Şimdi Ara

GNÇ Faturalı Yeni Kaçmaz Paketler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

GNÇ Faturalı Yeni Kaçmaz Paketler!

GNÇ faturalı yeni Kaçmaz paketleri ile iletişim ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, oyun ve sosyal medya keyfinizi doruklara çıkarabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun dört farklı paket seçeneğiyle GNÇ Kaçmaz, her genç için kaçırılmaz fırsatlar sunuyor.

GNÇ Kaçmaz 25 ve GNÇ Kaçmaz 40 ile Doyasıya Konuşun!

GNÇ Kaçmaz 25 ile 250 dakika her yöne konuşma ve 10 GB internet paketinin keyfini çıkarın. Daha fazla konuşma ihtiyacınız varsa, GNÇ Kaçmaz 40 ile 400 dakika her yöne konuşma ve 20 GB internetin tadını çıkarabilirsiniz.

GNÇ Kaçmaz Gamer ile Oyun Maratonlarına Hazır Olun!

Oyun tutkunları için özel olarak tasarlanan GNÇ Kaçmaz Gamer, 750 dakika her yöne konuşma, 15 GB internet ve sınırsız oyun içi konuşma avantajı sunuyor. Mobil oyunların keyfini kesintisiz yaşarken, sevdiklerinizle de iletişim halinde kalabilirsiniz.

GNÇ Kaçmaz Max ile Sınırsız İnternet, Sınırsız Konuşma!

Sınırsız internet ve konuşma ihtiyacı olanlar için GNÇ Kaçmaz Max kaçırılmaz bir seçenek. Bu paket ile dilediğiniz kadar her yöne konuşabilir, dilediğiniz kadar internette gezebilirsiniz. Sosyal medya, video izleme ve online oyunlar artık sınır tanımıyor!

GNÇ Kaçmaz paketlerini Turkcell bayilerinden veya Turkcell'in resmi web sitesinden kolayca alabilirsiniz. Paket detayları ve koşulları hakkında daha fazla bilgi için Turkcell müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

GNÇ Kaçmaz ile iletişimde kalmak ve dijital dünyanın keyfini çıkarmak artık çok daha kolay ve ekonomik!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Üst tarifelerin gideri varda alt tarifeler çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöpcell yine çöpleri doluşturmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir gnc kacmaz 40 iyi gibi gerisi çöp.

• Kaçtı bilem
    Ben gidiyom

• turkcell platinum 100 gb iyi gerisi yalan aylik 450 tl ye 50 arti 50 gb daha ne olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp paketler hangi devirde yaşıyoruz sosyal medya kullanımı tamamen sınırsız olmalı whatsapp ve bip'in sınırsız olması hiçbir anlam ifade etmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faturalı Yeni Tarife Önerisi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pttcell de 100 tlye 40 gb veriyorlardı. gnç kaçmaz 40 gb 125 tl. den türkcelle geçtim bakalım ne olacak. sizde 25 tl ye 20gb +20gb olarak türkcell geçmem mantıklı olmuş mu arada 25 tl fark var. çekim kalitesinide düşünerek geçtim. pişman olurmuyum. ilk defa türkcell kullanıcam. 🤔

• yukselg10 Y kullanıcısına yanıt

Sabit konumda bilemem ama hareketli durumda pişman etmez.

• Gün itibarıyla Vodafone'daki hattımı kendi üzerime faturasızdan devralıp Turkcell'e Kaçmaz 40 paketi için ön başvuruda bulundum. Vodafone ilk geçtiğim gibi kalsaydı muhtemelen geçmezdim diye düşünüyorum.

• 😂😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.