daha önce yazdığım gibi bana bi soru sormuşlardı HAYAL3 yaz, bosluk birak romantik yemeklerde masanin ortasina aydinlatma icin koyulan nesnenin ismini 2760a gonder,Sen Hayal Et kamp.sina ek cekilis hakki kazan" şeklinde..onu doğru cewaplamıştım..dün gece cevabı bi daha yolliim dedim ama gelen cevapta GENCTURKCELL SEN HAYAL ET KAMPANYASI SONA ERMISTIR :( şeklinde bi mesaj geldi...bu mesaj ben cevabı 2. kez yolladığım için mi yoksa gerçekten kampanya bittiği için mi geldi???
cevabı 2.kez yolladığımız için o yanıt geldi galiba.
aynı şeyleri aynı zamanlarda yapmışız.
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
quote:
Orjinalden alıntı: webkurdu47
daha önce yazdığım gibi bana bi soru sormuşlardı HAYAL3 yaz, bosluk birak romantik yemeklerde masanin ortasina aydinlatma icin koyulan nesnenin ismini 2760a gonder,Sen Hayal Et kamp.sina ek cekilis hakki kazan" şeklinde..onu doğru cewaplamıştım..dün gece cevabı bi daha yolliim dedim ama gelen cevapta GENCTURKCELL SEN HAYAL ET KAMPANYASI SONA ERMISTIR :( şeklinde bi mesaj geldi...bu mesaj ben cevabı 2. kez yolladığım için mi yoksa gerçekten kampanya bittiği için mi geldi???
2 saat süre içinde cevap veriyorsun. yoksa öyle msj gelmiş olabilr
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
quote:
Orjinalden alıntı: webkurdu47
hocam seninle tam ortak olmuşuz ha ama sitedede işlem yapılamıyor ya ben bitti sandım
1 adet Bir Arkadaşınlar Birlikte Kutup Seyahati kazananlar NURULLAH KARABEBE ANKARA
1 adet Bir Arkadaşınlar Birlikte Trenle Avrupa Seyehati kazananlar FATMA GÜVEN DENİZLİ
1 adet Bir Arkadaşınla Birlikte Ekvatora Seyehat kazananlar BURAK GÜLTEPE VAN
5 adet Ferrari ile İstanbul Turu kazananlar AHMET ÇOBAN İSTANBUL AYDAN YÜCEL İSTANBUL FEYZİ ALTUNER ADANA OSMAN BAYAR İSTANBUL ÖZCAN KARAKAŞ BURSA
5 adet Helikopter ile İstanbul Turu kazananlar ASLI KARAKOÇ İSTANBUL ELİS BORA İZMİR ESMA DEMİRTAŞ İSTANBUL MURAT MENGİ İSTANBUL YASEMİN TÜRKMEN İSTANBUL
5 adet 4000 YTL Yüklü Kredi Kartı kazananlar ASLI ÇINAR İSTANBUL CANSU AKIM İSTANBUL EMRE ÖZMERİÇ İSTANBUL MEVLÜT AYKAÇ İSTANBUL UĞUR ÇARPINLIOĞLU İSTANBUL
5 adet Panasonic Plazma Tv kazananlar BÜŞRA ARSLAN ANKARA ELÇİN İLHAN BURSA