Şimdi Ara

God of War 2'nin Pc versiyonu çıkmış... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
35.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun hızlı mı onu söyle dil önemli değil
  • açıklamasında ENG/RUS yazıyordu. belki bi yerinde ayar falan vardır.
  • Yalnız canım çekti oyunu boş bir zamanımda tekrar başlayayım oynamaya.
  • arkadaşlar oyunda eng. dil seçeneğide var bi şekilde de değişiyordur dil...Sunumda böyle yazıyor;
    quote:

Интерфейс: руски (RUS), английски (ENG)
  • dusuk sisteme sahip olanlar indirmesin

slow motion gibi :(

ayrica oyunda ingilizce var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 19 Ekim 2009; 1:04:31 >
  • haydee.napalım 3 çıkana kadar ps2 bulup onda oynamaya devam
  • İndirmesem mi ki?
  • Sıfır çipli PS2'ler 300 lira civarında satılıyor bence zamanınıza yazık etmeyin. Ben de zamanında çok denedim ama oyunlar sürekli slow motion tarzı çalıştığı için en sonunda lanet edip PS2 aldım. İyi de yaptığımı düşünüyordum; ta ki God of War III'e kadar
  • halbuki ara videolar cok akıcıydı. oyun basladiginda hayal kırıklıgına ugradim
    emulator de speed hacks diye bi bolum var orda bi kac seyi degistirdim, oyun su an normal hizinda calisiyor ama kratos ve npc ler belli araliklarla kaybolup geri geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olethros -- 19 Ekim 2009; 1:30:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyanBloodbane

halbuki ara videolar cok akıcıydı. oyun basladiginda hayal kırıklıgına ugradim

ciddi misin hocam. senin sistemde kasıyorsa bırakıyorum indirmeyi
  • emulatör tarzı bir olay var belli ki. Yavaş çekim gibi oynanıyorsa oynamanın hiçbir anlamı kalmıyor.

• video yu fraps la cekemedim, fraps acinca felaket kasiyor. oynanabilicek halde su an oyun, yanip sonme olayini kafaya takmassak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyanBloodbane

video yu fraps la cekemedim, fraps acinca felaket kasiyor. oynanabilicek halde su an oyun, yanip sonme olayini kafaya takmassak..

FPS olarak 80 gördüm çok iyi ya denemeye değer o zaman belki hızlandıracak başka şeylerde buluruz

• haber doğruysa tutulur

• Burda ki video Bana DMC yi fazlasıyla anımsattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Burda ki video Bana DMC yi fazlasıyla anımsattı

God of War kalite olarak bence daha iyi DMC' den. Mekan olarak, dövüş estetiği olarak, müzik olarak, atmosfer olarak baya bir ileride.

• quote:

Orijinalden alıntı: arthur20

Arkadaşlar gözden kaçan bir şey var bu oyun emulatörle olsa 3gb ı geçmez bilemedin 4 olur ama bu 7.48gb indiren olursa nedir neyin nesidir açıklarsa sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: arthur20

ps2 versiyon 2.48gb zaten

Bu kanıya nereden vardın bilmiyorum ama oyunun orinal PS2 versiyonu da bu civarlarda (8 gb civarı). Tek DVD'ye sığdırabilmek için riplenen versiyonları var (4.3 gb falan) onlar da çoğunlukla hatalı ve oyunun bir yerinde takılıyorlar, hatasız olanları da oyun zevkini öldürüyor çünkü artılan yer video kalitesi düşürülerek sağlanmış ve videolar rezalet durumda.

GoW 1 dahi tek DVD'nin üzerinde bir boyuta sahip ve tek DVD'ye sığdırılan versiyonlarının videoları çok kötü durumda. Kısacası 2.48 gb bir rip gördüysen muhtemelen videoları komple kesilmiş ve kalitesi düşürülmüş berbat bir riptir. GoW2 PS2 oyuncularının dual DVD kullandığı neredeyse tek oyundur.

Bu arada bu işler emulatörle olacak işler değil. PS2 devri kapanana kadar (en azından belli başlı oyunlarda) adamakıllı performans sağlanabileceğini pek sanmıyorum. Ben PS2'mi zamanında 150tl'ye 2. el olarak almıştım, o zamanlarda dahi 120tl civarında satılanlar vardı (gittidiyor.com'dan), şimdi de daha pahalı değildir, ayrıca 2. el almaktan korkmayın taş gibi alet kaç kere yere düşürdüm banamısın demedi. Bir PS2 alın hem bu oyunu hem de 10larca efsaneleşmiş PS2 exc. oyunu oynayın, parasına sonuna kadar değiyor. Yeni nesil konsollar dahi halen oyun çeşidi ve kalitesi anlamında PS2'nin çok çok gerisindeler.

• Oynayanlardan yorum alalım arkadaşlar. Kasma varmı ingilizce dil var mı. Ona göre indirelim bizde
  • KESİNLİKLE BULAŞMAYIN ARKADAŞLAR.4GB RAM GTX275 OLMASINA RAĞMEN 25 FPSyi ZAR ZOR ALIYORUM.GÖRÜNTÜ KALİTESİDE NET DEĞİL BU ARADA HA.BULAŞMAYIN İNDİRMEYE BAŞLADIYSANIZ BİLE SİLİN.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.