Şimdi Ara

God of War 2'nin Pc versiyonu çıkmış... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
35.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Voilet

Yalnız canım çekti oyunu boş bir zamanımda tekrar başlayayım oynamaya.

resimleri görünce benimde canım çketi. gow-1 e başladım tekrar
  • İndirdim fakat Windows 7 ile açınca "Desteklenmeyen 16 bit uygulama" diyor.Nasıl yükleyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

İndirdim fakat Windows 7 ile açınca "Desteklenmeyen 16 bit uygulama" diyor.Nasıl yükleyeceğim?

64 bit mi kullanıyosnuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

İndirdim fakat Windows 7 ile açınca "Desteklenmeyen 16 bit uygulama" diyor.Nasıl yükleyeceğim?

64 bit mi kullanıyosnuz?

Evet.
  • Bende 64 bit win 7 kullanıyorum ama oyun çalıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

Bende 64 bit win 7 kullanıyorum ama oyun çalıştı

Ya çalışmayı bırak kuramıyorum. Setup'ı tıklayınca böyle bişey çıkıyor :

God of War 2'nin Pc versiyonu çıkmış...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

Bende 64 bit win 7 kullanıyorum ama oyun çalıştı

Ya çalışmayı bırak kuramıyorum. Setup'ı tıklayınca böyle bişey çıkıyor :

God of War 2'nin Pc versiyonu çıkmış...

Bi yardım edin ya. Boşuna mı indirdim 8 GB'ı.

• şu kıpraşmalar olmasa oyun tam olacakta. artık bu kadar. İlk baştaki Dandik titanı indirip zeusla inanılmaz bir dövüşten sonra dışarı çıktım ve oyunu saveledim bıraktım. ps2 deki kadar güzel olmasada yine de güzel. birde rusça olmasa
  • cheat engine ile hızlandırmayı deneyin:D
  • Z*munda da yeni bir versiyonu daha çıkmış.Baktım anlamadım bulgarca... Daha stabil çalışıyo olabilir.

İndirmemiş , indirecek olanlar son çıkanı deneyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliyimbiraz

quote:

GoW 1 de hades e kurban verdiğimiz bölüm çıldırtmıştı beni o yüzden gow 1 i oynamayı tercih etmedim 2 daha hoş bence ama 1 deki ortamlar daha da hoş.
  • quote:

quote:

quote:

GoW 1 de hades e kurban verdiğimiz bölüm çıldırtmıştı beni o yüzden gow 1 i oynamayı tercih etmedim 2 daha hoş bence ama 1 deki ortamlar daha da hoş.

gow-2 daha iyi bencede. öldürmek için uğraşırken adamı sinir eden bosslar ve geçmek için uğraşırken sinir eden bölümler yok. gow-2 de oyunu bitirmek daha akıcı ve daha eğlenceli. 1 hafta önce gow-2 yi bitirmiştim o yüzden gow-1 e başladım ama sonuna kadar gitmeyi düşünmüyorum çünkü cehennem bölümü acaip sinir bozucu bir bölüm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

gow-2 daha iyi bencede. öldürmek için uğraşırken adamı sinir eden bosslar ve geçmek için uğraşırken sinir eden bölümler yok. gow-2 de oyunu bitirmek daha akıcı ve daha eğlenceli. 1 hafta önce gow-2 yi bitirmiştim o yüzden gow-1 e başladım ama sonuna kadar gitmeyi düşünmüyorum çünkü cehennem bölümü acaip sinir bozucu bir bölüm.

Aynen ya o cehennemden çıkış çıldırtmıştı benide hele ki birde zorluk üst seviyelere gelince daha da inanılmaz bir hal alıyor o yüzden benimde favorim God Of War 2.

• PS2 EMÜLATÖRÜYLE HENÜZ OYNAMADIM AMA WİNDOWS 7 DE OYNAMAK İÇİN YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRMAK GEREKİYOMUŞ SANIRIM BİDE ÖYLE DENEYİN...
  • 1440x900 çözünürlük ile 59-60 fps ile oynuyorum. Ama grafikler yinede kötü gözüküyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen ya o cehennemden çıkış çıldırtmıştı benide hele ki birde zorluk üst seviyelere gelince daha da inanılmaz bir hal alıyor o yüzden benimde favorim God Of War 2.

ben ayırmıyorum 1,2 diye.2 oyunu da çok seviyorum.hatta gow3 fragmanlarını da çok seviyorum

• Arkadaşlar bi yerde takıldım ya.Yardım edin. Colossus ile 2.karşılaşmadan sonra bi yere düştüm.Orada yukarı çıktım.Sağ döndüm.Yerde göz gibi bi şey var onun üstüne kartal heykeli koydum ama başka gidilcek yer yok.Birtane daha heykel koymak için yer var ama heykel yok. Bi yardım edin.
  • quote:

Arkadaşlar bi yerde takıldım ya.Yardım edin. Colossus ile 2.karşılaşmadan sonra bi yere düştüm.Orada yukarı çıktım.Sağ döndüm.Yerde göz gibi bi şey var onun üstüne kartal heykeli koydum ama başka gidilcek yer yok.Birtane daha heykel koymak için yer var ama heykel yok. Bi yardım edin.

resim ekle bakalım

@kkratoss

tabiki ikiside güzel. birbirlerini tamamlayan oyunlar. ancak 1. oyunun oynanış yapısı daha zorlayıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 20 Ekim 2009; 20:42:52 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bi yerde takıldım ya.Yardım edin. Colossus ile 2.karşılaşmadan sonra bi yere düştüm.Orada yukarı çıktım.Sağ döndüm.Yerde göz gibi bi şey var onun üstüne kartal heykeli koydum ama başka gidilcek yer yok.Birtane daha heykel koymak için yer var ama heykel yok. Bi yardım edin.

resim ekle bakalım

@kkratoss

tabiki ikiside güzel. birbirlerini tamamlayan oyunlar. ancak 1. oyunun oynanış yapısı daha zorlayıcı.

Evet bir resim alalım da bakalım hatırlayamadım böyle söyleyince.

• heykeli gözün üstüne getirip, kapıya doğru R1+X yapacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 20 Ekim 2009; 21:10:53 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.