Şimdi Ara

God of War 2'nin Pc versiyonu çıkmış... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
35.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CyanBloodbane

@AnimePiggy
    su an %100 oyuna sahip olan seeder yok. 1 saate iner diye tahmin ediyorum.

Haberleri bekliyoruz...
  • emülatörden umut bekliyorlar
  • bende 3 saate kadar oynarım. ps2 deki akıcılık olursa süper olur ama bugsız biçimde olması lazım. yoksa 7,47 iyi patlar
  • ben de bekliyorum..Ben de bu oyunla ilgili konu açmıştım..Çoğu arkadaş inanmadı..İnşallah pc de iyi çalışır..
  • Oyundan HAngi Sitede Ss Gördünüz Hangi Sitede Acıklama Gördünüz Resmi Olarak? Varmı Yokkk
    Fosss
  • oyunun doğru şekilde oynanacağını düşünüyorum ama sistem özellikleri biraz yüksek olabilir,belki sorunlar çıkabilir. Oynayanların yorumlarına göre hareket edeceğim
  • Ben indiriyorum sabaha olmadı akşam üstü görüşlerimi ve ss leri buraya atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

Oyundan HAngi Sitede Ss Gördünüz Hangi Sitede Acıklama Gördünüz Resmi Olarak? Varmı Yokkk
    Fosss

Şimdiye kadar Z.munda'da fos olan hiç bişey görmedim...Eğer oraya konmuşsa kesinlikle fake-fıs değildir imzamı atarım
    quote:

Orijinalden alıntı: Escoteric

Ben indiriyorum sabaha olmadı akşam üstü görüşlerimi ve ss leri buraya atarım.

bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 19 Ekim 2009; 0:10:24 >

• İnş Dediğin Gibidir Dostum Temennimiz O Ama Ne Biliyim İnandıramadım Bi TÜrlü Kendimi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

Oyundan HAngi Sitede Ss Gördünüz Hangi Sitede Acıklama Gördünüz Resmi Olarak? Varmı Yokkk
    Fosss

Şimdiye kadar Z.munda'da fos olan hiç bişey görmedim...Eğer oraya konmuşsa kesinlikle fake-fıs eğildir imzamı atarım
    quote:

Orijinalden alıntı: Escoteric

Ben indiriyorum sabaha olmadı akşam üstü görüşlerimi ve ss leri buraya atarım.

bekliyoruz

Aynen öle valla,bende hiç denk gelmedim,mi..nova falan olsa tırt diyecem ama bunu merak ediyorum açıkçası...

• indi oyun kuruyorum..

God of War 2'nin Pc versiyonu çıkmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olethros -- 19 Ekim 2009; 0:24:52 >
  • ona bakarsanız gran torismo 5p oyunu da çıkar pc ye emulatörle . resmi bi açıklama gelse sonyden bişey demicem. bir grubun üzerinde çalıştığı ve emulede oynatabilmeyi başardığı bir yapım işte. adı metal gear olur GT5 olur god of war olur. ama emulatörde bu oyuna yazık edilecek o da garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

ona bakarsanız gran torismo 5p oyunu da çıkar pc ye emulatörle . resmi bi açıklama gelse sonyden bişey demicem. bir grubun üzerinde çalıştığı ve emulede oynatabilmeyi başardığı bir yapım işte. adı metal gear olur GT5 olur god of war olur. ama emulatörde bu oyuna yazık edilecek o da garanti

Aynen açıkladığınız gibi hocam Sony den bir açıklama gelmeden oyunun pc için çıktığını söyleyemeyiz. Oyun emulatorler aracılığıyla pc ye çevirilmiştir.

Edit : yazı türü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voilet -- 19 Ekim 2009; 0:29:36 >
  • Beklemedeyiz.İnşallah doğrudur.
  • evet emulator

su an kuruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 19 Ekim 2009; 0:32:08 >
  • C:\Games\God Of War II\GodOfWar2.iso

• O sitedeki paylaşımlar genelde sorunsuz olur ama sizin oyundan görüntüleri atmanızı bekleyeceğim.
  •  God of War 2'nin Pc versiyonu çıkmış...

oyun 30fps de calisiyo ama acayip yavas sanki slow motion da oynuomusun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olethros -- 19 Ekim 2009; 0:54:06 >

• quote:

Nefret Ediyorum ama
    yapmam lazımdı.

Ayrıca artık ingilizceye çevrilmesini beklersiniz.

Edit : Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voilet -- 19 Ekim 2009; 0:48:53 >

• quote:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.