Selam. Şubat'ın 27'sinden beri fitness yapıyorum ve 3 tane ölçüm alındı,onlar da şu şekilde.
Yaş:16 Boy:178 Omuz:111 --- 110 --- 109 Göğüs:101 --- 95 --- 97 (kas kütlesi olarak artmışım) Kol:30 --- 32 --- 29 (Neredeyse hiç kol çalışmadım 2.ölçümden sonra) Bel:100 --- 93 --- 91 Kilo:86 --- 79.6 --- 77
Ölçülerim iyi olmasına rağmen ben hala istediğim inceliğe kavuşamadım.Haziran'ın sonuna kadar fitness a devam edeceğim ve low carb diyeti uygulayacağım.
Örnek mönü: Sabah: 3 yumurta,2 beyaz 1 tam,bir bardak yeşil çay. Öğlen:40gram yağsız lapa pilav,170 gram kuşbaşı tavuk göğsü + elma + su. Saat 17.00 civarı:40gram yağsız lapa pilav,170 gram kuşbaşı tavuk göğsü + su. Akşam:40gram yağsız lapa pilav,170 gram kuşbaşı tavuk göğsü + su. Yatmaya yakın:10 adet badem ve yeşil çay.
Şuan hala göbeğim var ve ben bu durumdan aşırı rahatsızım...Fotoğraflarımı en kısa sürede ekleyeceğim,sizlerin tavsiyelerine de açığım.
(aslında ben 2 sene önce hiç bir şeyin bilincinde değildim,sporsan çıkıp pizza yiyordum...her sabah aynada göbeğimi görünce motivasyonum düşüyor artık)
ülke savaşa falan girdi sanırım, pilavdan başka yiyecek mi kalmadı ?
böyle bir liste olamaz.ayrıca programını da bilmiyoruz.ölçülerin de iyi değil, vücutta çalışmalısın. raconu budur.
şu pilavı çıkar lütfen. makarna, bulgur gibi nimet varken pilava dadanma. sabaha lor ekle. hindi göğsü, et ekle. sebze yok lif olmadan nasıl olacak bu iş ? çok zayıf beslenmen.muhtemelen programın da zayıftır.
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
ülke savaşa falan girdi sanırım, pilavdan başka yiyecek mi kalmadı ?
böyle bir liste olamaz.ayrıca programını da bilmiyoruz.ölçülerin de iyi değil, vücutta çalışmalısın. raconu budur.
şu pilavı çıkar lütfen. makarna, bulgur gibi nimet varken pilava dadanma. sabaha lor ekle. hindi göğsü, et ekle. sebze yok lif olmadan nasıl olacak bu iş ? çok zayıf beslenmen.muhtemelen programın da zayıftır.
Programım göğüs&kol ve sırt&omuz&arka kol olmak üzere iki güne ayrılmış şekilde.
Mide Mekik makinesi: 4x25 Crunch 4x25 Side bent 3x25 V sit up 3x 15
Kardiyo 10dk koşu bandı ısınma 30-35dk cross
bir gün programım bu şekilde.
Akşamları salata yiyorum zaten.Bu arada tavsiye için çok teşekkür ederim.Haziran'ın sonuna kadar devam etmek istiyorum,olabildiğince incelmek istiyorum.Mümkün müdür?
mostcoyalxquiqM
kullanıcısına yanıt
bacak ekle programa. hem kas gelişimini hem yağ yakımını kat kat arttırırsın. serbest squat, yapabilirsen smith machinede ağırlık takarak yapmayı dene beli zorlamadan.
kardiyoyu ant sonrası yap. bilinçli şeyler yaparsan 6 pack bile çıkar
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
bacak ekle programa. hem kas gelişimini hem yağ yakımını kat kat arttırırsın. serbest squat, yapabilirsen smith machinede ağırlık takarak yapmayı dene beli zorlamadan.
kardiyoyu ant sonrası yap. bilinçli şeyler yaparsan 6 pack bile çıkar
Çok özür dilerim,1.gün bacak programım da vardı.
Hareketin adını hatırlamıyorum ama klasik hareket,oturarak iki bacakla kaldırılıyo.
Bir de lunge hareketi var.
Ya cidden motivasyonum yerlerde sürünüyo şu sıralar,psikolojim de öyle.
Göbekten önce genel olarak yağ oranın oldukça fazla bölgesel değil yani durum, kardio ağırlıklı çalışman gerekiyor ve ayrıca şu pirinci çıkarın artık hayatınızdan..
Eğer low carb yapıcaksan listeye ekleme yapmalısın. Sabah 3 yerine 5 yumurta olacak. 5 beyaz 2 sarı. Ve akşam yatarken 250 gram lor peyniri yemen lazım. İçinde kazein var ve whey var lorun. Yemek yiyip yatmayı da dert etme low carbda. Ben şuan 17.gündeyim ve 3 kilo verdim. 84.3 tüm şuan 81 küsür boyda 184. Demem o ki inanman lazım gerçekten ağır bir diyet ve kardiyoyu ihmal etme. Dedikleri gibi bacak çalışması ekle ve kardiyoyu antremandan sonra yap.
Eğer low carb yapıcaksan listeye ekleme yapmalısın. Sabah 3 yerine 5 yumurta olacak. 5 beyaz 2 sarı. Ve akşam yatarken 250 gram lor peyniri yemen lazım. İçinde kazein var ve whey var lorun. Yemek yiyip yatmayı da dert etme low carbda. Ben şuan 17.gündeyim ve 3 kilo verdim. 84.3 tüm şuan 81 küsür boyda 184. Demem o ki inanman lazım gerçekten ağır bir diyet ve kardiyoyu ihmal etme. Dedikleri gibi bacak çalışması ekle ve kardiyoyu antremandan sonra yap.
Yumurta yiyemiyorum ancak 3 tanesini midem kaldırıyor,2 beyaz 1 tam.
Keza lor da öyle,yemin ediyorum midem kalkıyor.Ama badem yiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: mostcoyalxquiq
quote:
Orijinalden alıntı: mırmırcann
Yumurta yiyemiyorum ancak 3 tanesini midem kaldırıyor,2 beyaz 1 tam.
Keza lor da öyle,yemin ediyorum midem kalkıyor.Ama badem yiyorum.
Lezzetli ve besin değerleri güzel olan bir lor bulursan güzel olur. Bende senin gibi loru pek severek yemezdim ama Baltalı'nın Keç sütü Lor Peyniri var onu dene. 100 gr da 26 gr protein 1.2 gr yağ 2 gr karbo var. Sana şöyle söylim 1 kilo yiyebilirim bir oturuşta.
güncel.
80 kg oldugunu sayıyorum
Ben bu beslenmenın bıraz daha farklısını yapıyorum.Benım lıstemle aşağı yukarı aynı diyebilirim.Tam 1765 kcal lık bişey yaptım sana.
kahvaltın: 50 gram calve sürülebilir ıfsıtk ezmesi. 1 ölçek whey. 80 ml light sek süt. 9 adet orta boy çilek. 100 gram kara dut. (28 GRAM YAĞ - 29 GRAM KARB - 38 GRAM PROTEİN TOPLAM 540 KALORİ.)
okulda yiyeceğin şey: 10 gram sıvı yağ ve 5 gram zeytinyağı ile kızartılmış 180 gram tavuk göğüsü. + 2 adet orta boy domates. (17 gram yağ 9 gram karb 43gram protein toplam 374 kalori.)
öğlen:10 gram sıvı yağ + 5 gram ile kızartılmış 275 gram tavuk göğüsü. yanına 100 gram yoğurt. pınar doğal yoğurt ye. (21 gram yağ. 7 gram karb. 67 gram protein. toplam 511 kalori.)
akşam: 200 gram tavuk göğüsü buna sıvı yağ koymayacaksın. sadece 5 gram zeytinyağı atacaksın. 100 gram pınar doğal yoğurt.ve yemek üzerine soda iç. içine 1 limon sık. (10 gram yağ - 7 gram karb - 50 gram protein. toplam 340 kalori.)
şimdi bak. eğer göbeğin yağın gitsin kurtalyım diyorsan bu diyeti yap. ama bu diyet sana kas kazandırmaz bunuda unutma. 52 gram karbonhidrat var bu diyette toplam.Eğer kas kazanayım dersen diyetle oyna.Yağı düşür.Karbonhidratı 100-120 gram yap yağı 40 gram yap 30 gram yap.
ayrıca yok tek öğün protein sentezi 30 grammış yok vücut fazlasını yağa çevirirmiş. yalana dolana mitlere inanma.ben bütün cuttinglerimi clean bulklarımı böyle yaptım.before afterıda çaktım.sonuç ortada.hadi bol şans.
Çalışmalarına kesinlikle plank hareketini de eklemelisin.
quote:
Orijinalden alıntı: ZapieL
80 kg oldugunu sayıyorum
Ben bu beslenmenın bıraz daha farklısını yapıyorum.Benım lıstemle aşağı yukarı aynı diyebilirim.Tam 1765 kcal lık bişey yaptım sana.
kahvaltın: 50 gram calve sürülebilir ıfsıtk ezmesi. 1 ölçek whey. 80 ml light sek süt. 9 adet orta boy çilek. 100 gram kara dut. (28 GRAM YAĞ - 29 GRAM KARB - 38 GRAM PROTEİN TOPLAM 540 KALORİ.)
okulda yiyeceğin şey: 10 gram sıvı yağ ve 5 gram zeytinyağı ile kızartılmış 180 gram tavuk göğüsü. + 2 adet orta boy domates. (17 gram yağ 9 gram karb 43gram protein toplam 374 kalori.)
öğlen:10 gram sıvı yağ + 5 gram ile kızartılmış 275 gram tavuk göğüsü. yanına 100 gram yoğurt. pınar doğal yoğurt ye. (21 gram yağ. 7 gram karb. 67 gram protein. toplam 511 kalori.)
akşam: 200 gram tavuk göğüsü buna sıvı yağ koymayacaksın. sadece 5 gram zeytinyağı atacaksın. 100 gram pınar doğal yoğurt.ve yemek üzerine soda iç. içine 1 limon sık. (10 gram yağ - 7 gram karb - 50 gram protein. toplam 340 kalori.)
şimdi bak. eğer göbeğin yağın gitsin kurtalyım diyorsan bu diyeti yap. ama bu diyet sana kas kazandırmaz bunuda unutma. 52 gram karbonhidrat var bu diyette toplam.Eğer kas kazanayım dersen diyetle oyna.Yağı düşür.Karbonhidratı 100-120 gram yap yağı 40 gram yap 30 gram yap.
ayrıca yok tek öğün protein sentezi 30 grammış yok vücut fazlasını yağa çevirirmiş. yalana dolana mitlere inanma.ben bütün cuttinglerimi clean bulklarımı böyle yaptım.before afterıda çaktım.sonuç ortada.hadi bol şans.
Öncelikle liste için çok çok teşekkürler.
Sabah,fıstık ezmesi gerekli mi?Benim içim rahat etmez eğer yersem ayriyetten karadut yerine 10 adet yeşil erik veya 5 adet yeni dünya yesem?
Okul:tamam
Öğlen: tamam
Akşam:tamam
Bu arada tavuk miktarları,önemli mi?500 gram tavuğu 3 e bölsem olmaz mı yine?
Ve de evet göbeğimin yağlarının gitmesini istiyorum.Kas sonra ki aşama.
fıstık ezmesi calve sürülebilir ben sabahları 100 gram yiyerek cutting yapıyorum. toplam 55 gram yağ. iyi yağı kötü yağ ile yok edersin. içinin rahat edip etmemesi önemli değil.sadece 40 gram ye.
quote:
fıstık ezmesi calve sürülebilir ben sabahları 100 gram yiyerek cutting yapıyorum. toplam 55 gram yağ. iyi yağı kötü yağ ile yok edersin. içinin rahat edip etmemesi önemli değil.sadece 40 gram ye.
Sürülebilir de,ekmek ile mi yiyeceğim?
Ve 40 gramını nasıl ayarlıyacağım,mutfak tartısı var :D
sabah öğünde yazan şey bir mix. benım yaptıgım ve her sabah ıctıgım kahvaltı. orada ne yazıyorsa o.başka bişey yok. hepsini el blenderda milkshake kıvamına gelecek kadar karıştırıp shakera koyup içeceksin işte. mutfak tartısıyla 40 gram yer fıstığı ezmesini atacaksın işte içine.40-42-43-44 fark etmez.
bak buz çok onemli.soğuk olamzsa leş gibi olur. haberin olsun şimdiden.blendarda buzuda parçala.sonra okual goturecegın ıcın ıcıne 1 parca buzda sen at.
quote:
sabah öğünde yazan şey bir mix. benım yaptıgım ve her sabah ıctıgım kahvaltı. orada ne yazıyorsa o.başka bişey yok. hepsini el blenderda milkshake kıvamına gelecek kadar karıştırıp shakera koyup içeceksin işte. mutfak tartısıyla 40 gram yer fıstığı ezmesini atacaksın işte içine.40-42-43-44 fark etmez.
bak buz çok onemli.soğuk olamzsa leş gibi olur. haberin olsun şimdiden.blendarda buzuda parçala.sonra okual goturecegın ıcın ıcıne 1 parca buzda sen at.
teşekkürler...
güncel
Bugün HYDROXYCUT ürünümü temin ettim,
kullanış şekli hakkında bilgi verebilen olursa sevinirim.
güncel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme