Şimdi Ara

God of War 2'nin Pc versiyonu çıkmış... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
35.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçtim,teşekkürler.
  • Serinin ilk oyunu God of war aynı yöntemle pc ye uyarlanmış şekilde çıkmış bulunmakta...

Keşke ilk olarak bunu çıkarsalardı. 1-2 şeklinde..

Neyse seriyi merak edip oynama fırsatı bulamayanlar için çok güzel oldu bu gelişmeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

Bende 64 bit win 7 kullanıyorum ama oyun çalıştı

Ya çalışmayı bırak kuramıyorum. Setup'ı tıklayınca böyle bişey çıkıyor :

God of War 2'nin Pc versiyonu çıkmış...

Bi yardım edin ya. Boşuna mı indirdim 8 GB'ı.

setupa sağ tıkla özelliklerden uyumluluk modu--servis pack 3 modunda çalıştır--uygula de..Sonra yönetici olarak çalıştır de..

• Bi adamı ateşe düşürdüm ondan sonra onun gücünü aldım, video gösterirken tıkandı ilerlemiyor.
  • söylentiler üzerine gow2 pc versiyonunu indirdim.emülatör üzerinden oynatıyor hala.ha bu ha ps2 emülatörü bir fark yok arada.iki sürümde de aynı grafik hataları devam ediyor.emulatörden bitirdim oyunu fakat ps2 deki zevki alamıyorum ne yazıkki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 21 Ekim 2009; 20:48:33 >
  • İngilizce nasıl yapıyoruz ve slow motion şeyini config felan yazmışsınız rusça oldugu için bi şey anlamadım ne yapcam?
  • son durum nedir? sorunsuz oynanabiliyormu?
  • Z*munda'da linklerini gördüğüm ilk günden beri bu konuyu açacaktım üşeniyordum ne var ki cevval torrentçi arkadaşların da gözünden kaçmamış

Görünce hemen atlayıp indirmedim, her zamanki gibi bi süre bekledim ve işin ilginç tarafı ilk çıkan 7.48 gb'lık versiyondan sonra ertesi gün 6.73'lük linkleri düştü siteye; bi sonraki gün de gow 1'i eklediklerini gördüm iyice kıllandım. Daha önce emulatör destekli ufak tefek oyunlar oynadım ama böyle büyük kapasiteli, yüksek sistem gereksinimli bi oyunu denemedim bu yüzden işin aslını merak ediyorum. Hem gow 1 hem gow 2 şu an pc'de oynanabilecek seviyede mi ??

Deneme imkanı olan arkadaşların tecrübelerini aktarmalarını rica ediyoruz...

• oyunu ingilizceye nasıl çeviriyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

oyunu ingilizceye nasıl çeviriyoruz ?

Bunu bende merak ediyorum?
  • ayar emulator için olması lazım, bu arada naruto ultimate ninja 4 vardı warez sitelerde pc diye o da bu emulatörü kullanıyordu sanırım
  • Arkadaşlar 7.48 GB'lık olanı indirdim.Belli bi yere gelince oyun tıkanıyor.Baştan açıncada aynı yerde tıkanıyor.Belki iso bozuktur diye GOW 1'in ingilizce versiyonunu indirdim.Yine oynunun bir yerine gelince tıkanıyor.2 oyunda da video gösterirken tıkandı.Bilginize.
  • quote:

Arkadaşlar 7.48 GB'lık olanı indirdim.Belli bi yere gelince oyun tıkanıyor.Baştan açıncada aynı yerde tıkanıyor.Belki iso bozuktur diye GOW 1'in ingilizce versiyonunu indirdim.Yine oynunun bir yerine gelince tıkanıyor.2 oyunda da video gösterirken tıkandı.Bilginize.

Kardeş uyarı için saol da sen z*munda'dan mı indirmiştin??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantomas

quote:

Arkadaşlar 7.48 GB'lık olanı indirdim.Belli bi yere gelince oyun tıkanıyor.Baştan açıncada aynı yerde tıkanıyor.Belki iso bozuktur diye GOW 1'in ingilizce versiyonunu indirdim.Yine oynunun bir yerine gelince tıkanıyor.2 oyunda da video gösterirken tıkandı.Bilginize.

Kardeş uyarı için saol da sen z*munda'dan mı indirmiştin??

Evet.
  • arklar gamepadla oynayamıyorum bide nasıl eng yapcaz?
  • pcde oynarsan bug da olur hug da. açın ps2'de mis gibi oynayın ne uğraşıyonuz
  • Kardeş ps2 vardı da biz mi oynamadık ayıp ediyon ama
  • belirli bir yerden sonra çalışmıyor denedim ayrıca görüntü ilemci ilede ilgili bende sorun olmadı
  • İndirdim.Mis gibi oynuyorum.Şu ana kadar hata yok..
  • oyun ortalarda sorun veriyor. kitleniyor yada bende bi sorun oldu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.