Bildirim
GMD Sarj Sorunu ve Yedek Batarya
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Maalesef Telpa'nın stoğunda bitmiş olsaydı oradan al derdim.Birkaç sitede buldum bak kendin karar ver :
http://www.sanalpazar.com/General-Mobile-Discovery-Orjinal-Batarya__isp10616872
http://www.orjinalaksesuar.net/kategori/general-mobile-gsm-batarya/13
-
Niye şarj edemiyorsun merak ettim -
quote:
Orijinalden alıntı: thestell
Niye şarj edemiyorsun merak ettim
dostum sarj yuvasında dolayı biraz hassas ve ben dikkatsiz kullandım -
Şarj yuvasından dolayısıyla batarya alman bir şeyi değiştirmez ki? Garantiye vermelisin USB soketini değiştirmeleri lazım yoksa şarj sorunu devam eder. -
50TL aliyorlsr bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorunu ben de yaşıyorum telefonumu kullanamıyorum bile. -
Şarj kablosunun kalitesiz olduğu söyleniyordu keşke başka kablolarla şarj etseydiniz -
Gecmis olsun hocam.
Kendi kablosu takip cikarirken yuvayi cok zorluyor.
Bende onun yerine orijinal nokia kablo kullaniyorum gercekten cok daha rahat takip cikariliyor.
Telefonu alali 3 gun oldu, bu sorunu erkenden ogrenmem iyi oldu umarim benim basima da gelmez
quote:
Orijinalden alıntı: .AnasoN.
Gecmis olsun hocam.
Bende onun yerine orijinal nokia kablo kullaniyorum gercekten cok daha rahat takip cikariliyor.
Telefonu alali 3 gun oldu, bu sorunu erkenden ogrenmem iyi oldu umarim benim basima da gelmez
Hocam hala gmd kullanıyor musunuz?Bende yeni aldım ve ilk olarak kendi şarj aletini kullandım acaba bir sorun olur mu ?Siz uzun süredir kullanıyorsunuz sanırım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Jaycees
quote:
Gecmis olsun hocam.
Hocam hala gmd kullanıyor musunuz?Bende yeni aldım ve ilk olarak kendi şarj aletini kullandım acaba bir sorun olur mu ?Siz uzun süredir kullanıyorsunuz sanırım ?
Suan gmd kullanmiyorum, sattim :)
Ama 5 ay kadar kullandim sadece ilk gunlerde bi kac kez orj. kabloyu kullandim. Sonra surekli nokia kablosunu kullandim, bir sorun yasamadim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Gecmis olsun hocam.
Hocam hala gmd kullanıyor musunuz?Bende yeni aldım ve ilk olarak kendi şarj aletini kullandım acaba bir sorun olur mu ?Siz uzun süredir kullanıyorsunuz sanırım ?
Ama 5 ay kadar kullandim sadece ilk gunlerde bi kac kez orj. kabloyu kullandim. Sonra surekli nokia kablosunu kullandim, bir sorun yasamadim.
Nokia kablosunu kullanmak telefona zarar vermiyor mu peki ?
-
Hocam hiçbir zarar vermez 8 aydır bende samsun şarz aleti ve samsung usb kablosu kullandım içiniz rahat olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: wiru5
Hocam hiçbir zarar vermez 8 aydır bende samsun şarz aleti ve samsung usb kablosu kullandım içiniz rahat olsun
Telefondan yana bir sorn varmı peki hocam ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: wiru5
Hocam hiçbir zarar vermez 8 aydır bende samsun şarz aleti ve samsung usb kablosu kullandım içiniz rahat olsun
Telefondan yana bir sorn varmı peki hocam ?
Hayır yok şimdiye kadar hiçbir sorun çıkarmadı bana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
Gecmis olsun hocam.
Nokia kablosunu kullanmak telefona zarar vermiyor mu peki ?
Sarj soketini zorlamayan bi kablo olduktan sonra hic bi zarar vermez..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben telefonu aldigimdan beri (ilk parti) icinden cikan kabloyu kullaniyorum sarj soketiyle ilgili sorun cikmdi samsung kablosu deniyim dedim ama tam sarj etmedi.
ben telefonu aldigimdan beri (ilk parti) icinden cikan kabloyu kullaniyorum sarj soketiyle ilgili sorun cikmdi samsung kablosu deniyim dedim ama tam sarj etmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X