Şimdi Ara

GNÇTRKCLL 'SEN HAYAL ET' KAMPANYASI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
5.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

peki bu çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak

http://www.firsatyagmuru.com/sonuclar.php?d=1811&konu=Sen-Hayal-Et!-(1D%C3%B6nem)-Sonu%C3%A7lar%C4%B1
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

quote:

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

peki bu çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak

http://www.firsatyagmuru.com/sonuclar.php?d=1811&konu=Sen-Hayal-Et!-(1D%C3%B6nem)-Sonu%C3%A7lar%C4%B1

saol hocam baktım bişey çıkmamış

• benim adımda yok
  • burdaki üyelerden bişi kazanan var mı?
  • bana önce süpriz 10 dakka kazandın evet yaz cevapla diye biş igeldi. yarım saat sonra da kontömr kuşundan 10 dakika eklendi hatınıza diye bişi geldi. bende ikisi bağlantılı diye düşündüm. aaaa bak evet yazmadan yükledni dedim. ama burayı okuyunca bunun ayrın bi 10 dakka olduğunu farkettim. evet yazığp gönderdim bakalım herhangi bir geri dönüş olmadı gerçi
  • bu arada mesaj cevap geldi 10 dakka yüklendi diye ayrıca onlilne işl. merkezinde de iki tane 10 dakka görünüyor.
    bu arada faturaya 1,07 ytl lik mms geçirmişler oysa beleşti itirazı çaktım hemen maille bakalım geri ödeyecekler mi
  • Bir sorudan bahsetmişsiniz de bana soru falan gelmedi, giriş yaptıktan sonra mı geliyor soru ?
  • bi kaç sayfa açma işi işe yaramadı arkadaşlar bugun 10 kontorüm geldi.70 gelmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

bi kaç sayfa açma işi işe yaramadı arkadaşlar bugun 10 kontorüm geldi.70 gelmedi.

tüh
  • Benim beleş kontörde yüklendi TY turkcell
  • benim de hattıma kontor yüklendi yarım saat sonra dö böyle bi mesaj geldi.."HAYAL3 yaz, bosluk birak romantik yemeklerde masanin ortasina aydinlatma icin koyulan nesnenin ismini 2760a gonder,Sen Hayal Et kamp.sina ek cekilis hakki kazan"

tabi doğru cevapladım ve ek çekiliş hakkı kazandınız diye bi mesaj geldi sonra
  • bana da geldi bu mesajdan bi tane kazanıyoruz da ne oluyor.Yine çıkmıyor yine çıkmıyor.
  • evet bana da geldi aynı mesaj. ama ilk dönemde çıkmadı bişey bakalım bu dönem ne olacak. şu kontör kuşundan daha fazla kontör kazanabilsek keşke.
  • Bakıyorum nasıl katılıcaz ?
  • Yüklenen 10 kontör normal kontörmü yoksa aramak için kontörmü
  • denemeeeeee
  • Gerçekten güzel bir uygulama ama kontor yüklemediğim için kullanamiyorum :), kazananlar oldu mu , en dikkatimi çeken kontor kuşu oldu :)), diğerleri de güzel ama kontor kuşu hoşuma gitti, bakalım kontor yükleyeceğim, birşey kazanan oldu mu :)
  • site donup kalıyo işlem yapılmıyo. yapabilen varmı
  • bazı uygulamalar açılmıyor, bazıları açılıyor,
  • daha önce yazdığım gibi bana bi soru sormuşlardı HAYAL3 yaz, bosluk birak romantik yemeklerde masanin ortasina aydinlatma icin koyulan nesnenin ismini 2760a gonder,Sen Hayal Et kamp.sina ek cekilis hakki kazan" şeklinde..onu doğru cewaplamıştım..dün gece cevabı bi daha yolliim dedim ama gelen cevapta GENCTURKCELL SEN HAYAL ET KAMPANYASI SONA ERMISTIR :( şeklinde bi mesaj geldi...bu mesaj ben cevabı 2. kez yolladığım için mi yoksa gerçekten kampanya bittiği için mi geldi???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.