Şimdi Ara

go kart yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bulunan iki adet 50 cc ot kesme motorunun birini bisiklete bağladım diğeri ile ise go kart yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: classicmoon

Elimde bulunan iki adet 50 cc ot kesme motorunun birini bisiklete bağladım diğeri ile ise go kart yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

ilk önce şaşe yapman gerek kardeşim senin 50 cc makina bile az verim alırsın ama olur internetten biraz araştırma yapıp şase kısımlarını inceleyip kendine bi proje çıkarman lazım profil demirden yada eksoz borulardan yapılabilir
  • Düz yolda gitse yeter zaten fazla masraf yapmadan elimdekilerle yapmak istiyorum.Şu anda sıkıntı arka dilgil milini bulamıyorum
  • classicmoon kullanıcısına yanıt
    o biç otorununası bğndız acaba ? şaftı varmı ki o motorların
  • Kuru kavramalı debriyajı var gücü ordan istediğin şekilde alabilirsin şart,dişli,kasnak ne türde istersen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: classicmoon

Kuru kavramalı debriyajı var gücü ordan istediğin şekilde alabilirsin şart,dişli,kasnak ne türde istersen...

bir resim eklermisiniz kavrama yerinin .
  • Evet arkadaşlar sonunda çalışmam bitti son hali bu mavi renge boyadım ama son fotoları en kısa zamanda yükleyeceğim.Önerilerinizi ve sorularınızı iletebilirsiniz....
     go kart yapmak
     go kart yapmak
     go kart yapmak go kart yapmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classicmoon -- 6 Mart 2015; 20:42:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.