Elimde bulunan iki adet 50 cc ot kesme motorunun birini bisiklete bağladım diğeri ile ise go kart yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: classicmoon
Elimde bulunan iki adet 50 cc ot kesme motorunun birini bisiklete bağladım diğeri ile ise go kart yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
ilk önce şaşe yapman gerek kardeşim senin 50 cc makina bile az verim alırsın ama olur internetten biraz araştırma yapıp şase kısımlarını inceleyip kendine bi proje çıkarman lazım profil demirden yada eksoz borulardan yapılabilir
Düz yolda gitse yeter zaten fazla masraf yapmadan elimdekilerle yapmak istiyorum.Şu anda sıkıntı arka dilgil milini bulamıyorum
classicmoon
kullanıcısına yanıt
o biç otorununası bğndız acaba ? şaftı varmı ki o motorların
Kuru kavramalı debriyajı var gücü ordan istediğin şekilde alabilirsin şart,dişli,kasnak ne türde istersen...
quote:
Orijinalden alıntı: classicmoon
Kuru kavramalı debriyajı var gücü ordan istediğin şekilde alabilirsin şart,dişli,kasnak ne türde istersen...
bir resim eklermisiniz kavrama yerinin .
Evet arkadaşlar sonunda çalışmam bitti son hali bu mavi renge boyadım ama son fotoları en kısa zamanda yükleyeceğim.Önerilerinizi ve sorularınızı iletebilirsiniz....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classicmoon -- 6 Mart 2015; 20:42:57 >