Şimdi Ara

GNÇTRKCLL 'SEN HAYAL ET' KAMPANYASI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
5.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala benim 10 veya 70 kontorüm gelmedi mesajda gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

hala benim 10 veya 70 kontorüm gelmedi mesajda gelmedi

kardeş 70 işine bişey diyemem inşallah öyle olur ama 10 kontörün kesin gelir zaten iki hafta içinde diyorlar 4-5 günde yükleniyor
  • 1 haftadan fazla oldu hala gelen giden yok
    quote:

Orjinalden alıntı: velideli

quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

hala benim 10 veya 70 kontorüm gelmedi mesajda gelmedi

kardeş 70 işine bişey diyemem inşallah öyle olur ama 10 kontörün kesin gelir zaten iki hafta içinde diyorlar 4-5 günde yükleniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

10 kontorum yuklendi bugun normal kontor hesabıma eklendi tşk turkcell . tşk @HızırBey

Güle güle kullanın

Hediye kontör/dakikalar biraz geç yükleniyor, benim 10 dk. biraz geç yüklenmişti, bugün diğer arkadaşların da belirttiği gibi ilave bir 10 dk. daha hediye geldi

Bu haftanın hayalleri ; Kutup Ekspresi yada Trenle Avrupa

• banada geldi bugün 10 kontör keşke böle herhafta verseler
  • ikinci 10 kontoru ben de kazandım . ancak yeni haftanın hayallerine oy kullanamadım. geçerli klüp şifrem yok süresi dolmuş
  • site çok dandik yrm saatte açılıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: gzmlee

site çok dandik yrm saatte açılıyo

Sitenin dandik olduğu falan yok.İnternetin dandik demekki.BEnde hızlı açılıyo çünkü...
  • geçerli klup şifrem olmadıgından oy kullananmıyorum artık kontor kazanamayacakmıyım
  • Bu gnctrkcll gerçekten trkcell de apayrı bir dünya gibi
  • dün siteye girmeye çalıştım sayfa görüntülenemiyor dedi. bugün giriyor. hatta haftanın hayalleri değişmiş benim istediğim hayal olan bedava konuşma gelmiş. seçiyorum numaramı ve şifremi yazıyorum giriş e tıklıoyrum ama işlem yapmıyor. ben de mi bir sorun var sitede mi???
  • 10 kontor muhabbetini ben de yaptım ama 1haftaya yakın oldu hala bekliyoruz
  • Şu an geçerli Turkcell şifrem bulunmuyormuş.Kontör yükle de gel diyor.Kampanyı haber verdiğiniz için çok teşekkürler.
  • arkadaşlar siteye giriş yapamıyorum. tel şifre falan yazıyorum donup kalıyo sayfa. sizde durum nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: wertyon

arkadaşlar siteye giriş yapamıyorum. tel şifre falan yazıyorum donup kalıyo sayfa. sizde durum nasıl

aynı
  • peki bu çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak
  • bu hafta siteden hayal seçebilen, kontör kuşunu kullanabilen yani herhangi bir işlem yapabilen var mı???
  • evet yha sitede bişeylik var bişi yapamıorum kaç gündür
  • belkide onuda iptal ettiler sitede göstermelik duruyor yağmur kampanyası başlamadan bitti zıpla kampanyası dediler hiç kimse şartlara uymuyor şimdide burası açılmıyor turkceli seviyorum ama sevgi başka ticaret başka galiba vodafonu telefona takma zamanı geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: velideli

belkide onuda iptal ettiler sitede göstermelik duruyor yağmur kampanyası başlamadan bitti zıpla kampanyası dediler hiç kimse şartlara uymuyor şimdide burası açılmıyor turkceli seviyorum ama sevgi başka ticaret başka galiba vodafonu telefona takma zamanı geldi

blöf yapalım senin yaptığın gibi . işe yarar belki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.