Şimdi Ara

GOD OF WAR 3 Demoyu unutun Nathan Drake bile afallayabilir !!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedir bu türk insanının hali anlamadım gitti adamlar oyun yapıyo beğenirsin beğenmessin ama bi kendimize bakalım bu ülkede varmı yapılan birşey ondan sonra konuşalım sevgili oyunseverler god of war bence gelmiş geçmiş en iyi KONSOL(büyük yazdım anlayın diye) oyunudur nokta ahanda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 19 Şubat 2010; 19:02:55 >
  • Çocuk kavgası gibi. Kendinize gelin yaşını başını almış insanlarsınız.
  • Aman Hepsi güzel ve kaliteli beya al oyna sanane hangısı ondan ustun bundan ustun GOW DA OYNARIM MGS DE OYNARIM UNCHARTED DE OYNARIM

KAFAM HANGISINE ESERSE BANA GORE HEPSI MUKEMMEL......

PS3 U MALUP EDECEK TEKSEY PS4 TUR

OF OF DAHA NE OYUNLAR CIKICAK AMAN ALLAHIM YASADIKGENCLER YASADIK

BURDA MUTLU Olup sevıncegınıze tartısıp duruyorsunuz

bana göre TÜM OYUNLAR KANKADIR

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

@Mahs3R

valla herkezin yorumunu okudum geçtim de senin mesajını görünce dayanamadım, anlıyorum GOW fanısınız, hakkımda ne düşünürsen düşün ben de seviyorum GOW serisini, 1-2 (tarzına göre) kusursuz, ama arkadaşlar şaka mı bu? MGS ve UNC2 den bahsediyorsunuz, bi kere oyunların oynama şekli bile GOW dan detaylı, ayrıntılı, GOW gelsin yine bitircem, ama bu oyunlardan iyi ve daha popüler oldugunu savunuyosanız ben buna şaşarım...

popüleritelerine bakarsan GoW,unchartedı yer bitirir

@ REAL MADRID
    ben de sana şaşırıyorum.abi zorla kabul ettireceksin düşüncelerini ya.tamam sana göre mgs gowdan iyi olabilir de niye diretip duruyorsun.bir de şaşarım diyorsun.ben de mgs 4 ü sevmiyorum açıkçası.sürekli araya sinematikler falan giriyor hoşuma gitmiyor.ama ben kimseye demiyorum ki şu oyun mgs den daha iyi diye.herkes istediğini oynasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 19 Şubat 2010; 19:40:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

GOD OF WAR 3 + UNCARTED 2 ikisinide biz oyun tutkunlarına armağan eden herkese çok teşekkürler,ikiside muhteşem

+1
  • "Bence" God of War 3 ü görmeden konuşmak pek doğru değil.Bununla birlikte MGS 4 ü hiç beğenmemiş birisi olarak diyorumki bırakın MGS 4 ü,başka hangi oyunu derseniz deyin,oyun dünyasının hırçın tanrısı Kratos un eline su dökecek gibi gözükmüyor.en azından şimdilik.Şimdi ben GOW oynayanlara soruyorum: hanginiz Kratos Ares in bögrüne o kocaman kılıcı soktuğunda içinde zevkle karışık bir nefret patlaması yaşamadı?Hanginiz Zeus Kratos un karnına blade of Olympus u soktugunda sinirlenmedi?Hanginiz ikinci oyunu ilk kez bitirdiğinde "if all on olympus will deny me my vengeance ,than all on Olympus will die " diyen Kratos u duyduğunda yansıtılmak istenen ruh haline bürünmedi?

Ben çok oyun oynadım.Taaaa ateri salonlarına 1990a babamdan yediğim azarlara,tokatlara kadar gider o derece.Ama bu yaşımda askerde saydığım gibi şafak saydıran başka bi oyun beklemedim,oynamadım.Şimdi Fanboy falan demeyin bana çünkü değilim,ne yaşım ne de zamanım buna müsait çünkü.Nasıl ki kimimiz Avrupanın en iyi takımı Real Madrid der,kimimiz de Manchester United der ama somut gerçekler Barcelona yı gösterir işte aynen böyle bu durumda.Kimi MGS der kimi GEOW der ama en azından oyun dünyasının seçimi GOW dan yana olacaktır diyorum ben.Bekleyip görcez bakalım

• Önce evo'ya, sonra da mahser'e +1.

MGS4 konusu ve cutscenes'ları ile her zaman hatırlayacağım bir oyun ama gameplay'da diğer 3 oyunda olan ancak bu oyunda olmayan çok önemli bir eksiklik var.

Konuya dönersek, hararetle bekliyoruz.
  • ama gow ya
    [i
    mage]http://resim.donanimhaber.com/image/ps/triangle.gif[/simage]if[/simage]
  • GAME SPOT TAN İKİ OYUN 10/10 puan almıştır.
    Biri MGS diğeri GTA 4
    başka söze gerek yok diyorum ben.
  • ya bana göre o kadar abatılıcak bi oyun değil nedir yani vur kır vu kır bitti doğrudur güzel olur ama alır oynar takaslarım
  • KİMSE ŞÖYLE DÜŞÜNMÜYOR .... GOD OF WAR lll (3 SERİ) 3. çıktı gelişti tabiki.... UNCHARTED 2 seri...DAha oyun yeni bir oyun ACABA UNCHARTED 3 GELDİĞİ ZAMAN GOD OF WAR İLE KIYASLAMA YAPANLAR OLACAK MI :) Tabi ki God Of War'da güzel bir oyun fakat 3'e 2 görüyorum ben :) Bilmem bana katılan olur mu ama :) Ne zaman GOW 3 - UNCHARTED 3 çıkarsa o zaman kıyaslama yapılmalı diye düşünüyorum :)

-Selametle

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

KİMSE ŞÖYLE DÜŞÜNMÜYOR .... GOD OF WAR lll (3 SERİ) 3. çıktı gelişti tabiki.... UNCHARTED 2 seri...DAha oyun yeni bir oyun ACABA UNCHARTED 3 GELDİĞİ ZAMAN GOD OF WAR İLE KIYASLAMA YAPANLAR OLACAK MI :) Tabi ki God Of War'da güzel bir oyun fakat 3'e 2 görüyorum ben :) Bilmem bana katılan olur mu ama :) Ne zaman GOW 3 - UNCHARTED 3 çıkarsa o zaman kıyaslama yapılmalı diye düşünüyorum :)

-Selametle

• quote:

KİMSE ŞÖYLE DÜŞÜNMÜYOR .... GOD OF WAR lll (3 SERİ) 3. çıktı gelişti tabiki.... UNCHARTED 2 seri...DAha oyun yeni bir oyun ACABA UNCHARTED 3 GELDİĞİ ZAMAN GOD OF WAR İLE KIYASLAMA YAPANLAR OLACAK MI :) Tabi ki God Of War'da güzel bir oyun fakat 3'e 2 görüyorum ben :) Bilmem bana katılan olur mu ama :) Ne zaman GOW 3 - UNCHARTED 3 çıkarsa o zaman kıyaslama yapılmalı diye düşünüyorum :)

-Selametle

Burda grafiklerden bahsedilmiş, onlar karşılaştırılmış. UC2 şu an ps3'de en çok dudak uçuklatan action oyunlarından biri olduğuna göre ve özellikle grafikleri çok övüldüğüne göre ondan 6 ay sonra çıkacak yine aynı platform üzerinde olacak bir oyunla karşılaştırılması gayet doğal. Durum birinci oyun, ikinci oyun durumu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

GAME SPOT TAN İKİ OYUN 10/10 puan almıştır.
    Biri MGS diğeri GTA 4

Gamespot ta kim oluyor.. Oyunu ben oynuyorum Gamespot değil.. Bu puan olaylarına şaşıyorum, bazıları puana göre oyun alıyor zannumca..

Mgs serisi isterse 1000 puan alsın yine oynamam.. Gow serisi 1 puan alsın her türlü her zaman oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

GAME SPOT TAN İKİ OYUN 10/10 puan almıştır.
    Biri MGS diğeri GTA 4

Gamespot ta kim oluyor.. Oyunu ben oynuyorum Gamespot değil.. Bu puan olaylarına şaşıyorum, bazıları puana göre oyun alıyor zannumca..

Mgs serisi isterse 1000 puan alsın yine oynamam.. Gow serisi 1 puan alsın her türlü her zaman oynarım

MGS serisini şahsen severim aynen gow gibi isterse 1 alsın.Tabiki puan önemli ama bu kadar da takındılı olmamak lazım yeter ki oyun bana zevk versin

• quote:

Orijinalden alıntı: Malko

quote:

-Selametle

Burda grafiklerden bahsedilmiş, onlar karşılaştırılmış. UC2 şu an ps3'de en çok dudak uçuklatan action oyunlarından biri olduğuna göre ve özellikle grafikleri çok övüldüğüne göre ondan 6 ay sonra çıkacak yine aynı platform üzerinde olacak bir oyunla karşılaştırılması gayet doğal. Durum birinci oyun, ikinci oyun durumu değil.

Hocam iyi hoşda çoğu arkadaş (YOK GOW DAHA İYİ , YOK UNC2 DAHA İYİ ) DİYE KAVGA EDİYOR BUNLAR ŞAHİT OLDUGUMUZ ŞEYLER...VALLA NE OLURSA OLSUN GRAFİK BAKIMI VS OYNANABİLİRLİK FİLAN...DURUM 3-3 OLUNCA BEN BU KONULARA BU İYİ BU KÖTÜ DERİM:)

• quote:

Orijinalden alıntı: squatto

ya bana göre o kadar abatılıcak bi oyun değil nedir yani vur kır vu kır bitti doğrudur güzel olur ama alır oynar takaslarım

Tüm oyunlarda genellikle yaptığımız bu değilmidir zaten, GOW bunu biraz daha abartsın ne var yani göze ilk görünen tarafı bu olabilir ama bu oyundaki aksiyonu kolay kolay hiçbir oyunda bulamazsınız.
  • quote:

-Selametle

Kimsenin bu şekilde düşünmemesi normal çünkü mantıklı değil.Sen diyorsun ki bir serinin devam oyunu mesela Half Life 2,Killzone 2 ile karşılaştıralım.İyi güzelde arada yıllar var,çıkalı uzun bir süre olmuş ve teknoloji sürekli gelişiyor,oyunlarda aynı şekilde.Half Life 2 çıktığı zaman millet HL ile yatıp,HL ile kalkardı.Ayrıca farklı türdeki oyunları karşılaştırmamak gerek.MW2-BC2 kıyaslamaları yapılır tamam da MGS GoW özellikle konu yönünden karşılaştırmak doğru değil.

Ayrıca Kratos yok ailesini öldürmüş,yok civcic öldürmüş,mahallenin kasabına versek acaba hayırlı bir evlat olur muydu.Arkadaşlar Kratos vahşi,acımasız bir kişiliğe sahip bir karakter,yani oyunda olan hiçbirşey boş ve anlamsız değil.Bakışları neden bu kadar nefret dolu,niye her fırsatta intikam diye anırıyor.Arada sırada insanın kafasında soru işaretleri oluyor ama normaldir.Ben bu türü severim ama bu oyunu sevmiyorum.Doğrudur zevkler ve renkler ama bu aynı Ferrari yerine çarpışan araba kullanmayı tercih ederim demek gibi birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

-Selametle

Kimsenin bu şekilde düşünmemesi normal çünkü mantıklı değil.Sen diyorsun ki bir serinin devam oyunu mesela Half Life 2,Killzone 2 ile karşılaştıralım.İyi güzelde arada yıllar var,çıkalı uzun bir süre olmuş ve teknoloji sürekli gelişiyor,oyunlarda aynı şekilde.Half Life 2 çıktığı zaman millet HL ile yatıp,HL ile kalkardı.Ayrıca farklı türdeki oyunları karşılaştırmamak gerek.MW2-BC2 kıyaslamaları yapılır tamam da MGS GoW özellikle konu yönünden karşılaştırmak doğru değil.

Ayrıca Kratos yok ailesini öldürmüş,yok civcic öldürmüş,mahallenin kasabına versek acaba hayırlı bir evlat olur muydu.Arkadaşlar Kratos vahşi,acımasız bir kişiliğe sahip bir karakter,yani oyunda olan hiçbirşey boş ve anlamsız değil.Bakışları neden bu kadar nefret dolu,niye her fırsatta intikam diye anırıyor.Arada sırada insanın kafasında soru işaretleri oluyor ama normaldir.Ben bu türü severim ama bu oyunu sevmiyorum.Doğrudur zevkler ve renkler ama bu aynı Ferrari yerine çarpışan araba kullanmayı tercih ederim demek gibi birşey.

BEN SEVENLERİ ELEŞTİRMEDİM;) DİKKATLİ OKUSAYDINIZ YAPILAN YORUMU ANLARDINIZ... BAZI ARKADAŞLAR GOW 3 SÜPER İNANILMAZ , YOK UNCHARTED 2 MUHTEŞEM FİLAN DİYOR > GOW 3 DAHA İYİ ŞUAN İÇİN YOK UNCHARTED 2 DAHA İYİ DENİLİYOR.... KARŞILAŞTIRMA YAPANLAR TEKNOLOJİK ACIDAN DÜŞÜNSE NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARLAR;) (DAHA GOW III OYNANMADAN MİLLET BAŞLAMIŞTI KAVGAYA)
    YANİ OYUN KIYASLAMASI ÖYLE BEN BUNU SEVDİM BEN ONA KÜSTÜM BEN BUNU YAPTIM O BANA VURDU ZIRT ZURT ŞEYLERLE OLMAZ....BEN HALA DİYORUM UNCHARTED 3 ÇIKSIN GOW 3 İLE KARŞILAŞTIRILMAZSA YÜZÜME TÜKÜRÜN YİNE AYNI ŞEYLER OLCAK .... HERZAMANKİ GİBİ YİNE MİLLET BİRBİRİNİ KIRACAK ELDE YİNE 0 OLACAK..

DEDİĞİNİZ BU ŞEYE KATILMIYORUM; TEKNOLOJİK BAKIMDAN SÜREKLİ GELİŞMELER OLUYO DEDİNİZ...SİZE GÜZEL BİR

----ÖRNEK VEREYİM >>>>> PES6'DAN PES10'A , FİFA10'A BAKIN BAKALIM NE FARK GÖRECEKSİNİZ...TEKNOLOJİ GELİŞMİŞ BİR TEKNOLOJİİ PES AYNI PES.... HADİ BAKALIM TEKRAR

SELAMETLE

• Orijinalden alıntı: Armag3d0N

-Selametle

Kimsenin bu şekilde düşünmemesi normal çünkü mantıklı değil.

Ayrıca konuyu iyi okusaydınız bana katılanlarıda görürdünüz İyi forumlar!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.