Şimdi Ara

Go-kart pistinde kaza yapan üniversite öğrencisi genç kızın kafası vücudundan ayrıldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
5
Favori
14.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her fırsatta gittimiz bir yerdi, burası da kapanır, Sakarya'da go-kart falan kalmaz. Kıza da üzüldüm, Allah ailesine sabır versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Allah rahmet eylesin. Son durak filmindeki ölümlere benzemiş.

Allah rahmet eylesin, benimde aklıma Son Durak gelmişti, :(
  • Sakarya ise olur .
  • Çok kötü gerçekten..
  • olaya bakınca emniyet kemerinden ziyade atkı sebebiyle kopan bir kafa gibi gözüküyor. Çünkü araç bir yere çarpmadan önce kafa kopmuş maalesef. Araç daha sonra 5 mt daha giderek tekerlere vurmuş ve fışkıran kanlar aracın önündeki yola savrulmuş.

taslak olarak çizmeye çalıştım.

• Mekanı cennet olsun gözlerim doldu ...
  • http://www.iha.com.tr/olmeden-20-dakika-once-boyle-goruntulendi-262522-haber

rahmetlinin ölmeden 20 dakika önceki görüntüsü.. boynunda atkı var dikkat ederseniz. Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

hayvan ın biriside çıkmış kart a bişey olmamış allahtan diyor gelde 7 ceddine sövme bunun ... ulan insan görünümlü hayvan seni insan diye doğurmuşlar ya ne desek boş ...

onu yazan tam bir yavşak kardeşim açık ve net , kıvırmaya da lüzum yok; nasıl insanlarsınız lan siz !!! bari şu konuda yapmayın hayvan herifler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_ferit -- 8 Şubat 2013; 15:20:49 >
  • Kac kere kafaniz koptu da haberimiz yok ? yok en az aci ceken olum yok cok aci cekti kesin bilmem ne? hey allahim.
  • çok yazık Allah rahmet eylesin içim parçalandı resmen.Allah ailesine sabır versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

Evinde hızlı ve öfkeli izleyip, nfs vb. oyunları oynayıp karting pistlerine gelen insanlardan nefret ediyorum. bunların önemli bir kısmını ergen dediğimiz sınıf oluşturuyor.

Pendik'de avm'nin çatısında karting yapıcaz, iki arkadaş bindik araçlara kemerler kask falan her şey tamam. piste çıktık falan bir tane genç düz yolda arabayı tek eliyle sağ sol yaptırarak kaydırmaya çalışıyor, aklınca göya drift yapıyor. ne yapıyorsun sen diye bağırdığımda güldü falan arkadan abisi geldi o da bana arkadan vurdu sen kime bağırıyorsun diye

Karting sürmesini bilen insanlarla yapılması çok zevkli bir spor.Ne demiş F1 efsanelerinden Ayrton Senna; kartingden aldığım zevki başka hiçbir şeyle kıyaslayamam. Keza 7 kez dünya şampiyonu Michael Schumacher'in evinin önünde kendine ait bir karting pisti var.Karting motorsporlarına ilk adımdır, ülkemizde ise magandaların çarpışan araba edasıyla boy gösterdiği yer olarak biliniyor.

Eğer fırsat olursa tüm bu hanzolara inat forumdan üyelerle bir karting organizasyonu yapılması düşünülebilir.Yeter ki bilinçli sürücüler olsun, amaç eğlenmek olsun.

Hocam kelimesi kelimesine katiliyorum yazdiklarinizin.

Bu arada pendik de hangi avm de var? ben kartalda oturuyorum da wonderland den baska karting bilmiyorum henuz. bilgilendirirseniz sevinirim. iyi bir karting ariyorum coktandir.

• Son durak filminde seyretsem saçmalamışlar derim olaya bak. Çok yazık.
  • Zaten şu gokart kadar saçma bişey yok. Çakma f1cilerin hayal dünyası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar, emniyet kemeri direkt koparmıyor. Atkıyla binmiş rahmetli, atıkı da yürüyen aksama dolanınca, facia gerçekleşmiş. Sakarya'dayım, görgü tanıklarının söylediği bu. Hürriyet, Habertürk falan bol keseden sallıyorlar. Maksat, haber yaptık diyebilmek. Utanmaz, arlanmaz herifler.

Atkı keskin bir şey değil ki, o durumda boğularak can verirdi. Atkı, kafasını koparıp atmaz. Halen anlayamadım olayı, çok üzüldüm.

Şöyle hayal edin. Süratle giden bir go-kart aracı var ve boynunuzdaki atkı yürüyen aksama dolandı. İşte bu anda bir kaç ihtimalin gerçekleşmesi gerekir.

a) Atkı kızın boynundan sıyrılıp tekerlere dolanacak. (Çok çok çok zayıf bir ihtimal.

b) Atkı tekerlere dolandıktan sonra atkı ya kopacak. Ya da tekerlekler gerginlik artınca dönemeyecek ve go-kart aracı duracak. (Atkının kopması veya tekerleklerin dönemez hale gelmesi için de süpermen veya süpermenin kuzeni Kara olmak lazım. Ciddiyim)

c) Atkı tekerleklere çok hızlı bir şekilde dolandığı için boğulmaya vakit kalmadan kafa kopacak. Kolunuzda olsa kolunuzu, bacağınızda olsa bacağınızı koparır. En kuvvetli ihtimal bu ve zaten bu ihtimal gerçekleşmiş.

Genç kıza Allah rahmet etsin. Ailesine sabırlar versin.

• Daha bu sabah okudum ve çok üzüldüm. Yoktan bir sebepten dolayı hayatını feci şekilde kaybetmiş. Nur içinde yatsın. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Evinde hızlı ve öfkeli izleyip, nfs vb. oyunları oynayıp karting pistlerine gelen insanlardan nefret ediyorum. bunların önemli bir kısmını ergen dediğimiz sınıf oluşturuyor.

Pendik'de avm'nin çatısında karting yapıcaz, iki arkadaş bindik araçlara kemerler kask falan her şey tamam. piste çıktık falan bir tane genç düz yolda arabayı tek eliyle sağ sol yaptırarak kaydırmaya çalışıyor, aklınca göya drift yapıyor. ne yapıyorsun sen diye bağırdığımda güldü falan arkadan abisi geldi o da bana arkadan vurdu sen kime bağırıyorsun diye

Karting sürmesini bilen insanlarla yapılması çok zevkli bir spor.Ne demiş F1 efsanelerinden Ayrton Senna; kartingden aldığım zevki başka hiçbir şeyle kıyaslayamam. Keza 7 kez dünya şampiyonu Michael Schumacher'in evinin önünde kendine ait bir karting pisti var.Karting motorsporlarına ilk adımdır, ülkemizde ise magandaların çarpışan araba edasıyla boy gösterdiği yer olarak biliniyor.

Eğer fırsat olursa tüm bu hanzolara inat forumdan üyelerle bir karting organizasyonu yapılması düşünülebilir.Yeter ki bilinçli sürücüler olsun, amaç eğlenmek olsun.

Bu arada pendik de hangi avm de var? ben kartalda oturuyorum da wonderland den baska karting bilmiyorum henuz. bilgilendirirseniz sevinirim. iyi bir karting ariyorum coktandir.

Hocam Neomarin'in catisinda var ama çok ufak.Kartalda karma karting vardi, kapanmadiysa burayi bir arastirin.Autodrome var ama kartala uzak biraz, karma kartingi bir arastirin

edit: buyrun hocam linki bu dahttp://www.karmakarting.com/kartingpist.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinalyus -- 8 Şubat 2013; 16:47:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaten pek sıcak bakmıyodum
    bu haberdeb sonra asla ne kendim ne ailedekileri gokarta götürmem
  • Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.

Çok korkunç bir olay, sözün bittiği yer.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Hocam Pendorya'nin catisinda var ama çok ufak.Kartalda karma karting vardi, kapanmadiysa burayi bir arastirin.Autodrome var ama kartala uzak biraz, karma kartingi bir arastirin

edit: buyrun hocam linki bu dahttp://www.karmakarting.com/kartingpist.html

Pendorya'da karting yok neomarinde var her gittiğimde yaparım arabalar gerçekten çok güzel çok memnun kalıyorum ve o pistte rakibim yoktur milleti madara ettiğim çok oldu orda

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.