Şimdi Ara

Go-kart pistinde kaza yapan üniversite öğrencisi genç kızın kafası vücudundan ayrıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
5
Favori
14.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin olumun nasil gelecegi belli olmuyor allah dusmanimin basina vermesin olumlu dunya yarin namaza baslamak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızın atkısından olmuş

• Çok kötü olmuş gerçekten Allah Rahmet Eylesin bir daha zor binerim go kart a.
  • aklım almıyor ya nasıl bi kaza olabilir ki insanın kafası kopsun, Allah rahmet eylesin.
  • Allah ailesine sabır versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Bidaha go-karta falan gitmem. Kanim dondu desem yeridir.

Go-kart kullanırken giyilen kiyafetlere dikkat edilmezse bu tarz haberler gelmeye devam eder... Adamlar kask ve yarış tulumunu hava atmak için giymiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Bidaha go-karta falan gitmem. Kanim dondu desem yeridir.

Go-kart kullanırken giyilen kiyafetlere dikkat edilmezse bu tarz haberler gelmeye devam eder... Adamlar kask ve yarış tulumunu hava atmak için giymiyor...

kesinlikle ozel korumali tulumsuz ve kasksiz bindirilmemesi lazim , denetim sart ...

Go-kart pistinde kaza yapan üniversite öğrencisi genç kızın kafası vücudundan ayrıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_ferit -- 7 Şubat 2013; 23:44:27 >

• Allah ailesine sabır versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • senelerdir karting yaparım gittiğim her yerde kask kemersiz takılabilecek giysili hiç sürdürmediler. bu nasıl sorumsuzluk.
    içim gitti düşünmek bile acı.

• sanki son durak(final destination) filminin gerçek olmuş hali ,gibi öyle garip bir ölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTriviuml

Bizim burada olmuş daha geçen kipadaydık arkadaşlar binelim demişti baska zaman yaparız demiştim iyi ki binmemişim.

Az öncede telefonla konuşuyordum. Arkadaşım, atkısı takıldığı için olmuş dedi ne kadar doğru bilmiyorum

Allah rahmet eylesin..

Kardeş bende o kipa civarlarında oturuyorum daha dün gidelimmi falan diyorduk kazayı duyunca şok oldum.Artık uzunca bir süre aklıma gelmez heralde.Allah rahmet eylesin.
  • İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı... Ben o kızın Annesine babasına üzülüyorum şimdi. Sabah olmaz artık onlara, ne bugün nede bundan sonraki günlerde. Allah kimseye Evlat acısını tattırmasın.
  • Düşünsenize arkadaşlarınızla geçerken "haydi carting yapalım" diyorsunuz. 1-2 tur attıktan sonra bir bakıyorsunuz arkadaşınızın kafası kopmuş. Nasıl bir şoktur aman Allahım. Gerçekten çok etkilendim. Bu işleri ciddiye almayan insanların suçudur bu. Cinayettir bence.
  • Böyle birşey nasıl olabilir!? İnanılır gibi değil gerçekten.
  • Bosuna buyukler allah olumunde hayirlisini versin demiyor

• sakaryalı olarak pistin olduğu yeri biliyorum haberi gördüğümde kanım dondu.
  • boyun omurları yanlış hatırlamıyorsam 60-70 kg gerilime dayanıyorlar çevresindeki kas dokusunun fasyanın vs kuvvetini buradaki kuvvetin gerilim değil kayma yönünde olduğunuda katarsak bu miktar çok artar. buda kabataslak bir hesapla kopmadan en az 15-20 G kuvvetine dayanabilmesi gerek demek go kart aracı ile o kadar yüksek G kuvvetlerine çıkılabilir mi? sanmam (fizikçi arkadaşlar daha iyi hesaplayabilir) muhakkak kemer ya da ona benzer birşey kesmiştir onlan bu korkunç olay gerçekleşmiştir. trafik kazalarında araçlarda önde oturan kemer takılı çocuklarda bu olur ama genç bir kızda olmaması gerekirdi.

Allah rahmet eylesin.
  • Kardeşim gösterdi haberi ve kanım dondu.Bende sık sık kartinge giderim ve çok kötü oldum.Allah mekanını cennet etsin, gencecik fidan, Allah rahmet eylesin...
  • Yıllar önce bir korku filmi sahnesi anımsadım.
    O motorsikletti sadece yine atkı bas aktördü
    Ailesine sabır kendisine rahmet diliyorum.
    Sadece denetimle olmaz, olmuyor. Kişi kendi önlemlerini kendi almalı birazda.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.