Şimdi Ara

gnar iade sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gnar çıktığı gün 497 rp idi bende düşünmedim hemen aldım nerden aldıysak hero yu hiç beğenmedim benim tarzıma göre değil oldukça zevksiz bir hero ben riot a ticket atsam bu hero yu ucuza aldım diğer oyuncuların hakkını yemek istemediğimden rp mi geri verip sizde benden gnar seti almanızı istiyorum falan desem nolur aklıma gelen bahaneler bunlar sizce yaparlarmı şansımı deneyeyimmi ???

• Dursun bence, ucuza skiniyle almışsın.Arada canın sıkılır oynamadığın bişeyler denemek istersin o zaman oynarsın.
  • Sypex kullanıcısına yanıt
    yıllar geçse yine oynamam o derece bir hero mesela quinn indirime girdi onu alsam daha iyi olur adc kıtlığı var zaten bende skin umrumda değil kendimi durduramadım yine beleşçiliğin kurbanı oldum
  • 490 rpye ne alıcan ? dursun
  • Hey Mr Jack kullanıcısına yanıt
    480 rp olan herolardan alırım mesela rp olsa quinn alıcam free iken baya eğlenmiştim onla zaten ilave rp de var
  • 497 rpyle zengin olmazsın. Sonuçta bir şmpiyonun üstüne bir de skinin olmuş. Bence dursun bir kenarda.
  • buff gelecek zaten.iyi oynamak için biraz zaman lazım.şuanki durumuda gayet iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 iade alırlar mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bundleni alırlar Rp nide alırlar bide bugtan yararlandıgın icin direk hesabını banlarlar qnq
  • Sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rp vermiş de tarzı varmış da beğenmemiş de
    alemin akıllısı sen misin
  • Kazanci zarara cevirme.Ben oyuna para yatirmam ama keske yatirip bugtan faydalansam diyorum.

• glumblapinta kullanıcısına yanıt
    bir oxi ciden böyle bir yorum çok normal
  • Dursun işte skin +champ almışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iade etmiyorlar.

• yani adama mesaj atıp bugdan yararlanıp paketı aldım mı dıceksın?

• 3 ay sonra Shy harikalar yarattığında "Oha lan ne OP şampiyonmuş." diye ağlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 22 Ağustos 2014; 9:27:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.