hala benim 10 veya 70 kontorüm gelmedi mesajda gelmedi
quote:
Orjinalden alıntı: veziroglu
kardeş 70 işine bişey diyemem inşallah öyle olur ama 10 kontörün kesin gelir zaten iki hafta içinde diyorlar 4-5 günde yükleniyor
1 haftadan fazla oldu hala gelen giden yok
quote:
Orjinalden alıntı: velideli
quote:
Orjinalden alıntı: veziroglu
kardeş 70 işine bişey diyemem inşallah öyle olur ama 10 kontörün kesin gelir zaten iki hafta içinde diyorlar 4-5 günde yükleniyor
quote:
Orjinalden alıntı: propesyonel
10 kontorum yuklendi bugun normal kontor hesabıma eklendi tşk turkcell . tşk @HızırBey
Güle güle kullanın
Hediye kontör/dakikalar biraz geç yükleniyor, benim 10 dk. biraz geç yüklenmişti, bugün diğer arkadaşların da belirttiği gibi ilave bir 10 dk. daha hediye geldi
Bu haftanın hayalleri ; Kutup Ekspresi yada Trenle Avrupa
banada geldi bugün 10 kontör keşke böle herhafta verseler
ikinci 10 kontoru ben de kazandım . ancak yeni haftanın hayallerine oy kullanamadım. geçerli klüp şifrem yok süresi dolmuş
site çok dandik yrm saatte açılıyo
quote:
Orjinalden alıntı: gzmlee
site çok dandik yrm saatte açılıyo
Sitenin dandik olduğu falan yok.İnternetin dandik demekki.BEnde hızlı açılıyo çünkü...
geçerli klup şifrem olmadıgından oy kullananmıyorum artık kontor kazanamayacakmıyım
Bu gnctrkcll gerçekten trkcell de apayrı bir dünya gibi
dün siteye girmeye çalıştım sayfa görüntülenemiyor dedi. bugün giriyor. hatta haftanın hayalleri değişmiş benim istediğim hayal olan bedava konuşma gelmiş. seçiyorum numaramı ve şifremi yazıyorum giriş e tıklıoyrum ama işlem yapmıyor. ben de mi bir sorun var sitede mi???
10 kontor muhabbetini ben de yaptım ama 1haftaya yakın oldu hala bekliyoruz
Şu an geçerli Turkcell şifrem bulunmuyormuş.Kontör yükle de gel diyor.Kampanyı haber verdiğiniz için çok teşekkürler.
arkadaşlar siteye giriş yapamıyorum. tel şifre falan yazıyorum donup kalıyo sayfa. sizde durum nasıl
quote:
Orjinalden alıntı: wertyon
arkadaşlar siteye giriş yapamıyorum. tel şifre falan yazıyorum donup kalıyo sayfa. sizde durum nasıl
aynı
peki bu çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak
bu hafta siteden hayal seçebilen, kontör kuşunu kullanabilen yani herhangi bir işlem yapabilen var mı???
evet yha sitede bişeylik var bişi yapamıorum kaç gündür
belkide onuda iptal ettiler sitede göstermelik duruyor yağmur kampanyası başlamadan bitti zıpla kampanyası dediler hiç kimse şartlara uymuyor şimdide burası açılmıyor turkceli seviyorum ama sevgi başka ticaret başka galiba vodafonu telefona takma zamanı geldi
quote:
Orjinalden alıntı: velideli
belkide onuda iptal ettiler sitede göstermelik duruyor yağmur kampanyası başlamadan bitti zıpla kampanyası dediler hiç kimse şartlara uymuyor şimdide burası açılmıyor turkceli seviyorum ama sevgi başka ticaret başka galiba vodafonu telefona takma zamanı geldi
blöf yapalım senin yaptığın gibi . işe yarar belki