Şimdi Ara

God of War 2'nin Pc versiyonu çıkmış... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
35.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emulatür bu arkadaşlar birde oyun 60 fps olmadığıo sürece kendi kendini yavaşlatıyor arkadaşların dediği gibi 30 fpsde çalışsada slow motion gibi hatta ara videolar 30 fps yle yapıldığı için emulator ara videolarıda otomatikmen yavaşlatıyor videolar bile yavaş çalışıyor :D
  • sanırım grafikleri irenç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

KESİNLİKLE BULAŞMAYIN ARKADAŞLAR.4GB RAM GTX275 OLMASINA RAĞMEN 25 FPSyi ZAR ZOR ALIYORUM.GÖRÜNTÜ KALİTESİDE NET DEĞİL BU ARADA HA.BULAŞMAYIN İNDİRMEYE BAŞLADIYSANIZ BİLE SİLİN.

Hocam öyleyse indirmeyelim
  • sırf şu oyunu oynamak için konsol alıcam sonunda
  • Arkadaşlar biliyorum ki god of war serisini pcde oynayamayan çok kişi var.Çünkü oyunda belli yerlerde takılmalar oluyor.Örnek;zincirle asılı kalan adama ok atarak zincirini kırıp ateşe düşürdüğümüzde gelen videoda,ve atların olduğu böümdeki adamla karşılaşacağımız sırada oyun takılıyordu.

Çözüme başlıyorum ben gow1 ve gow ikiyi böyle bitirdim.

Çözüm

Öncelikle emulatörde oyun kasıyor bu sorunu ortadan kaldırmak için ayar>speed hacks bölümünde sağ alt köşede VU cycle stealing(experimental) yazan yerin yanındaki kaydırma çubuğunu en sağa kaydırıyoruz.Kasma sorunu ortadan kalktı şimdi asıl sorunumuza gelelim.

DONMA SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ

Bir metin belgesi açın Şimdi içine şu kodları yazın ;

gametitle=gow
    Yorum = prafull oldukça deneysel yama's comment=prafull's highly experimental patch
    yama = 0, EE, 00276a14, kelime, 00000000 patch=0,EE,00276a14,word,00000000

kaydedin kapatın.

adını '' Kopya o D6385328.pnach '' koyun.Bilmeyenler olabilir sonuna .pnach koymamızın sebebi pcsx e yama yapmak.Bu işlemin uygulanması için;ARAÇLAR>KLASÖR SEÇENEKLERİ>GÖRÜNÜM SEKMESİNDE BİLİNEN DOSYA TÜRÜ VE UZANTILARI GİZLE SEÇENEĞİNDEKİ İŞARETİ KALDIRMALIYIZ.

bu yamanın amacı videoları atlamak.Böylece takılan videoyu atlayıp oyuna devam edebileceksiniz.

KULLANIMINI ANLATIYORUM.

Dosyamızı hazırladık sıra geldi kullanmaya.şimdi emulatörümüzün yüklü olduğu klasörü açalım ve içindeki Patches klasörüne hazırladığımız dosyayı atalım.İşte bu kadar yama hazır.Ama nereden kullanacaksınız?

Çok kolay takılan videonun başlarında f1 ile kaydedin videoyu isterseniz takılana kadar izleyin.Takıldığında esc ye basın emulatördeki misc seçeneğinden yamaları açı işaretleyelim.yine miscten yama tarayıcısına tıklayalım.bir ekran çıktı şimdi sağ altta skip mpeg e tıklayalım uyarı gelecek tamam deyin.ekranda bir yama buldu işte hazırladığımız yama.üzerine tıklayın ve yandan edit patch e tıklayın.Küçük ekranda enable > no yani kapalı biz no yu yes yapalım.save deyip.çıkalım ve çalıştır>yürüt deyip oyuna geri dönelim.F3 e basıp videonun başında kaydettiğimiz yere dönelim.Videoyu atlamış olacak ve oyuna devam edeceğiz.Atladıpında kaydedin f1 ile oyunu isterseniz.Şimdi diğer videolarıda atlamaması için misc bölümünden yamaları açtaki işareti kaldırıyoruz.İŞte bu kadar oyunu dilediğiniz gibi oynayın.İlerde başka videolardada sorun çıkarsa aynı yöntemle oyunu oynayabilirsiniz.Not :Oyunda bazı yerlerde bug oluyor.save noktalarından devam edince düzeliyor.Save noktasından kastım oyundaki sarı şıklı yerler.

Size tavsiyem her videonun başında f1 ile kaydedin.Videoyu sonuna kadar izleyin takılırsa yamayı açın.f3 basın ve oyundasınız.Dediklerimi yapabilirseniz çalışmaması imkansız.Ben iki oyunuda bu emulatör sayesinde bitirdim(gow1-gow2)
    İyi forumlar!

• arkadaşlar pcsx in değişik bir sürümünü buldum (kendi sitesinde yok).

God of War 2'nin Pc versiyonu çıkmış...

resimdeki grafik kalitesinde gow1i 30 fps üstü oynayabiliyorum.sistem yandaki gibi.grafik kalitesi çok düşük ama az bişey artırsak bile fps mahvoluyor. tabi ps2 dede gow un grafik kalitesi pek fazla değil bunuda düşünmek lazım.ama oyunu oynarken daha kaliteli gibi. resim çekince ciddi ciddi çok kötü çıkmış.

tabi oyun pal yada ntsc olmak zorunda bu yüzden 50 veya 60 fps de çalışmazsa kendisini otomatik olarak yavaşlatıyor. normalde 30 fps oyunu oynamaya yeter ama program kendisi otomatik yavaşlattığı için olmuyor.işte benim elimdeki programda ntsc ve pal fpslerini biz ayarlıyoruz bende 30 a ayarladım ve 30 fps de oyunu rahat oynadım. gow 1 de boss minatouru bile geçtim(klavye ile) ama sıkılıp bıraktım. oyunu rahat oynasakta bu sefer ara videolar sorun yapıyor. pal ve ntsc yi 30 fps ye ayarladığım için oyunda işe yarasada videolarda yaramıyor. o yüzden videoya geçince hızlıca pal ve ntsc yi orjinal fps sine ayarlıyorum, oyuna geçincede 30 a. ve mis gibi oynadım bu şekilde. grafik kalitesi çok düşük ama az bişey artırsak bile fps mahvoluyor. tabi ps2 dede gow un grafik kalitesi pek fazla değil bunuda düşünmek lazım.

• eee bu oyunu nerden indiricez ama donma olmaasın çok buldum hepside zincirli asılı adamda takı kalıyor
  • o bir ps2 oyunudur ps2 de verdiği zevki pc de mause ile klavye almak mümkündeil .tirreşimli gamepad almak ve oyunun içine girmektir . pc versyonununu kınıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberkay

o bir ps2 oyunudur ps2 de verdiği zevki pc de mause ile klavye almak mümkündeil .tirreşimli gamepad almak ve oyunun içine girmektir . pc versyonununu kınıyorum.

PC versiyonunda da gamepad kullanılabiliyor, hatta titreşim de destekliyordur büyük olasılık

Yoksa God of War tarzı oyunlar klavye mouse'la bir şeye benzemez. Prince of Persia tarzındakiler olur ama GoW tarzı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Eylül 2010; 2:24:13 >
  • hala kırılamadı şu ps ya 10 yıl oldu
  • demek istedğim ps deki gibi zevk vermez biton şeyi değiştirmişlerdir. Prince of Persia ps2 oyunudur ama konuyla alakası yoktur pc de olmaz Prince of Persia
    12 yıldır ps kullanıyorum bırakın ben bileyim
  • bu oyunun plastatıon da zevki bir baska ama ya
  • aslında bu oyunun grafikleri (rgb kablo ile rgb destekli bir tv de oynarsanız) şahanedir. pc versiyonunu bilemem...
  • NERDEN İNDİRCEM
  • LİNKLER NERDE ??????
  • denemek lazım. joystick kullanabiliyormuyuz acaba ?
  • 7küsür gb bence indirmeye değmez tabi herkesin görüşü farklı
  • yaw o arkadasın gosterdigi grafikse oyun berbat:)
  • Sakın indirmeyin bende var grafiklerden bişe beklemeyin berbat çünkü ayrıca sağlam pcniz olması lazım en az 4 çekirdek kısacası değmez
  • emulator ile değil mi bu ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.