Şimdi Ara

God of War 2'nin Pc versiyonu çıkmış... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
0
Favori
35.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CyanBloodbane

video yu fraps la cekemedim, fraps acinca felaket kasiyor. oynanabilicek halde su an oyun, yanip sonme olayini kafaya takmassak..

Nedir son durum, bi kaç ss alsaydık hocam...
  • Config ,> Speed Hacks ,VU Cycle Stealing > max

duzeldi simdi slow motion gibi degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Bu kanıya nereden vardın bilmiyorum ama oyunun orinal PS2 versiyonu da bu civarlarda (8 gb civarı). Tek DVD'ye sığdırabilmek için riplenen versiyonları var (4.3 gb falan) onlar da çoğunlukla hatalı ve oyunun bir yerinde takılıyorlar, hatasız olanları da oyun zevkini öldürüyor çünkü artılan yer video kalitesi düşürülerek sağlanmış ve videolar rezalet durumda.

GoW 1 dahi tek DVD'nin üzerinde bir boyuta sahip ve tek DVD'ye sığdırılan versiyonlarının videoları çok kötü durumda. Kısacası 2.48 gb bir rip gördüysen muhtemelen videoları komple kesilmiş ve kalitesi düşürülmüş berbat bir riptir. GoW2 PS2 oyuncularının dual DVD kullandığı neredeyse tek oyundur.

Bu arada bu işler emulatörle olacak işler değil. PS2 devri kapanana kadar (en azından belli başlı oyunlarda) adamakıllı performans sağlanabileceğini pek sanmıyorum. Ben PS2'mi zamanında 150tl'ye 2. el olarak almıştım, o zamanlarda dahi 120tl civarında satılanlar vardı (gittidiyor.com'dan), şimdi de daha pahalı değildir, ayrıca 2. el almaktan korkmayın taş gibi alet kaç kere yere düşürdüm banamısın demedi. Bir PS2 alın hem bu oyunu hem de 10larca efsaneleşmiş PS2 exc. oyunu oynayın, parasına sonuna kadar değiyor. Yeni nesil konsollar dahi halen oyun çeşidi ve kalitesi anlamında PS2'nin çok çok gerisindeler.

Dostum bilgiler için sağol dediğin gibi riplenmiş olabilir.PS2 hakkında fazla bir şey bildiğim söylenemez.

• Arkadaşlar bu kadar uğraşmayada gerek yokki. Pcsx2 + 4.5 Meatel indirin en iyi emudur kendisi. Ben aylar önce oynamıştım. Hatta forumda bana inanmayanlar aldığım sslerle ağzına ağzına vurmuştum Paneldeki sistemle emu ile birlikte sabit 60fps alıyordum.
  • PC'de God Of War 2 oyunu maalesef bulunmuyor. Ama Pscx2 isimli Playstation 2 emülatörü ile God Of War 1 ve 2 oynanabiliyor. Senin bahsettiğin herhalde emulatör ile bir araya getirilmiş iso dosyası. Bu emülatör ile doğru dürüst Gow oynamak için en az çift çekirdekli 3 ghz dolaylarında bir işlemci gerekiyor. Çünkü emülatör ile çalıştığından direkt CPU gücüne bakıyor durum. Bu paketler ile uğraşmaktansa internetten Pcsx2'nin sitesine girip en son beta sürümünü indir (en hızlısı o). Biraz ayar yapman gerek, ha bir de ps2 bios bulman gerek. Ama sitede Türkçede dahil ayrıntılı açıklamalar bulunmakta. Biraz bilgisayar bilgin varsa sorunsuz kurar oynarsın Gow'u. Ayarlar ile oynama yapmazsanız oyun yavaş çalışır. Deneme yanılma yöntemi ile speed hack yapmanız gerekiyor. Ben Gow1'i Core2Duo E7500 2,93 ghz ile 40 - 60 kare arası, ufak grafik hataları ile oynamaktayım. Ps2 gamepadine çok benzeyen ucuz da bir gamepad aldım. Tam Ps2'de Gow oynuyor gibi oldu.

Not: Gow oynayacak arkadaşlar oyunun NTSC'sini bulsun. PAL'larda emülatör bir noktada takılıyor, ilerlemiyor. Ben orjinal Gow 1 Pal DVD'si ile denedim, hep aynı noktada takıldı.

Bu arada arkadaşlar Gow1 ve 2'nin orjinalleri çift katman DVD'lerde gelir. Dolayısıyla 6-7 gblık oyunlardır. Ayrıca, bir oyunu alıp bir sisteme uyarlamak amatör kişilerin yapabileceği iş değildir. Bunun için ya reverse engineering yapmak gerekir (ki acayip zordur) veya kaynak kodları bulunması gerekir (ki Sony hayatta vermez). Yani boşuna hayale kapılmayın, Pcsx2 sitesini düzenli olarak takip edin her geçen gün daha hızlı, daha stabil hale getiriyorlar emülatörü.

• yaw şimdi merak ettim. ingilizce ve akıcı oynandığı kesinleşene kadar indirmiycem ama kesinleşince indiririm heralde.
  • PS3'ü olanlar god of war collection : remastered'i bekleyebilirler..
  • Denemekte fayda var. Merak ediyorum, panelde ki sistemimle nasıl olacak oyun
  • hadi bunu sorunsuz açtınız diyelim, dmc 1-2 yi, burnout 3-4-5 i, shadow of the collosus u, black i ve daha yüzlerce kaliteli oyunu nasıl oynayacaksınız? 150-200 tl ye alın bir ps2 zevkten geberinceye kadar oynayın dünya kadar kaliteli oyunu. dünya üzerindeki hiçbir alet 150-200 tl ye size bu kadar büyük bir eğlence veremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 19 Ekim 2009; 18:49:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Config ,> Speed Hacks ,VU Cycle Stealing > max

duzeldi simdi slow motion gibi degil

güzel
  • Nedir arkadaşlar son durum,kimse oynamıyo mu Ss falan göremiyoruz?
  • ben indiriyorum walla bilgisayarın hızı ile alakası yok bence.optimizasyon ayarı veya oyun içi grafik yapılandırması ile ilgili bir sorun olabilir.optimizasyon sorunları için patch çıkabilir.açık bıraktım %50 deydi eve döndüğümde %80olmuş olur zaten.sırf bu oyun için play station almayı bile düşünmüştüm zamanında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM

KESİNLİKLE BULAŞMAYIN ARKADAŞLAR.4GB RAM GTX275 OLMASINA RAĞMEN 25 FPSyi ZAR ZOR ALIYORUM.GÖRÜNTÜ KALİTESİDE NET DEĞİL BU ARADA HA.BULAŞMAYIN İNDİRMEYE BAŞLADIYSANIZ BİLE SİLİN.

Uzak durun!!!
  • Arkadaşlar oyunda buglar var bizim elemen yanıp yanıp sönüyor......Oyun 59-60 fps de oynanıyor.. Optimasyon sorunlarıda var(az da olsa)ama yinede akıcı sayılır..Bide Grafikler benim gözümü çok iğrenç geldiÇözünürlük yükseltme vardır inş.
     God of War 2'nin Pc versiyonu çıkmış... God of War 2'nin Pc versiyonu çıkmış...

dili nasıl eng. yapıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 19 Ekim 2009; 16:42:55 >

• Ben de denedim emulatörde çok yavaşdı bu da mı aşırı yavaş ? Sistemle de alakası yok her sistemde de yavaşlıyor.Ancak bu heralde emuyla çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 19 Ekim 2009; 16:38:20 >
  • oyun yavaş değil
    Config ,> Speed Hacks ,VU Cycle Stealing > max i ayarladım oyun akıcı..Fakta azda olsa optimasyon sorunları var...Fps olarak 59-60 fps de oynatıyor yukarda ss koydum...Bizim elemen yanıp sönmese çok daha iyi olacaktı yaHadi neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 19 Ekim 2009; 16:39:13 >
  • Nası bi çözünürlük bu yaw 852*640
  • god of war 1 ve 2 yi pc de bitirdim.akıcı bir şekilde oynanıyor.fakat bende de grafik hataları mevcut.bazı yerlerde sis olmadığı halde önümü sis kaplıyor hiçbirşey göremiyorum.o halde geçtim bazı bölümleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 19 Ekim 2009; 17:18:18 >
  • Ya ne ugraşıyosunuz gidin bi ps2 alın fazla pahalı bişey degil zaten sadece gow içinde degil
    mgs,dmc 3(ps2 de çok güzel oynanıyo),shadow of the colossus,smackdown vs raw serileri,silent hill 2(sorunsuz oynamak icin),tekken 5,
    soul calibur 3,manhunt 2,black ve daha birsürü güzel oyun var alın pişman olmazsınız ben konsolum 3k vermeden önce bile arada açıp oynuyodum.
  • bununla hiç kasmayın arkadaslar ps2 emülatorunde sabit 60 fps ile oyun oynanıyor bu emülator işinde sabit bi ayar yok genelde her oyun için bi kaç ayarı değiştirmek gerekiyor ondan ilk defa deneyen biri bu ne çok yavaş deyip vazgeçiyor . pcsx2 emüsünde ayarları biraz kurcalayın dogru ayarı bulunca oyun sabit 60 fps ile sesleride sorunsuz oynanıyor cok ufak tefek grafikte anlık bozulmalar dısında birebir ps2 de oynar gibi oynarsınız ilgilenenler google da az karıştırsınlar bulurlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.