Şimdi Ara

go-kart yapalım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.341.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektronicsgame, Ekte sana bir şase dizaynı, Bu benim üzerinde çalıştığım çizim.
    Diğer arkadaşlardan da Üzerinde yapılabilecek düzeltme veya ilave önerilerinizi beklerim.

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• akınco baba senden bir ricam var yaptığın araçta kullandığın en küçük parçaya kadar parçaları sıralayıp yazarsan vede arabanın farklı alt yerlerinden resimler ön tarafı arka tarafı yani yakın bölgerinden birer resim yada hepsini kapsayan bir video çekersen çok memnun oluruz yardımların için tesekkürler

mail adresim:fantastic_57@hotmail.com
    ugurkahraman90@mynet.com

buna çok ihtiyacımız var tekrar sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkahraman -- 14 Şubat 2007; 19:55:27 >
  • slm arkadaşlar tesedüf yazılarınızla alakadar oldum motor konusunda bilgiliyim servis satış hizmetleri vveriyoru sizleri motor fiyatları hakkında bilgilendirmek isterim çıplak makinalar benzinli 6.5 hp marşlı 200dolar.......9 hp ipli 270 d.......13 hp ipli 310 d.....13 hp marşlı 380 d.......go kart kavramalı motorlar 6.5 hp marşlı 280 d......9 hp ipli 350 d..9 hp marşlı 430 dolar.... birde dizel olarak 6,7 hp marşlı 450 dolar kdv hariç fiyatlarıdır geri vites olayını da baysanın deniz şanzımanları vardır ufak ve hafiftir çıkışı 2/1 rediksiyonludur motorun devrini yarıya düşürür tekerlek gücünü kuvvetlendirir şase ve yürüyen aksamlar konusunda profosyenel olan arkadaşlarla ortak projeler üretebiliriz motor ve şanzıman konusda ben yardımcı olurum ortklaşa bir makina yapabiliriz saygılar hasan çalışkan 0542 453 22 36
  • daha önce böyle bir araç almıştım
  • resim
  • pancarmotor lakaplı arkadaşım senin verdiğin motorlar öncelikle ne marka bunun yanında 11 hp yada 13 hpnin kavramalısı yok mu cevaplarını bekliyorum

teşekkürler

fantastic_57@hotmail.com
    mail adresim msn eklersen daha detaylı konusuruz

bu arada bu buggy yapımı parçaları hakkında her türlü bilgiye sahip kişi rica etsem msn eklesin!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkahraman -- 15 Şubat 2007; 21:06:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ugurkahraman

pancarmotor lakaplı arkadaşım senin verdiğin motorlar öncelikle ne marka bunun yanında 11 hp yada 13 hpnin kavramalısı yok mu cevaplarını bekliyorum

teşekkürler

fantastic_57@hotmail.com

bu arada bu buggy yapımı parçaları hakkında her türlü bilgiye sahip kişi rica etsem msn eklesin!!!!!!!!!!!!!

yani ne kadar anlamsız smiller kullanıyorsunuz biraz dikkat edin şunlara yahu!

• ayrıca Akın bey konuları buralarda yazdı herkeze yardım etti önceki yerleride okursan anlarsın neyin nasıl yapıldığını biraz araştır önce.şimdi oturup sana en küçük parçasına kadar kimse anlatmaz.

quote:

akınco baba senden bir ricam var yaptığın araçta kullandığın en küçük parçaya kadar parçaları sıralayıp yazarsan vede arabanın farklı alt yerlerinden resimler ön tarafı arka tarafı yani yakın bölgerinden birer resim yada hepsini kapsayan bir video çekersen çok memnun oluruz yardımların için tesekkürler

mail adresim:fantastic_57@hotmail.com
    ugurkahraman90@mynet.com

buna çok ihtiyacımız var tekrar sağol

• motor markaları *******atima,katana,kama,solax,kipor,strong*****.((((((pancar motor .lombardini.ruggerini.süper star.)))))))))))bu motorların servis satışını yapıyorum motorların hepsi aynıdır sadece fiyat ve satış sonrası hizmetleri farklıdır şu an en kalite olanlar katana.kama.atima markalarıdır kavramalı olarak 6,5 hp ve 9,5 hp motorlar vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: kertenkebelek

quote:

pancarmotor lakaplı arkadaşım senin verdiğin motorlar öncelikle ne marka bunun yanında 11 hp yada 13 hpnin kavramalısı yok mu cevaplarını bekliyorum

teşekkürler

fantastic_57@hotmail.com

yani ne kadar anlamsız smiller kullanıyorsunuz biraz dikkat edin şunlara yahu!

• peki kuru kavrama satıyon mu onların fiyatları nelerdir yada tork konvektör
  • kuru kavrama yok fakat böyle birşey almak istersen asfalt kompaktörlerinde lombardini motorlarına takılan merkez kaç kuvetinden yararlanılan kavramalar vardır inşaat makinaları yapan matsan,karedeniz makina, firmalarında bulabiliriz******
    quote:

peki kuru kavrama satıyon mu onların fiyatları nelerdir yada tork konvektör

• hasan çalışkan bey e çok tesekkurler bizi motor fiyatlarıyla ilgili bilgilendirdiği için.yardımlarınızn devamını beklioz.
  • Bizleri bilgilendiren ve çalışmalarını bizler ile paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler . Bu araçları kayıtsız diye yetkililerin elkoyma durumu olurmu acaba mevzuat ne durumda bilen varmı arkadaşlar .

Benimde hayalimdeki proje
    www.pirate4x4.com
    Best looking buggies - Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum
    http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=434920
    budur arkadaşlar .

• Kesinlikle trafikte kullanımı yasak; buna rağmen karayolunda trafik ekiplerince yakalanan araç tartişmasız bağlanıyor ,günlük park dahil bir sürü de fatura çıkarılacağını öğrendim. Kurtarman için tüm resmi belgeleri tamamlaman şartı var, buda imkansız olduğu için araç trafik hurdalığına;Bu tip araçlar Mutlaka bir kamyonet veya romork ile taşınmalı, büyük araçlar(senin ilgilendiğin tipler) Trafikten,gideceği güzergah mesafe ve saat ile ilgili bilgi verilip; verilirse izin alıp, eskort aracılığı ile nakledilebilir.Biz bu şekilde makina nakilleri yaptığımız için söylüyorum, kendisi yürüyen bir araca böyle izinler alınırnı bilmiyorum. Köylerde tabi durum biraz tartışmalı Jandarma komutanları ile ilgili diyaloğunuza bağlı.
  • Arkadaşlar bende bir araç yaptımö yani az kaldı bu yaptığım model internet sitelerinde var motor olarak 4 hp gücünde bir lombardini 4 zamanlı 3600 devir motor kullanacağım kavrama olarakta scotor kavramasını buna uyarladım bakalım deneyecem randıman alamazsam eğer elimde iki adet daha 4 zamanlı motor var biri 4 hp amerikan diğeri ise 9 hp civarı viskonsin motor birde iki zamanlı 125 lik misk motoru var bunları deneyecem saşenin bitmesi az kaldı resimlerini yollayacam sizlere hoşcakalın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TA5CİK(KENAN)

Arkadaşlar bende bir araç yaptımö yani az kaldı bu yaptığım model internet sitelerinde var motor olarak 4 hp gücünde bir lombardini 4 zamanlı 3600 devir motor kullanacağım kavrama olarakta scotor kavramasını buna uyarladım bakalım deneyecem randıman alamazsam eğer elimde iki adet daha 4 zamanlı motor var biri 4 hp amerikan diğeri ise 9 hp civarı viskonsin motor birde iki zamanlı 125 lik misk motoru var bunları deneyecem saşenin bitmesi az kaldı resimlerini yollayacam sizlere hoşcakalın

Bence elinde okadar alternatif motor varken bence 9 hp viskonsin yada 2 zamanlı 125 minsk kullan derim 4 hp.4zamanlı çok küçük gelecek. 6 hp yi pistlerde de kullanıyoruz en iyi durumda olanı bile anca idare ediyor.

• slm aracımın resimleri

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• devamı

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• devam

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.