Şimdi Ara

Go-kart pistinde kaza yapan üniversite öğrencisi genç kızın kafası vücudundan ayrıldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
5
Favori
14.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kafanın koparak ölmesi o kadar korkunç değil. Ölen kişi az acı çeker.
    Kafam koparak ölmeyi umuyorum

Kuban keserken hayvanin vucudu nasil can cekisiyor biliyor musun?

O kizin da vucudu baya can cekismistir. Kafa kopsa bile. Dusunmesi bile cok korkunc. :(

Allah rahmet eylesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarr

quote:

Orijinalden alıntı: supraa

quote:

quote:

quote:

neyseki kart'a birşey olmamış sağlam görünüyor. işletmeci ne yapsın cahil insanlar karşısında. insan araştırır önce eşşeğe mi biniyorsun

Kart'a birşey olmamış mı? Bunu ne düşünerek yazıyorsunuz?

doğal seleksiyon. genlerini gelecek nesle geçiremeyince hiç değilse gelecek nesil bu aptallıkları daha az yapar. insan nasıl becerirki bu alette kendi kafasını koparmayı? kart'a zarar gelseydi o zaman üzülürdüm. sonuçta suçu yok aletin. işletmeciye acırım. umarım medya yüklenmez.

Yok ya bu şakadır, gerçek olamaz heralde. Şaka olamayacak kadar saçma, terbiyesizce. Hayatını feci şekilde kaybetmiş bir insanın arkasından lüzumsuz afilli kelimelerle anlamsız bir savunma.

Doğal seleksiyonmuş harbi mi? Senin seçeceğin bütün akılsızları katledelim en iyis değil mi gelecek nesillere akılsız insanlardan genlerden korumuş olursun böylece. Sayende dünya senin üstün zekalı genlerinden faydalanan insanlarla dolar. Kartın suçu yokmuş deliricem ya nasıl bir fütursuzluktur bu. İnsanlıktan nasibini alamamış, mahlukat.

geçmişte zaten avrupa ülkelerinin çoğu zorunlu kısırlaştırmayı toplumun geleceğini tehtid eden insanlar için uylamıştır. isveç, almanya, norveç, danimarkada bunun uygulanması sonucu insanlar daha akıllı, daha yakışıklı ve güzel maalesef öjenik konusunda gelişmemiş ülkemiz.

kız ölmüş yazık olmuş ama bu gibi davranışları kutsar gibi birşeyler yazmamalıyız. yoksa bu gibi olaylar hep olur. toplum batıdaki gibi akıllanmalı artıkki bu kadar saçma sebeplerle ölmeyelim

Bunun batıyla doğuyla akılsız olmakla vs. alakası yok, Kaza bu kaza detaylarını yıllarca tartışsak da değişmeyecek gerçek, gencecik bir insan feci şekilde hayatını kaybetmiş. Siz o insanın arkasından karta birşey olmamış olsa üzülürdüm tarzında insanın kanını donduracak açıklamalarda bulunuyorsunuz. Umarım başınıza böyle bir kaza gelmez birileri arkanızdan böyle şeyler söylemez.

"İyi arabaya birşey olmamış, arabanın suçu yok, bariyerin suçu yok" demezler.

• Fotolar çok fena.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Rahmet eylesin genç arkadaşımıza.İçerde otururken arkadaş söyledi haberi hadi ordan dedim int. Bakınca inanamadım bu duruma. Kemerden Kafanın kopması imkansız nasıl kopartacak bence Atkı dolandı. Bende Lastik bariyerlerden aşıp takla attım ama hiçbirşey olmadı görevli düzeltir düzeltmez kaldığım yerden devam ettim.
  • yav akıl var mantık var o yaşa gelmiş üni okuyan adam kemeri boynuna takar mı, bu gokart işleten barzo, at hırsızı tipli, hayvanlar her şehirde hep aynı tip adamlar atmışlar oraya 2-4 çim biçme makinesi ne doğru dürüst emniyet kemeri ne doğru dürüst fren, koltuk; o emniyet kemerinin kafayı koparması için yanlış bağlanması lazım ayrıca dikkat edildiyse koltuk arkalığı yok direkt metal böyle mallara para kazandırmayacaksın gebersinler açlıklarından. ayrıca trafik kazalarında da bu oluyor şişmanca birinin göbek emniyet kemerinin göbek altında kalan kısmı kazada karınını yarmıştı şahsın
  • quote:

neyseki kart'a birşey olmamış sağlam görünüyor. işletmeci ne yapsın cahil insanlar karşısında. insan araştırır önce eşşeğe mi biniyorsun

ulan hayvan, ne demek işletmeci ne yapsın, uyarmış mı, kask mı vermiş, atkını mı çıkar demiş sen nerenle konuşuyorsun, şunları yazarken insan biraz kendini kızın ailesinin yerine koyar
  • http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=isadora+duncan

Böyle atkı kazaları, çok uzun atkıların moda olduğu 1920'lerde sıkça olmuş, atkının araba tekerleğine dolanması boyun kırılmasıyla! Son olarak Isadora Duncan'ın ölümünden sonra ise uzun atkı modası yavaş yavaş ortadan kalkmış!
  • Konunun tamamını okumadım.

Kask takımışmış?

Haberi okuduğumda kaskın sebep olduğunu düşündüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafası koptuğuna göre sert bir cisimle hızlı bir biçimde kesilmiş olmalı. İşin iyi yanı olaylar çok hızlı gelişmiş olmalı ve hiç bir şey anlamadan acısız bir şekilde ölmüştür.
  • Allah rahmet eylesin,cidden çok köt bir olay okurken bile insanın tüyleri ürperiyor.
  • Öncelikle genç kıza Allahtan rahmet diliyorum.
    Bir de çocuğu olan arkadaşlara uyarıda bulunmak istiyorum. Çocuklarımız üşümesin diye boynuna doladığımız o süslü uzun atkılar çok tehlikeli. Çocuk zaten yürümekte zorlanırken o atkı ile asansöre biniyor, servise biniyor. Allah korusun kapılara sıkışabilir. Ben bugün itibariyle çocukların uzun atkılarını atıyorum.
  • Allah rahmet eylesin. haberi okuyunca çok üzüldüm.. go kart pistine atkıyla girmesine izin veren sorumluların tez zamanda cezalandırılması dileklerimle..
  • quote:

quote:

quote:

doğal seleksiyon. genlerini gelecek nesle geçiremeyince hiç değilse gelecek nesil bu aptallıkları daha az yapar. insan nasıl becerirki bu alette kendi kafasını koparmayı? kart'a zarar gelseydi o zaman üzülürdüm. sonuçta suçu yok aletin. işletmeciye acırım. umarım medya yüklenmez.

keşke baban korunsaymış da şu yorumu yazan beynin ve bedenin bu dünyaya hiç gelmemiş olsaydınız.

dikkat çekmek için bunu yazan bir ergen olmanı ve ileride düzelmeni umuyorum.

• Allah rahmet eylesin. Ölüm zor kabul edilen bir şeyken bu tür bir ölüm şekli çok daha zor kabullenilir. Allah ailesine sabır versin.
  • Boynuna doladığı şal ince ise motora kapılarak yüksek kuvette boynu kesmiş olabilir.

Beklenmedik bir ölüm ailesine ve yakınlarına sabır versin.

Bu arada bir iki bilgi:

Kafa kopması sonucu kafanın gösterdiği mimikler tamamen istemsiz kas kasılmalarıdır. Cerebral bölümdeki kan basıncının yüksek hızlı düşüşü sonucu zaten insan 2-3 saniye arasında bilincini tamamen yitirir.

G-kuvveti ile ilgili de formula 1 arabaları normal 4-5 g arası yüksek fren hızında 5-6 g arası kuvvete maruz kalır. Gösteri ve jet pilotları 9g ye çıkabilen kuvvetlere maruz kalırlar. Normal de insan vücudu 9g kuvvetine dayanamaz. Kan basıncındaki değişiklikten ötürü 8g üzeri kuvvette insan bayılır ve bilincini yitirir. Jet ve gösteri pilotları bunu engellemek için g-suit adı verilen özel giysiler giymektedirler. Bu giysiler kan basıncında meydana gelen değişikliğe göre kendisini şişirerek kan akışını tekrar beyin bölgesine doğru yönlendirir.

• Allah ölümünde hayırlısını nasip eylesin rabbim ailesine sabır ihsan eylesin..
  • allah rahmet eylesin ailesinin başı sağolsun.çok vahim bir ölüm.otopsi yapılırsa ki muhakkak yapılır kesin ölüm nedeni ve neyin sebep olduğu %99 belli olur.allah herkeze hayırlı ölüm nasip eylesin...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok ya bu şakadır, gerçek olamaz heralde. Şaka olamayacak kadar saçma, terbiyesizce. Hayatını feci şekilde kaybetmiş bir insanın arkasından lüzumsuz afilli kelimelerle anlamsız bir savunma.

Doğal seleksiyonmuş harbi mi? Senin seçeceğin bütün akılsızları katledelim en iyis değil mi gelecek nesillere akılsız insanlardan genlerden korumuş olursun böylece. Sayende dünya senin üstün zekalı genlerinden faydalanan insanlarla dolar. Kartın suçu yokmuş deliricem ya nasıl bir fütursuzluktur bu. İnsanlıktan nasibini alamamış, mahlukat.

geçmişte zaten avrupa ülkelerinin çoğu zorunlu kısırlaştırmayı toplumun geleceğini tehtid eden insanlar için uylamıştır. isveç, almanya, norveç, danimarkada bunun uygulanması sonucu insanlar daha akıllı, daha yakışıklı ve güzel maalesef öjenik konusunda gelişmemiş ülkemiz.

kız ölmüş yazık olmuş ama bu gibi davranışları kutsar gibi birşeyler yazmamalıyız. yoksa bu gibi olaylar hep olur. toplum batıdaki gibi akıllanmalı artıkki bu kadar saçma sebeplerle ölmeyelim

hayvan herif seni yetiştiren ailenin ben...

• hayvan ın biriside çıkmış kart a bişey olmamış allahtan diyor gelde 7 ceddine sövme bunun ... ulan insan görünümlü hayvan seni insan diye doğurmuşlar ya ne desek boş ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orion.

bi iş var orda çarpma etkisiyle kafa kopmaz burda olmayan bir detay var

Katılıyorum.Şimdiye kadar hiç go-karta binmedim bir bilgim yok.Fakat aracın kemeri komple metal veya kesici birşeyden oluşmuyorsa boyun öyle 40-50 ile giden bir aracın çarpması ile kopabilecek kadar hassas değil.Yada ölen kız önceden boynundan bir ameliyat falan mı geçirdi acaba?Çünkü öbür türlü kemer veya atkı gibi iplik yün gibi bir nesnenin şıkışması boynu kopartamaz.

Ekleme:

Kalamar ulen cahil.Ordaki adamın görevi o araca nasıl binileceğini söylemesi.Belki şimdi işletme sahibi aracı düşünmüyordur, haber olduk konu olduk bir kızın canınına mâl olduk diye üzülüyordur senin dediğine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 8 Şubat 2013; 12:54:25 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.