Şimdi Ara

God of War 3 Ses Sorunu Yok mu Yardim Edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • God of War 3'u Ps3'e takiyorum makinenin menusunde filan gayet sesler var zaten bir suru oyun alip takasladim hic te boyle bir sorun yasamadim. Oyunu aciyorum ne menu de ne oyunun icinde ki kisa filmlerden hic ses gelmiyor. Oyunda da ayni sorunu yasiyorum titresim filan var ama oyunda ses yok. Satin aldigim yeri arayip durumu soyledim gelin degisim yapalim dediler gittim yenisini aldim ama yine ayni sorun var. Makine de baska oyun calistirdim onlarda ses var. Sizce sorun ne olabilir? Ayni sorunu yasayan varsa veya bir onerisi olan paylasirsa cok sevinirim. Iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilmiyorum ama oyun ici ayarlardan kapatmış olabilirsin

• God of War 3 Ses Sorunu Yok'sa nesine yardım edicez?
  • Bu sorunun settings ile alakası vardı. Araştırıyorum döneceğim birazdan.
  • benimde battlefield'da bazen sesler gidiyordu ama bütün sesler değil. mesela üstümden bir helikopter geçerken pervanesinden ses geliyordu sonra bir anda gidiyordu. ayak seslerim sudaysam suyun sesleri gelmeye devam ediyordu ama diğer herşey kesiliyordu. 1-2 el ateş edince düzeliyordu. aynı sorun ghost recon future soldier'da da başıma gelmişti diğer hiç bir oyunda böyle olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

benimde battlefield'da bazen sesler gidiyordu ama bütün sesler değil. mesela üstümden bir helikopter geçerken pervanesinden ses geliyordu sonra bir anda gidiyordu. ayak seslerim sudaysam suyun sesleri gelmeye devam ediyordu ama diğer herşey kesiliyordu. 1-2 el ateş edince düzeliyordu. aynı sorun ghost recon future soldier'da da başıma gelmişti diğer hiç bir oyunda böyle olmuyor.

O genel sorundur, bizimle bir alakası yok. Oyun ilk çıktığından beri var EA bir türlü düzeltemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

benimde battlefield'da bazen sesler gidiyordu ama bütün sesler değil. mesela üstümden bir helikopter geçerken pervanesinden ses geliyordu sonra bir anda gidiyordu. ayak seslerim sudaysam suyun sesleri gelmeye devam ediyordu ama diğer herşey kesiliyordu. 1-2 el ateş edince düzeliyordu. aynı sorun ghost recon future soldier'da da başıma gelmişti diğer hiç bir oyunda böyle olmuyor.

O genel sorundur, bizimle bir alakası yok. Oyun ilk çıktığından beri var EA bir türlü düzeltemedi.

bilgilendirme için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmcelebi

God of War 3'u Ps3'e takiyorum makinenin menusunde filan gayet sesler var zaten bir suru oyun alip takasladim hic te boyle bir sorun yasamadim. Oyunu aciyorum ne menu de ne oyunun icinde ki kisa filmlerden hic ses gelmiyor. Oyunda da ayni sorunu yasiyorum titresim filan var ama oyunda ses yok. Satin aldigim yeri arayip durumu soyledim gelin degisim yapalim dediler gittim yenisini aldim ama yine ayni sorun var. Makine de baska oyun calistirdim onlarda ses var. Sizce sorun ne olabilir? Ayni sorunu yasayan varsa veya bir onerisi olan paylasirsa cok sevinirim. Iyi oyunlar.

Audio Settings'e girin ve ayarları auto olarak ayarlayın. Umuyorum düzelecektir.
  • Settings de olan butun ses sistemlerini denedim olmadi.

Battlefield da yasadiginiz sorun gibi degil bu ses hic yok malesef.

• quote:

quote:

God of War 3'u Ps3'e takiyorum makinenin menusunde filan gayet sesler var zaten bir suru oyun alip takasladim hic te boyle bir sorun yasamadim. Oyunu aciyorum ne menu de ne oyunun icinde ki kisa filmlerden hic ses gelmiyor. Oyunda da ayni sorunu yasiyorum titresim filan var ama oyunda ses yok. Satin aldigim yeri arayip durumu soyledim gelin degisim yapalim dediler gittim yenisini aldim ama yine ayni sorun var. Makine de baska oyun calistirdim onlarda ses var. Sizce sorun ne olabilir? Ayni sorunu yasayan varsa veya bir onerisi olan paylasirsa cok sevinirim. Iyi oyunlar.

Audio Settings'e girin ve ayarları auto olarak ayarlayın. Umuyorum düzelecektir.

Hocam audio settings diye bir secenek yok ki. Options' tan audio ya giriyorum orada da auto diye bir secenek yok. Daha detayli yardimci olursaniz sevinirim.

• Aynı sorunu ben Fifa'da yaşamıştım, oyunda her yerde ses vardı ama spiker sesi gelmiyordu.
    Sonra biraz araştırdıktan sonra bir kaç frekansı iptal ettim ses ayarlarından düzelmişti, sonra gördüm ki, auto yapsak bile düzeliyormuş.
    Bence auto'ya alıp tekrar deneyin derim. 2 tane 48'li frekans var bu ses sorununu onlar yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam audio settings diye bir secenek yok ki. Options' tan audio ya giriyorum orada da auto diye bir secenek yok. Daha detayli yardimci olursaniz sevinirim.

O zaman Ps3'ü açıp ayarlara bir bakayım ben.

• quote:

Aynı sorunu ben Fifa'da yaşamıştım, oyunda her yerde ses vardı ama spiker sesi gelmiyordu.
    Sonra biraz araştırdıktan sonra bir kaç frekansı iptal ettim ses ayarlarından düzelmişti, sonra gördüm ki, auto yapsak bile düzeliyormuş.
    Bence auto'ya alıp tekrar deneyin derim. 2 tane 48'li frekans var bu ses sorununu onlar yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Ben bir yerde olup bir yerde olmayan ses sorunu yasamiyorum. Bende hiiic yok menu de seceneklerde gezerken bile yok. Sadece Ps3 ana menu de oyunun uzerine gelince cikiyor ses o kadar.

• Ayarlar - Ses Ayarları - Ses Çıkışı Ayarları - HDMI (Siz neyi kullanıyorsanız) - Analoğu sağa doğru ittirin, Otomatiği seçin, kaydetmek için 'e basın.
  • quote:

quote:

Aynı sorunu ben Fifa'da yaşamıştım, oyunda her yerde ses vardı ama spiker sesi gelmiyordu.

Ben bir yerde olup bir yerde olmayan ses sorunu yasamiyorum. Bende hiiic yok menu de seceneklerde gezerken bile yok. Sadece Ps3 ana menu de oyunun uzerine gelince cikiyor ses o kadar.

Hocam ps3 ün ses ayarlarınından yapın yoksa kesin hdmi kablonuz bozuktur.

http://manuals.playstation.net/document/tr/ps3/current/settings/audiooutput.html

http://tr.playstation.com/ps3/support/music/detail/linked318819/item318978/Audio-Multi-Output-(Çoklu-Ses-Çıkışı)-ayarlarını-yapma/

• quote:

Ayarlar - Ses Ayarları - Ses Çıkışı Ayarları - HDMI (Siz neyi kullanıyorsanız) - Analoğu sağa doğru ittirin, Otomatiği seçin, kaydetmek için 'e basın.

Hocam duzeldi bu tavsiyeniz sayesinde cok tesekkurler Allah gani gani razi olsun

• quote:

quote:

Ayarlar - Ses Ayarları - Ses Çıkışı Ayarları - HDMI (Siz neyi kullanıyorsanız) - Analoğu sağa doğru ittirin, Otomatiği seçin, kaydetmek için 'e basın.

Hocam duzeldi bu tavsiyeniz sayesinde cok tesekkurler Allah gani gani razi olsun

Sağolun sizden de razı olsun. Vallahi ben de rahatladım diyebilirim.
    Düzeldiğine sevindim, kolay gelsin iyi oyunlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.