Şimdi Ara

GOD OF WAR 3 Demoyu unutun Nathan Drake bile afallayabilir !!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evo_4

MGS' yi MGS olarak değerlendirirsek orada duracaksınız, bu doğru. Ama konu PS3' ün en iyi oyunu olduğu zaman MGS4 tartışılır.
    Mükemmel sinematiklerini, senaryosunu, karizma karakterlerini bir kenara bırakırsak... 4. oyunun MGS' nin özünden götürdüklerini kimse konuşmayacak mı?
    Stealth temelli oynanışından yani. Orta Doğu' da savaşı yaşatmak iyi bir fikir. Ama savaşı savaş gibi yaşamak MGS' ye ters. Envai çeşit silahla stealth olmadan bu oyunun keyfi ne kadar çıkarılabilir ki? MGS 4 mükemmel oyundu evet ama Kojima aklındakileri uygulayabilmek pahasına, bana ilk 3 oyunun verdiği gizlilik heyecanını veremedi. Bu yüzdendir ki MGS4' ün PS3' ün en iyi oyun olabilmesi için, serinin en iyi oyunu olması gerekir. Kaldı ki bence MGS 4 tüm seride sadece sinematikleri, grafikleri ve inanılmaz sonuyla paçayı kurtarmış bir oyundur.

Çok güzel bir yorum olmuş. 4 mükemmel bir oyundu. Tam bir final oyunuydu ama serinin en iyi oyunu Snake's Eater dır bence. Her MGS oyununu defalarca bitirmişimdir. Her oynayışımda farklı bir zevk almışımdır. Ama nedense 4'ü bitirdikten sonra bir daha başlamadım. Rafa diğer oyunların yanına koydum arada tozunu falan alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

BEN SEVENLERİ ELEŞTİRMEDİM;) DİKKATLİ OKUSAYDINIZ YAPILAN YORUMU ANLARDINIZ... BAZI ARKADAŞLAR GOW 3 SÜPER İNANILMAZ , YOK UNCHARTED 2 MUHTEŞEM FİLAN DİYOR > GOW 3 DAHA İYİ ŞUAN İÇİN YOK UNCHARTED 2 DAHA İYİ DENİLİYOR.... KARŞILAŞTIRMA YAPANLAR TEKNOLOJİK ACIDAN DÜŞÜNSE NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARLAR;) (DAHA GOW III OYNANMADAN MİLLET BAŞLAMIŞTI KAVGAYA)
    YANİ OYUN KIYASLAMASI ÖYLE BEN BUNU SEVDİM BEN ONA KÜSTÜM BEN BUNU YAPTIM O BANA VURDU ZIRT ZURT ŞEYLERLE OLMAZ....BEN HALA DİYORUM UNCHARTED 3 ÇIKSIN GOW 3 İLE KARŞILAŞTIRILMAZSA YÜZÜME TÜKÜRÜN YİNE AYNI ŞEYLER OLCAK .... HERZAMANKİ GİBİ YİNE MİLLET BİRBİRİNİ KIRACAK ELDE YİNE 0 OLACAK..

DEDİĞİNİZ BU ŞEYE KATILMIYORUM; TEKNOLOJİK BAKIMDAN SÜREKLİ GELİŞMELER OLUYO DEDİNİZ...SİZE GÜZEL BİR

----ÖRNEK VEREYİM >>>>> PES6'DAN PES10'A , FİFA10'A BAKIN BAKALIM NE FARK GÖRECEKSİNİZ...TEKNOLOJİ GELİŞMİŞ BİR TEKNOLOJİİ PES AYNI PES.... HADİ BAKALIM TEKRAR

SELAMETLE

İkinci paragraftan itibaren başkasının mesajına yanıt olarak yazdım,ayrıca okuduğumu çok iyi anladım.Türü ne olursa olsun,seri oyunları birinci oyun birinci,ikincisi ikincisi ile karşılaştırılır demek ne kadar doğru.God of War 3 çıktı,hadi bunu Doom 3 ile karşılaştıralım.Teknoloji nasıl gelişmiyor,her gün yeni bir ekran kartı,her yıl yeni bir oyun motoru.PS2 ile PS3 arasında yada God of War 1-2 ile God of War 3 arasında hiçbir fark yok öylemi.Peki...

Ayrıca büyük harfllerler yazınca yazının inandırıcılığı artmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 21 Şubat 2010; 13:27:03 >

• Vallahi, o senaryosu olmasa GoW'a cukkamı koklatmam. Gördüğüm en banal dövüş sistemine sahip oyunlardan biriydi, hatta beni kıl eden nadir H&S oyunlardı GoW 1-2. Bir anlık dikkat dağınıklığı sonucunda, tek bir hit yiyen kratosu 1 saniye toparlayamazsınız. O 1 saniye içinde bir kez daha hit yersiniz, bu böyle 5-6'ya çıkar. 10 gören de var. Sonra da ölüyor mütemadiyen ve beni kıl ediyor. Hani DMC oynamasak, o yağ gibi akan sistemi bilmesek yutucaz da, GoW'un dövüş sistemi çok sönük hakkaten. Hani 1 saatlik Darksiders deneyimimde bile daha fazla zevk aldım iki GoW'dan.

Hele bir de böyle adamlara kutu çekme bulmacası koyuyorlar ya, deli oluyorum artık! Kutuyu çekmeliyiz! Çekmeliyiiisssss
  • combo yapmayı beceremiyorsun sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

Vallahi, o senaryosu olmasa GoW'a cukkamı koklatmam. Gördüğüm en banal dövüş sistemine sahip oyunlardan biriydi, hatta beni kıl eden nadir H&S oyunlardı GoW 1-2. Bir anlık dikkat dağınıklığı sonucunda, tek bir hit yiyen kratosu 1 saniye toparlayamazsınız. O 1 saniye içinde bir kez daha hit yersiniz, bu böyle 5-6'ya çıkar. 10 gören de var. Sonra da ölüyor mütemadiyen ve beni kıl ediyor. Hani DMC oynamasak, o yağ gibi akan sistemi bilmesek yutucaz da, GoW'un dövüş sistemi çok sönük hakkaten. Hani 1 saatlik Darksiders deneyimimde bile daha fazla zevk aldım iki GoW'dan.

Hele bir de böyle adamlara kutu çekme bulmacası koyuyorlar ya, deli oluyorum artık! Kutuyu çekmeliyiz! Çekmeliyiiisssss

Epic Fail seni DMC nin kombo sistemi yağ gibi kayıyorda, Gow' un ki banal öyle mi?

• Hocam yapmayın DMC'nin son oyunları beğenmemiş olabilirsiniz ama kombo sisteminde (Bayonetta'yı ayrı tutuyorum zaten kimin yaptığı malum) hiçbir TPS oyunu kombo sistemiyle DMC ile yarışamaz. Özellikle DMC3'te öyle kombolar yapılabiliyordu ki. Örnek olarak bir video ekleyeyim, bu komboları başka hangi oyunlarda yapabilirsiniz, mesela GoW'da yapabilir misiniz? (Bunları bir GoW fanı olarak söylüyorum.) Bence dövüş sisteminde DMC açık ara liderdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 21 Şubat 2010; 14:12:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Hocam yapmayın DMC'nin son oyunları beğenmemiş olabilirsiniz ama kombo sisteminde (Bayonetta'yı ayrı tutuyorum zaten kimin yaptığı malum) hiçbir TPS oyunu kombo sistemiyle DMC ile yarışamaz. Özellikle DMC3'te öyle kombolar yapılabiliyordu ki. Örnek olarak bir video ekleyeyim, bu komboları başka hangi oyunlarda yapabilirsiniz, mesela GoW'da yapabilir misiniz? (Bunları bir GoW fanı olarak söylüyorum.) Bence dövüş sisteminde DMC açık ara liderdir.

bu konuda katılıyorum GoW'da DMC kadar combo yok ama yinede oynanış olarak GoW en iyi H&S dir benim gözümde

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Hocam yapmayın DMC'nin son oyunları beğenmemiş olabilirsiniz ama kombo sisteminde (Bayonetta'yı ayrı tutuyorum zaten kimin yaptığı malum) hiçbir TPS oyunu kombo sistemiyle DMC ile yarışamaz. Özellikle DMC3'te öyle kombolar yapılabiliyordu ki. Örnek olarak bir video ekleyeyim, bu komboları başka hangi oyunlarda yapabilirsiniz, mesela GoW'da yapabilir misiniz? (Bunları bir GoW fanı olarak söylüyorum.) Bence dövüş sisteminde DMC açık ara liderdir.

Hocam istediğin kadar kombo yap oynanış olarak insanı sinir eden bir oyun . Oyunda vuruş hissi sıfır zaten ne kan çıkıyor ne bir şey . 5 saat kombo yapsan da hiç zevkli değil bence . Oyundaki canavarlar desen zaten birbirinden komik . Heykelmiş , örümcekmiş tüm oyun bunlarla geçti zaten üstüne bir de rezil kamera açıları eklenince tahammül edilmez bir oyun ortaya çıkıyor . Ben çok zor dayandım yarım bırakmamak için sırf hikayesini sevdiğim için o da . Keza 1. oyun için de söylediklerim geçerli . 4 . oyunu oynamadım oynamayı da düşünmüyorum . Bu kadar güzel bir hikaye bu kadar rezil bir gameplay ile berbat edilir . Dövüş sistemi olarak bence gow daha güzel mesela dövüşler çok daha kanlı , rakibin ayağını gözünü falan koparıyorsun hele boss dövüşlerinde ekranda çıkan tuşlara basarak yaşadığın aksiyon DMC nin hiçbir kombosuyla kıyaslanmaz bence

• İşte bu kadar yahu. Ben DMC'yi, siz GoW'u ayrı tutuyorsunuz. Kişisel yorum ve görüş sarfedildi mi evo gibi şahsiyetler baltalıyor işte, yoksa ne güzel sohbetler dönebiliyor, değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

BEN SEVENLERİ ELEŞTİRMEDİM;) DİKKATLİ OKUSAYDINIZ YAPILAN YORUMU ANLARDINIZ... BAZI ARKADAŞLAR GOW 3 SÜPER İNANILMAZ , YOK UNCHARTED 2 MUHTEŞEM FİLAN DİYOR > GOW 3 DAHA İYİ ŞUAN İÇİN YOK UNCHARTED 2 DAHA İYİ DENİLİYOR.... KARŞILAŞTIRMA YAPANLAR TEKNOLOJİK ACIDAN DÜŞÜNSE NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARLAR;) (DAHA GOW III OYNANMADAN MİLLET BAŞLAMIŞTI KAVGAYA)
    YANİ OYUN KIYASLAMASI ÖYLE BEN BUNU SEVDİM BEN ONA KÜSTÜM BEN BUNU YAPTIM O BANA VURDU ZIRT ZURT ŞEYLERLE OLMAZ....BEN HALA DİYORUM UNCHARTED 3 ÇIKSIN GOW 3 İLE KARŞILAŞTIRILMAZSA YÜZÜME TÜKÜRÜN YİNE AYNI ŞEYLER OLCAK .... HERZAMANKİ GİBİ YİNE MİLLET BİRBİRİNİ KIRACAK ELDE YİNE 0 OLACAK..

DEDİĞİNİZ BU ŞEYE KATILMIYORUM; TEKNOLOJİK BAKIMDAN SÜREKLİ GELİŞMELER OLUYO DEDİNİZ...SİZE GÜZEL BİR

----ÖRNEK VEREYİM >>>>> PES6'DAN PES10'A , FİFA10'A BAKIN BAKALIM NE FARK GÖRECEKSİNİZ...TEKNOLOJİ GELİŞMİŞ BİR TEKNOLOJİİ PES AYNI PES.... HADİ BAKALIM TEKRAR

SELAMETLE

İkinci paragraftan itibaren başkasının mesajına yanıt olarak yazdım,ayrıca okuduğumu çok iyi anladım.Türü ne olursa olsun,seri oyunları birinci oyun birinci,ikincisi ikincisi ile karşılaştırılır demek ne kadar doğru.God of War 3 çıktı,hadi bunu Doom 3 ile karşılaştıralım.Teknoloji nasıl gelişmiyor,her gün yeni bir ekran kartı,her yıl yeni bir oyun motoru.PS2 ile PS3 arasında yada God of War 1-2 ile God of War 3 arasında hiçbir fark yok öylemi.Peki...

Ayrıca büyük harfllerler yazınca yazının inandırıcılığı artmıyor.

BÜYÜK YAZMAKLA BİRŞEY İNANDIRMIYORUM...YAZDIKLARINIZ SADECE SAÇMALIK NYSE BRAVO SİZE ÇOK HAKLISINIZ YAZDIGIM MESAJDA TEKNOLOJİNİN GELİŞMEDİGİNİ SÖYLEDİĞİM BİR YER GÖREMEDİM.... SİZ YAZDIGIMI ANLAMIYORSANIZ BENİM SUÇUM NEDİR:) TEKNOLOJİ GELİŞMESİNE RAĞMEN PES VE FİFA ARASINDAKİ FARKLARI GÖRDÜK İŞTE:) TEKNOLOJİ GELİŞMİŞ BİR TEKNOLOJİ PES AYNI PES;) HADİ VESSELAM...Dahada birşey yazmayacagımm

• Ben gow'da kratos ile oynarken gücü direk hissediyorum.Vurduğu zaman hayvan gibi vuruyor,hayvanlar gibi dövüşüyor.Ve bu güç kavramı oyuncuya öyle iyi aktarılmış ki sanki ben vuruyormuşum gibi, ben dövüşüyormuşum gibi hissettiriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Ben gow'da kratos ile oynarken gücü direk hissediyorum.Vurduğu zaman hayvan gibi vuruyor,hayvanlar gibi dövüşüyor.Ve bu güç kavramı oyuncuya öyle iyi aktarılmış ki sanki ben vuruyormuşum gibi, ben dövüşüyormuşum gibi hissettiriyor...

Aynı hissi ben kz2'de alıyorum hocam.Silahın ağırlık hissi var yani,inanılmaz seviyorum kz2'yi o yüzden.Uzun bir aradan sonra bugün oynadım nasıl özlemişim anlatamamKonuyla alakasız oldu biraz ma neyse.
  • Aynen hocam bende katıloyrum sana.Sırf o yüzden ara ara açıp oynarım oyunu...
  • Demosunu oynamıştım süperdi
    Full oyunun güzel olacağından hiç şüphem yok
  • @Jolly_RogeR

DMC vuruş hissini en güzel veren oyunlardandır.İlk oyun için söylüyorum bunu tabii.DMC 4 bu konuda zayıf maalesef.Ama yine de GOW ve DMC oynanış olarak farklı oyunlar,bence kıyaslamak pek doğru olmaz.

Saygılar..
  • quote:

BÜYÜK YAZMAKLA BİRŞEY İNANDIRMIYORUM...YAZDIKLARINIZ SADECE SAÇMALIK NYSE BRAVO SİZE ÇOK HAKLISINIZ YAZDIGIM MESAJDA TEKNOLOJİNİN GELİŞMEDİGİNİ SÖYLEDİĞİM BİR YER GÖREMEDİM.... SİZ YAZDIGIMI ANLAMIYORSANIZ BENİM SUÇUM NEDİR:) TEKNOLOJİ GELİŞMESİNE RAĞMEN PES VE FİFA ARASINDAKİ FARKLARI GÖRDÜK İŞTE:) TEKNOLOJİ GELİŞMİŞ BİR TEKNOLOJİ PES AYNI PES;) HADİ VESSELAM...Dahada birşey yazmayacagımm

Evet evet saçmalık,bir sakin olsanda öyle mesajı bir daha okuyup ona göre cevap vermeyi denesen.Hala aynı şeyler,dediğim dedik çaldığım düdük diyorsun yani,peki..Zaten bu şekilde devam ederse bir sonu olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 22 Şubat 2010; 9:56:07 >

• Benim anlamadığım, PlayStation veya Xbox bölümünde fanların birbirleriyle sohbetleri neden üçüncü kişileri geriyor?
    Karşılıklı çekememezlik var bu belli. Biri diyor bu bölüm şu fandan geçilmiyor. Ama gelin görünki başkalarını fan diye itham eden kişiler sırf çekemezlikten, bir oyunu seven ve onunla ilgili konuşan kişilerin arasında çıkıntılık yapıyor. Yırtık dondan misali... Yada iki kişi konuşurken üçüncü durumları...
    Demek istediğim, fanları bir yapımı, en iyi oyun ilan etmiş olabilir. Kendi konsolunun forumunda, kendisini ilgilendiren bir oyundur.
    Bir başkasının "hayır efendim olamaz öyle şey" diye muhalefet etmesi saçmalıktan öte değil...
  • Konu ilk açıldığı zaman 'durun siz kardeşsiniz' yazmıştım yanlış anlaşılmış sanırım silinmiş. Bu lafım U2 ve GoW3 içindi. Yani ikisi de PS3 ex oyun. İkisi de tercih ettiğim (bu bölümü takip edenlerinin de tercih ettiği) konsolun oyunu. İkisi de çok güzel seri. Neyi paylaşamıyorsunuz neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz. ikisini de alın oynayın yani nedir. Niye birini diğerinden üstün oldurmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca U2 çıksın, diger tüm oyunlardan iyi grafikli olsun, GoW3 çıksın U2'den iyi grafikli olsun, U3 çıksın GoW3'ten iyi grafikli olsun işte fena mı. Kazanan biziz her zaman... ;)
  • arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum.

Ben ps3 de ilk defa action advanture tarzı oyun olarak heavenly swordu oynadım. İnanılmaz combolar inanılmaz ara videolar hikaye vs. ile beni benden almıştı. Hiç oyun sevmeyen hatta ps3den sayemde nefret eden eşim bile ben oynarken izledi.

Şimdi GOW collection oynadım. Heavenly Sworddan daha başarılı buldum. Ara içi videolar olsun konu olsun ilerleyiş, bulmacalar insanı farklı hisler tattırıyor.

Burada anlamadığım fanatikliğin gereği yok. GOW çıktı beğenen beğenmeyen olur. DMC beğenen beğenmeyen olur. kimsenin ben bunu seviyorum o da bunu sevsin demeye gereği yok. Ben açıkcası kratosu kontrol ederken gücü hissediyorum. komboları yaparken farklı hareketleri ve ya adamı ortadan ikiye bölerken hissediyorum. bir an kendime baktığımda vücudumun kasıldığını görüyorum.

Açıkcası en fazla 2 sene daha ps4 çıkana kadar gücü elinde tutan ps3 için ne kadar iyi oyun çıkarsa lehimize. burada fifa pes cod battlefield mag kavgası yapmanın anlamı yok. zevkler ve renkler tartışılmaz. hele ki bazen hiç oynamayan şans vermeyen adamlar yorum yapınca komik oluyor.

açıkcası günde 1 2 saat oyunlara ayıran biri olarak aldığım zevk önemli gerisi boş...

• Tarzının en iyi oyunu God of war 3 ün çıkmasına az kaldı. Dmc serisinin tüm oyunlarını oynadım bitirdim GOd of war da aynı şekilde Resident evil MGS serilerinide bitirdim Dante, Kratos a göre atletic oldugundan ve hızlı combo olayı tam olmuş yani kratos un Dantenin yaptıgı komboları yaparken izlemek çok garip geliyor bana yapamaz yakışmaz yani benim fikrim oyunu yapanlar çok iyi düşünmüş bi yere kadar kombo adama göre ayrıca MGS 4 efsane artık üzerine yorum yapmaya gerek bile yok tüm serilerini oynayanlar bilirler..kısaca oyunları yaparken kaç kişi çalışıyor bi oyun için bilemiyorum ama güzel yapıyorlar zaten 2010 da teknolojinin ve hayal gücünün nimetlerinden yeterince faydalanıyorlar şu an god of war 3 en iyi oyun olarak bekliyoruz ama 2 yıl sonra bakalım neler çıkacak...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.