Şimdi Ara

GOD OF WAR 1 LUTFEN YARDIM????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps2 im var ve god of war 1 oyununda Pandora's Bridge (Devin Üstüne Çıktığımızda İlk Bölüm) Ordaki köprüye giriyorum ve gidiyorum köprünün sonuna geldiğimde oyun donuyer ve altta LOADING... yazısı çıkıyor ve hiç gitmiyor (3.5 saat denedim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ScR]TaHa[TR] -- 15 Ağustos 2010; 17:39:45 >

• Dini sömürdün arkadaş O değil oynadığın oyun da Yunan Mitolojisi, her haltın tanrısı var haşa. ilginç bi ironi
  • oda doğru ama napm kafama takıldı orası yardım eden arkadaslar lutfen gelın
  • Keske isin icine Diyaneti karistirmasaydin .. Konuya gelecek olursak,cd yi cikar temiz yumusak bezle sil-cilala PS2 yi de ac icini de üfle püfle sil oksa,güzel sözler söyle .. PS2 cok isinmis veya oyun CD si civitmis olabilir,dediklerim isine yarayabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyeD

Dini sömürdün arkadaş O değil oynadığın oyun da Yunan Mitolojisi, her haltın tanrısı var haşa. ilginç bi ironi

süperdi ya.
  • Forum yerine bir hocaya götürüp okutup üfletseydiniz.

Neyse şaka bir yana o cd'den daha hayır gelmez, cd sorunlu.
  • dvd çizilmiş sanırım. oyun korsan ise git yeni bir disk al.

orijinal ise silip denersin artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocaya okutturmayı düşündüm aslında

şaka bi yana da yenisinimi almamı düşünüyorsunuz?? fakat bi sitede gördüm ingilizce bilenler baksınlar aynı sorun ordada olmuş galba biri bakıp bana açıklayabilirmi ??

site:http://forums.pcsx2.net/Thread-God-Of-War-1-Pandora-problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ScR]TaHa[TR] -- 15 Ağustos 2010; 17:38:30 >

• Abartmamak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.