaşında telefon alıcam 2 telefon arasında kaldım General Mobile Discovery 2'mi yoksa Asus Zenfone 6'mı? Gmd 2'yi almak istiyorum ama bazı yorumlarda çok ısınıyor oyunlardan vs. attıyor telefon 45 gün sonra kafayı yiyor diye yorumlar okudum.Asus alıcam dedim gmd 2'yle karşılaştırınca özellik bakımından düşük kalıyor.Sizce hangisini alıyım detaylı anlatırsanız sevinirim Teşekkürler.... ve ayrıca kullanan varsa hangisinin kamerası daha iyi yani gmd 2 ön 5 diyor ama asus lensleri iyi olduğu için daha güzel çektiği söyleniyor...? Oyun performansı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibozan98 -- 26 Kasım 2014; 20:23:40 >

• Gmd pişmanlıktır elimde zenfone 5 var harika harika harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gmd alıp paranı çöpe atma

kesinlikle taşınmada sorun yaşanmayacak ise ZENFONE 6
  • Oyun performansı nasıl yani kastığı oyun var mı? ve kamerası nasıl?
  • asus zenfone 6 tavsiye ederim size ben kullanıyorum cok güzel nisan ayında Android L alacak
  • tabıkı zenfone

gmd gıbı casper gıbı abıdık gubudık fason cın cıhazlarına para kaptırmayın..

servis berbat
    ..

GMD 2'mi yoksa Asus Zenfone 6'mı alıyım? GMD 2'mi yoksa Asus Zenfone 6'mı alıyım? GMD 2'mi yoksa Asus Zenfone 6'mı alıyım? GMD 2'mi yoksa Asus Zenfone 6'mı alıyım? GMD 2'mi yoksa Asus Zenfone 6'mı alıyım? GMD 2'mi yoksa Asus Zenfone 6'mı alıyım? GMD 2'mi yoksa Asus Zenfone 6'mı alıyım? GMD 2'mi yoksa Asus Zenfone 6'mı alıyım? GMD 2'mi yoksa Asus Zenfone 6'mı alıyım? GMD 2'mi yoksa Asus Zenfone 6'mı alıyım? GMD 2'mi yoksa Asus Zenfone 6'mı alıyım? GMD 2'mi yoksa Asus Zenfone 6'mı alıyım?

• Zenfoneu görmemiş olmama rağmen gmdyi ele diyorum. Gerçekten dandik, elime aldığımda da çin malı gibiydi, o arka kapağı ilk gördüğümde de öyleydi. Gmd1 en azından ucuzdu ve bi karakteri vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.