Şimdi Ara

God Hakkında Bir Kaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar l2 offical ncsoft ta hesabım var fakat hangi class ı kasacağıma karar vermek için l2tenkai de oynuyorum kafama takılan lar şunlar:

1-) Giant dye nedir?nerden elde ediliir?dye lwl i nasıl arttırılır?silaha nasıl eklenir?

2-)Solu Crystal nedir?nerden elde edilir?silaha nasıl eklenir?

3-)SubClass nedir?dorumda sabit konudan bi şey anlamadım.kısaca anlatırsanız sevinirim

4-)kale savaşlarına nasıl girebilirim?

Forumu takip ediyorum.tecrubeli oyuncular burda olduğu için buraya yazmak istedim bi yardım edin. şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17mortuary -- 29 Eylül 2012; 17:15:27 >

• God oynamadım ama 2-3 ve 4. soruları yanıtlayabilirim.

2- Soul Crystal mevcut olan silahına special ability eklemek için kullanılır. Belirlenen mobları keserek crystal'in levelini yükseltirsin. Gereksinim duyulan levele ulaştığında ise silahınla birleştirip istediğin özelliği bu sayede silahına eklersin. Aşağıdaki linkte hangi silaha hangi özelliğe hangi renkte ve kaç level crystal gerektiği mevcut. Ayrıca special ability'lerin ne oldukları, ne işe yaradıkları da yazıyor.

http://lineage.pmfun.com/list/sa

Burada da crystalleri level atlatacağın moblar mevcut

http://lineage.pmfun.com/list/soul

3- Subclass, sana account'unda yeniden bir char açmanın yerine ana charında farklı classları deneyebilme seçeneği sunar. Bunun için gereken questi yaptığında ana charındaki skiller ve tüm statlar silinip, yerine seçtiğin classın stat ve skilleri geçerli olur. Mesela ana charın dagger iken sub olarak mage seçip, charını mage charmış gibi oynayabilirsin. Dediğim gibi oyun içerisinde sadece aynı nick = farklı charlar deneme seçeneği sunar. Bunun yanında noblesse olmak için tabii ki subclass karakterin olmalı. Görevi ve extra bilgiyi türkçe olarak bu linkte bulabilirsin.

http://l2-turkiye.tr.gg/SubClass-G.oe.revi.htm (Google'dan tarattığında çıkan ilk sonuç bu, reklam olarak düşünmeyin alakam yoktur.)

4- Kale savaşlarına, üyesi olduğun clanın, clan liderinin herhangi bir kaleye savaş açması durumunda katılabilirsin. Tek başına clan kurup kendin de kaleye savaş açabilirsin. Siege zamanı kalelerin önünde bulunan messengerlarda mevcuttur zaten. Orta halli bir clan ile kale savaşına girmeden anlaman kolay değil. Çünkü bu oyun kaleleri almaya yönelik. Ben ne kadar anlatsam boş, yaşaman lazım.

Dediğim gibi yazdıklarım Interlude'ye göredir. Gelişen clientlerde değişiklik yapıldıysa arkadaş için düzeltmelerin yapılması dileğimdir yanlış bilgi vermek istemem. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu arada aramıza hoşgeldin

• cevağların için teşekkürler bi soru daha sorucam sub class görevini fln yaptın diyelim dedğin gibi dagger dan mage yi geçtik istediğimiz zamn statlar vb şeyler değişmeden dagger geçip kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz
  • Bildiğin gibi her ırkın grandmasterları var townda. Flag değilken, Olympiad'a katılmamışken gidip değiştirebiliyorsun. Town dışında değişmen mümkün değil. Bunu da re-login yapıp karakter değiştirmek gibi düşün.
  • bi kaç ekleme lazım arkadaşın anlattığı system sadece lv 85 e kadar soul crystal konusunda godda 85den sonrası önemli zaten soul crystaller instancelerde item toplayarak alınıyor trajan spezion altar parnasusda bi instance daha vardı aklıma gelmedi adı buralardan alabiliyosun
    subclass dualclass konusunuda sadece kasmak için kasılmaz subclass kastıgın takdirde sana belli faydaları olur skill olarak giant dye drop olarak sadece fairylerde gördüm başka nerde düşer bilmiyorum genelde millet npcden alıyor şans ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 4 Ekim 2012; 9:33:12 >
  • Ben nightmare diye private bir serverda oynuyordum. O serverda subclassının ya da oyuna başladığın main classın statları arasında değişim yapabiliyordun ve iki classın skilleri de ortak olarak kalıyordu. Yani benim o zamanki karakterimden bahsedeyim spell howler'a blade dancer sub'ı yapmıştım. SH statlarıyla oynuyor ihtiyacım olduğunda dual bladelerimi takıp bufflarımı yapabiliyordum. C4 zamanlarıydı ve L2 yi bana aşılayan arkadaşım sadece orjinal server ve nightmare'de bu sistemin kullanıldığını söylemişti. Benim size sormak istediğim GOD'da subclass yapınca skiller ortak olmuyor mu? Olmuyorsa üzülürüm saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zztbgslr

Ben nightmare diye private bir serverda oynuyordum. O serverda subclassının ya da oyuna başladığın main classın statları arasında değişim yapabiliyordun ve iki classın skilleri de ortak olarak kalıyordu. Yani benim o zamanki karakterimden bahsedeyim spell howler'a blade dancer sub'ı yapmıştım. SH statlarıyla oynuyor ihtiyacım olduğunda dual bladelerimi takıp bufflarımı yapabiliyordum. C4 zamanlarıydı ve L2 yi bana aşılayan arkadaşım sadece orjinal server ve nightmare'de bu sistemin kullanıldığını söylemişti. Benim size sormak istediğim GOD'da subclass yapınca skiller ortak olmuyor mu? Olmuyorsa üzülürüm saygılar..

Malesef o olay private serverlere özgü şimdi godda dual class ve sub classına göre 1 2 tane skill alıyosun o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "stucksub" adını verenler de var o dediğinize hatta forumumuzdada var galiba öyle bi server l2golden-horn.com gibi bişeydi alt konulara bakarsanız. Türk serveri
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17mortuary

arkadaşlar l2 offical ncsoft ta hesabım var fakat hangi class ı kasacağıma karar vermek için l2tenkai de oynuyorum kafama takılan lar şunlar:

1-) Giant dye nedir?nerden elde ediliir?dye lwl i nasıl arttırılır?silaha nasıl eklenir?

2-)Solu Crystal nedir?nerden elde edilir?silaha nasıl eklenir?

3-)SubClass nedir?dorumda sabit konudan bi şey anlamadım.kısaca anlatırsanız sevinirim

4-)kale savaşlarına nasıl girebilirim?

Forumu takip ediyorum.tecrubeli oyuncular burda olduğu için buraya yazmak istedim bi yardım edin. şimdiden teşekkürler

1. Dye

1.1 Giant Dye Nedir ?

Giant Dye : Karakteriniz temel bir stattını artırır diğerini azaltır. Giant dye attribute defans ekleme özelliği yoktur.

1 Lv +3 -2
    2 Lv +4 -3
    3 Lv +5 -4
    4 Lv +5 -2
    5 Lv +5

Ancient Dye : Karakteriniz temel bir stattını artırır diğerini azaltır. Bir tane attribute defanssınızı artırır. Bir tane attribute defanssınızı artırır.

1 Lv +3 -2 +5
    2 Lv +4 -3 +10
    3 Lv +5 -4 +15
    4 Lv +5 -2 +20
    5 Lv +5 +25

Legendary Dye : Karakteriniz temel bir stattını artırır diğerini diğer dye türlerine göre daha az düşürür. Bir tane attribute defanssınızı artırır.

1 Lv +3 -1 +5
    2 Lv +4 -2 +10
    3 Lv +5 -3 +15
    4 Lv +5 -1 +20
    5 Lv +5 +25

1.2 Dye Nasıl Lv atlatılır.

Karakteriniz üzerine basabileceğiniz 3 tane dye slot tu vardır. Karakteriniz için hangi dye türü gerekiyorsa bunlardan 10 tane elde ettikten sonra istediğiniz Lv li olanını kendinize basabilirsiniz. Diyelimki Lv1 giant str +3 dex-2 den kendinize 3 tane bastınız. Daha sonra lv2 yada lv3 basacaksınız o zaman bir tanesini silip diğer yüksek lvl olanı basabilirsiniz.

1.3 Silaha Nasıl Eklenir.

Silaha eklenmez karakteriniz kendisine eklenir. str/dex/con , men/int/wit gibi stat larınızı artırır vede azaltır. Karakterinize Dye eklemek için her town da bulunan Symbol Maker adlı npc den ekleyebilirsiniz. Npc ye tıklayıp herhangibir dye den 10 tane olmak kaydıyla npc den draw a symbol diye ekleyebilirsiniz.

1.4 Dye Nasıl Elde Edilir..

Dye elde etmenin yolları.

1.4.1 Mysterious Dye Merchant npc sisinden rastgele elde edebilirsiniz. npc tıklatıktan sonra sol tarafta dye türlerinden istediğinizi seçip sonra sağ taraftada yukarıda yazmış olduğum listedeki dye türlerini göreceksiniz. Bu npc sizden 1kk karşılığında size rastgele bir dye vericek en zor gelenleride Lv5 legendary olanlardır. Hatta bunlarla ilgili yapılmış birçok test de vardır. Ama siz bu şekilde almayın oyunda yeni iseniz çok paranız gider. Aşağıdaki seçeneği deneyin.

1.4.2 AH ( Auction House Manager ) dan direk oyuncuların satılığa koymuş olduğu dye lerden direk alabilirsiniz. Daha kolay olur sizin için.

2. Soul Crystal Silahlarınıza Ek özellikler basmak için kullanılan itemdir peki nedir bu ek özellikler Burdaki linkten neler olduğunu görebilirsin.

2.1 Soul Crystal 'li nasıl elde edebilirim.

* Soul crystal li Enhance Your Weapon quest ilen elde edebilirsin. Lv85 altında kullabılabilir.

* Girandaki luxury shopdan alabilirsin. Burdan Lv7- Lv12 arasında alabilirsin. Lv85 altında kullabılabilir.

* Lv85 üstündeki silahlar için SA larıda aşağıdaki listede yazan yerlerden elde edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 8 Şubat 2013; 0:11:16 >

• dyeler açık arttırmadanda alınabilir auctionerden 10lu olarak açık arttırmaya sunulur
    Soullar gradesine göre dungeonlardan kasılır teredor spez bide altar birde +97 bi instance vardı vardı
    sub class uzun bi hikaye :D kısaa main classa destek olmak için açılan sub class burda farklı 2 karakter anlaşılmasın aynı karakterin içinde farkı bi sınıf
    Kale savaşları ayda 1 olur belli tarihlerde olur
  • Ellerinize sağlık arkadaşlar :D Süpersiniz!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.